TesseracT - One

TesseracT - One

1. Lament
  2. Nascent
  3. Acceptance - Concealing Fate Part One
  4. Deception - Concealing Fate Part Two
  5. The Impossible - Concealing Fate Part Three
  6. Perfection - Concealing Fate Part Four
  7. Epiphany - Concealing Fate Part Five
  8. Origin - Concealing Fate Part Six
  9. Sunrise
  10. April
  11. Eden

Κρίμα να πάει χαμένο ένα τέτοιο άλμπουμ μεταξύ Alternative και Progressive στο Rockipedia.

Μέχρι στιγμής είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω ακούσει στο τρέχον έτος και μπορείτε να διαβάσετε λίγο πιο αναλυτικά εδώ.

Ο mr.whatsisname επέμενε να γράψω για τη νέα μόδα του djent, αλλά αυτά είναι για νεανίες σαν του λόγου του και λέω αν θέλει να γράψει αυτός περισσότέρα πάνω στο θέμα.

Αυτό τον καιρό ξεκινάνε περιοδεία στην Αμερική με τους άλλους θεούληδες, τους Protest The Hero.

Είναι και Άγγλοι, η ήδη μεγάλη προοπτική που είχαν, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

http://www.rocking.gr/news/Deite_to_neo_video_twn_TesseracT/9238/

check this out!

Πολύ ωραίο το video, αντε να βγεί και ο δίσκος γιατί το ep το έχω λιώσει.

Τον είχα ξανακουσει μερικές φορές το δίσκο αλλά δε μου χε πει τίποτα το ιδιαίτερο. Meshuggah στο μελωδικό μου θύμιζαν αρχικά, χωρίς όμως να μου κάνουν ανάλογο κλικ. Και μου ρθε 10παρά το βράδυ να τον βάλω να παίζει, έτσι γιατί τιστοδιαλο, όλοι καλά λόγια λένε, κάτι πρέπει να χει και να μου ξέφυγε.

Τρίτη σερί φορά παίζει ο δίσκος, τελείωσε το Acceptance, μπαίνει η εισαγωγη του Deception και χω χασει τη μπάλα. Ζημιά νυχτιάτικο.

Στανταρ δισκάρα θα είναι,θα το αγοράσω κι εγώ οσονούπω. Νομίζω κακώς έχει γίνει αναφορά σε Architects/Bring me the Horizon/loipes poustares στο review,αποπροσανατολίζεται ο αναγνώστης ,οι τύποι δεν έχουν [B]ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ[/B] με τέτοια πράγματα. Το demo το έχω υπερ-λιώσει κι εγώ, οι τύποι γαμάνε, και το videoclip του Nascent είναι αρρώστια. Αυτός ο τύπος που έχουν κ παίζει στο βίντεο είναι απίστευτος,ειδικά έτσι όπως αρχίζει με πιάνει στεναχώρια με τη μια

μάλλον δεν γίνεται κατανοητή η έννοια του target group, τι να πω…

μουσικά αναφέρονται οι βάσεις και οι αναφορές τους.

Μια χαρά κατανοητή γίνεται ρε συ! Απλά το είπα γιατί μπορεί να νομίσει κανείς ότι έχουν και ηχητική σχέση.Τεσπα γαμάνε,κ το review είναι ωραιότατο γενικά,αει να πάρουμε κ τον δίσκο να γουστάρουμε :smiley:

o τυπος που κανει τον αστεγο στο videoclip

ειναι ο tosin abasi
απο τους animals as leaders
και παλαιοτερα τους Reflux

Ωχ ναι ρε συ,κι έλεγα σε ποιον μοιάζει!

Τον πούστη,τέλεια παίζει (και κιθάρα,αχαχουχα)

tosin abasi for president

kainourio track

http://www.youtube.com/watch?v=bt-RoSzsEKA&feature=related

Ο Abasi παιζει στους Animals As Leaders, καμία σχέση με Tesseract το τραγουδι αυτό φίλε μου.

το ξερω μαν,απλα ακουσα να λενε για τοσιν και αναγκαστικα ειπα για το νεο τρακ…

Ωραία συνέντευξη στην κεντρική του φόρουμ. Πολύ τους γουστάρω τους τύπους γιατί γαμάνε εδώ κ κάτι χρόνια κ δεν είναι απλά φάση του ότι τους πήρε μεγάλη εταιρεία (century media) κ γι’αυτό θα προχωρήσουν, EΠΡΕΠΕ να προχωρήσουν γιατί το αξίζουν. Και έχει πλάκα να βλέπεις πως έχει ονομαστεί σε “κίνημα” κ “νέο υπο-ιδίωμα” του μέταλ το λεγόμενο ‘‘djent’’, το οποίο ήταν απλά μια ουσιαστικά χαβαλετζίδικη αναφορά μουσικών κ ακροατών που γουστάρανε τέτοιους ήχους, στον ήχο που περιγράφει ο κιθαρίστα τους στην συνέντευξη ότι βγάινει απο το palm muting στην κιθάρα . Το λέγανε δλδ όλοι για πλάκα,κ τώρα βγαίνει ο μουσικός τύπος κ το λέει κίνημα #-o Άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η έννοια της ταμπέλας στη μουσική είναι μια τεράστια μπούρδα.

Μπροστά τα παλικάρια.

Opeth και Meshuggah σε prog οπτική.

Διασκευή του Dream Brother του Jeff Buckley από το επερχόμενο ακουστικό τους ep http://www.metalhammer.co.uk/news/tesseract-exclusive-tesseract-dream-brother-premiere/

To Perspective μου άρεσε πάρα πολύ και απορώ γιατί δε συζητιέται στο φόρουμ, ειδικά από τους πιο πιτσιρίκους. Για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε πολύ περισσότερο από το δίσκο τους, αν και δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση. Η προσέγγισή τους είναι το λιγότερο αξιοσέβαστη μουσικά και και είναι κρίμα να πάει άπατο.

Από τις αγαπημένες κυκλοφορίες της χρονιάς. Και ναι, παίζει μεγάλο ρόλο το πόσο καλά παίζουν το Dream Brother. Μόνο και μόνο που τολμά να το τραγουδήσει κανείς σχεδόν 100% αποτελεί απόδειξη ότι έχει φωνάρα (όχι ότι το καταλάβαμε τώρα βέβαια). Πολύ δεμένο και ταυτόχρονα ταξιδιάρικο με αξιοζήλευτη ενορχήστρωση. Το ακούω καιρό τώρα στο repeat.

Έχω τεράστια περιέργεια να μάθω γιατί δε στεριώνει τραγουδιστής σε μια μπάντα με πολύ καλό buzz, potential και αυξανόμενη εμπορική αξία.

Θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε ένα άλμπουμ με αυτόν τον τραγουδιστή, αλλά για κάποιο λόγο φοβάμαι πως η φασαρία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά τους και η εμπορική απήχηση δεν θα “επιτρέψει” να πάνε σε άλλους ήχους.

Η διασκευή πάντως δείχνει ότι μπορούν να πάνε και να είναι και ενδιαφέροντες.

Έχουν γίνει πλέον γραφικοί δυστυχώς. Ανακύκλωση του concealing fate, και συνεχής εναλλαγή τραγουδιστών.
Πρέπει να βγάλουν σύντομα νέο υλικό για να τελειώνει το πράγμα.