Terra Nueva Surprice Show Illegal Operation - Kelly Kaltsi - Adespotes

TERRA NUEVA PROJECT [ΝΕΑ ΓΗ] proudly presents:

TERRA NUEVA SURPRISE SHOW
by the members of:

Illegal Operation ? Kelly Kaltsi - a des Potes

Παρασκευή 22 Ιουλίου
Πολυχώρος Terra Petra @ Αίθριο [Level 4]
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Σε μια μαγική μουσική βραδιά που θα κλείσει ιδανικά τo κομμάτι των live του Project, φίλοι κι υποστηρικτές του Terra Nueva από τους Illegal Operation, Kelly Kaltsi και ?a des Potes? αναλαμβάνουν τη σκηνή σε ένα εκρηκτικό show γεμάτο εκπλήξεις!
Οι ατμοσφαιρικοί Illegal Operation σχεδόν σε απαρτία αφού θα βρίσκονται κοντά μας 3 από τα 4 μέλη του συγκροτήματος με τον Αmericana Αlternative Βlues ήχο τους θα ερμηνεύσουν τα blues με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Μια μπάντα που απολαμβάνει να βρίσκεται στη σκηνή και να ξεσηκώνει το κοινό με κύματα ροκ ηλεκτρισμού σε ένα κράμα από rock ?n? roll, blues, folk, funk.
Από τους ?a des Potes? (α ντε ποτ) μια φράση που στη γαλλική αργκό σημαίνει «για τους φίλους» και χρησιμοποιείται όταν οι κολλητοί τσουγκρίζουν τα ποτήρια, θα είναι κοντά μας ο Νικόλαος Αδέσποτος για ένα Reggae, Latin, Ska, Pop, Funk, Soul ξεφάντωμα συνοδευόμενος από μια κιθάρα.
Τέλος, η αισθησιακή φωνή της Kelly Kaltsi με συντροφιά τους μαγικούς ήχους του πιάνου θα μας δώσει μια Rock ? Trip | Hop - παράσταση γεμάτη θεατρικότητα και έντονο indie rock ύφος.

Σας περιμένουμε όλους για ένα ταξίδι από την παράνοια του trip hop, σε μονοπάτια rock ?n? roll, blues, folk, funk κι απο?κει σε ακούσματα bossa nova αλλά και jazz με έντονη γεύση από Reggae, Latin, Ska, Pop, Funk, Soul.

Πρόσβαση

Για την πρόσβασή σας στο Terra Petra εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες:
Α11 Πλατεία Βάθης ? Ίλιον - Πετρούπολη
719 Πλατεία Βάθης (Φαβιέρου) - Παλατιανά - Πετρούπολη
747 Πλατεία Αττικής ? Πανόραμα - Πετρούπολη
Και για τις 3 γραμμές κατεβαίνετε στο τέρμα στο Θέατρο Πέτρας

Α13 Ζήνωνος
Β11 Φαβιέρου

Και στις 2 γραμμές κατεβαίνετε στη στάση της οδού Σουλίου και ανηφορίζετε με τα πόδια σε μια απόσταση λιγότερη των 5΄ για το Terra Petra.

Επιπλέον, ο πολυχώρος διαθέτει τεράστια έκταση δωρεάν Parking.