Terrible Feelings ~ 22.10.2015 @ Eighball Club, Thessaloniki

Για μια και μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη μόνο. More info soon…

AOYA!

Τι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση ήταν αυτό; 8O

WTF? Και την αλλη μερα Αμβουργο, οποτε παπαλα για πιο κοντα γαμω.

Θα έλεγε πολύ να ήταν μαζί και οι Hurula. Θα ήταν ιδανικότατη βραδιά, αλλά δεν είναι και άσχημο έτσι.

Είδα στο νετ ότι τα πρώτα εισιτήρια (δεν ξέρω πόσα) θα έχουν 10 ευρώ και μετά πάει στα 12. Μανιφίκ, ταμάμ και όλα τα γνωστά. Θα περάσουμε μούρλια. Αλλά δεν γνωρίζω από που αγοράζουμε και πότε ξεκινάει η προπώληση.

Από όσο γνωρίζω αναμένουν την τελική αφίσα για να σταλεί δελτίο τύπου κτλ. Λογικά εκεί θα τα ξέρουμε όλα.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 - Eightball Club, Thessaloniki
Terrible Feelings
Opening Acts: The Vagina Lips - Morphine Social Club

https://www.facebook.com/events/1635956793357012/

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο. Limited early bird 10 ευρώ στο eventbrite.
Σημεία προπώλησης: Λωτός, Stereodisk, Nephilim, Eventbrite - https://www.eventbrite.com/e/terrible-feelings-thessaloniki-tickets-18393640875

Ήταν το 2012 όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο των [B]Terrible Feelings[/B], Shadows, και με τα πρώτα ακούσματα πήρε άμεσα θέση στις λίστες των μουσικών συντακτών ανά τον κόσμο. Είχαν προηγηθεί μια σειρά από εφτάιντσα το 2011 που μας είχαν προετοιμάσει κατάλληλα και το Shadows δεν απογοήτευσε κανέναν. Όταν οι τελικές λίστες με τους δίσκους της χρονιάς εμφανίστηκαν στα τέλη του ίδιου έτους οι Σουηδοί από το πολυπολιτισμικό Μάλμε παρέμεναν εκεί.

Το 2013 μας δώσαν άλλο ένα εφτάιντσο και επανήλθαν την φετινή άνοιξη με τον δεύτερο φουλ δίσκο τους, Tremors. Οι προσδοκίες και πάλι υψηλές, το Shadows τις είχε ανεβάσει υπερβολικά, και για μια ακόμη φορά η παρέα της Manuela, του Andreas και των δύο Anton βγήκε και πάλι ασπροπρόσωπη.

Rock n’ roll, garage, μελωδικό punk rock, γενικά μουσική που δύσκολα κατατάσεις κάτω από μια μόνο ταμπέλα και που συνεπώς έχει κερδίσει ολοκληρωτικά φίλους πολλών διαφορετικών μουσικών είδων. Μουσική που θα απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντάνα στην Ελλάδα σε μία και μόνη εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη στις 22 Οκτωβριου.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι [B]Morphine Social Club[/B], ένα νέο σχήμα από τη Θεσσαλονίκη στα πρώτα του βήματα, με το μονολιθικό rock n’ roll τους. Πριν τους Terrible Feelings στη σκηνή του Eightball θα δούμε τους [B]The Vagina Lips[/B]. To νέο project του πολυπράγμων Δημήτρη Πολιούδη γνωστό από τους Kid Galax και Valley of Love and the Archangel Cobra σε alternative rock n’ roll ήχους.



Κομπλέ. Θα περάσουμε ωραία!

Ακυρωθηκε ολο το τουρ λεει το label τους.

οχι ρεεεε και το περιμενα πως και πως… :frowning:

(που το ειδες iron_aris? )

Sabotage Records
2 hrs ·
Terrible Feelings Tour cancelled. Read here:
Due to personal reasons we have to cancel the upcoming tour with Terrible Feelings.
It?s not an easy thing to do but the well-being of all the members of the band is our primary consideration.
We?re truly sorry about this and we hope you all understand. We?ll be back as soon as possible.
/ Terrible feelings.

Ευχαριστω. Μακαρι ολα να ειναι καλα και να γινει το καλο να τους φερουν την επομενη φορα

Κρίμα. Αυτό το live το είχα ως το πιο σίγουρο που θα γινόταν. Πολύ κρίμα και όπως λέει ο από πάνω, μακάρι να πάνε όλα καλά για άλλη στιγμή.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω eventbrite έχουν ήδη επιστραφεί. Όσοι έχουν αγοράσει από κάποιο σημείο προπώλησης μπορούν μέχρι τις 22οκτ να τα επιστρέψουν στο σημείο αγοράς τους.