TerroR

Από τις πιο δημοφιλείς μπάντες του ανανεωμένου brutal ‘to the edge’ hardcore στυλ/ιδιωματος, οι TERROR όπου παίζουν, τα σπάνε κυριολεκτικά όλα. Τα λαιβ τους σκέτη φωτιά, πορωτικά, ανεπανάληπτα -συγκρίνονται μόνο με τα πολύ μεγάλα ονόματα της NYHC και MIAHC σκηνής. Ενώ ουκ ολίγα χαρκντκορ σχήματα που καταφέρνουν να κάνουν καλοδουλεμένους δίσκους, αδυνατούν να αποδώσουν live οπως πρέπει παραυτά, οι TERROR τα καταφέρνουν περίφημα και στους δυο τομείς. Όποιος τους είδε μια φορά, αδύνατον να μην κ (censored)ει να τους δει και επόμενη φορά!!!:slight_smile:

(φώτο από δυο δημοφιλείς δίσκους τους)

Βασικά απλά και λιτά γαμάνε μάνες. Τους είδα φέτος που ήρθανε Σαλόνικα απίστευτο λαιβ με καμιά 70 άτομα! Keepers of the faith και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Το ύφος των Terror μου ακούγεται κάπως παρωχημένο σήμερα, δύσκολα θα βάλω να ακούσω μια αντίστοιχη κυκλοφορία του χώρου. Παρόλα αυτά οι Terror είναι απλά θεοί και παραμένουν μέχρι και σήμερα η δεύτερη καλύτερη (μετά τους Cursed) hardcore μπάντα που έχω παρακολουθήσει live. Δεν έχω ακούσει όλες τις κυκλοφορίες τους, δίνω πάντως προβάδισμα στο Lowest of the Low ενώ αγαπάω και το Rhythm Amongst the Chaos EP. Το the Damned, the Shamed ήταν λίγο για Terror, αλλά το τελευταίο δείχνει να είναι ζόρικο παρότι το’χω ακούσει λίγο.

…και χωρίς προφυλακτικό, λέμε!!!:wink:

Τους είδα φέτος που ήρθανε Σαλόνικα απίστευτο λαιβ με καμιά 70 άτομα! Keepers of the faith και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

εμ τι να σου πω; Ρισπεκτ!!! :respect::yahoo:

:bow2: …και να ξανάρθουν, εννοείται!!!

έχει και poll -ψηφιστε…