Απίστευτη φωτό. Αντίο στα τερέν από το σπουδαιότερο τενίστα, αν και φαν του Ναδάλ φυσικά ο Φέντερερ ήταν ο κορυφαίος όλων. Δύσκολα θα δούμε ανάλογο νομίζω.
Μια χαρά παλικάρι είναι ο Κύργιος τελικά
Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω ολόκληρο τον αγώνα του Άδωνι;
Πολύ ανώτερος ο Τζόκοβιτς έως τώρα.
Αν και είναι νωρίς, ο Τσιτσιπάς χρειάζεται και σημαντική βελτίωση, αλλά και λάθη/επίδραση κούρασης από/σε την άλλη πλευρά.
Για να δούμε.
Edit #1: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Τσιτσιπά. Εντελώς απίθανο να γυρίσει αυτό το παιχνίδι.
Edit #2: Εύκολα και άκοπα ο Νόλε. Πάρα πολλά λάθη ο Τσιτσιπάς, αλλά ΟΚ, επιτυχία η παρουσία του σ’ έναν ακόμη τελικό.
Όσοι έχετε Eurosport βάλτε να δείτε Medvedev με έναν Βραζιλιάνο: αν εξαιρέσεις το backhand του με δύο χέρια, ο τύπος είναι φτυστος ο Federer με μουστάκι. Ακόμα και το περπάτημα και ο πανηγυρισμός είναι ολόιδιος.
Εν τω μεταξύ, άλλη μια επιβεβαίωση ότι οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια, ο Τσιτσιπάς έχασε σήμερα όντας καλύτερος σχεδόν σε όλες τις επί μέρους κατηγορίες. Συνολικοί πόντοι, περισσότερα μπρέικς, πρώτο - δεύτερο σερβίς, πόντοι στο φιλέ, πόντοι από υποδοχή. Και έχασε.
Δε βλέπει κανείς ματσαρα; Πόσο τον χαίρομαι τον Ναδάλ 2.0
Βλέπουμε, για αυτό δε μιλάμε ακόμα
Idemo bre Nole
έχεις δίκιο, τον μάτιασα
Είναι ματσάρα πάντως.
Nole, Nole, Nole
New name in town.
Θεμα χρονου ηταν να αρχισει να κερδιζει ο Γκαρφια.
Αντε να δουμε αν θα κρατησει ή θα ειναι φωτοβολιδα οπως αλλοι πριν απο αυτον.
Δέκα χρόνια είχε, λέει, να χάσει ο Τζόκοβιτς στο Wimbledon . Τρομερή νίκη για τον μικρό σε σχεδόν πεντάωρο ματς. Φαίνεται ότι δε θα είναι διάττοντας αστέρας πάντως, έτσι νομιίζω.
Δέκα χρόνια είχε να χάσει στο center court. Στο Wimbledon γενικά είχε χάσει στο ενδιάμεσο.
Να κάνω λίγο το μπραγκιν μου τώρα που τελείωσε η φάση
κερδισα μια λοταρία που μου έδωσε την ευκαιρία να αγοράσω εισιτήρια φέτος. Ωραία εμπειρία - πρώτη φορά έβλεπα επαγγελματικό τέννις από κοντά (παρά το γεγονός ότι παίζω από το γυμνάσιο - αμπαλος βέβαια).
100 ευρώ το τικετι για center court μας πήγε - που ήταν οκ, αναλογουμενως των περιστάσεων ε. Δώδεκα ώρες παγκόσμιου επιπέδου τεννις είδαμε
Κωλοφαρδια φουλ μας έτυχε με το ματς που είδαμε
Φανταστείτε να ήταν τενίστας στο US OPEN ο Bruce Dickinson. Θα είχε σταματήσει τον αγώνα και θα ούρλιαζε για American cunts που τον γαμάνε και δεν μπορεί να αναπνεύσει.
Επίσης άσε ρε Μαράκι που έφταιγε ο μπάφος που έχασες.
Όλη η δισκογραφία των Χατζηφραγκέτα σε μια πρόταση.
Το καλύτερο post που έχω διαβάσει εδώ μέσα