εμενα στους Testament μου φανηκε πως στην αρχη ηταν οντως μια βαβουρα ο ηχος αλλα στην πορεια εφτιαξε αρκετα…
στα τυμπανα ηταν ο jon allen ντραμερ των sadus
και στην κιθαρα ο steve smyth
Τhx guys.
O Peterson ηταν ή ηταν τοτε που ειχε σπασει το ποδι του και περιοδευαν με το διδυμο Murphy/Smyth??
Thanks για τη διόρθωση Signal. Αν και έχουν περάσει 10 χρόνια σχεδόν από τότε, αν δεν κάνω λάθος το δίδυμο τότε ήταν Peterson/Smyth(εξάλου λίγο χλωμό να πάει σε περιοδία το συγκρότημα με 2 session lead κιθαρίστες).
νομιζω οτι ο murphy δεν περιοδευσε τοτε γιατι ξεκινησε και αυτουνου το προβλημα με την κωλοασθενεια!
ασχετο
ξερει κανεις τι γινεται με εκεινο το γαματο tribute που ετοιμαζε ο murphy στους death?!?!
5 xρονια δεν το ετοιμαζει αυτο? Το σκεφτομουνα προσφατα…:-k
ποιος να φταιει αραγε για τον κακο ηχο…χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
για να δω…καποιος φταιει λογω μαλακιας η ανευθυνοτητας…και τι κανετε ολοι σας???/
τρεχετε σαν τα προβατα σε καθε συναυλια…και κλαιτε μετα…
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! το αξιζετε!
να μαθετε να μην πηγαινετε σε gigs πλεον…κοροιδια!
Μποικοταζ!!!
εγω πως κρατιεμαι κ δε τρεχω σε αγαπημενες μπαντες??
δε πηγα Testament…ηξερα τι θα επαιζε.
δε πηγα Metallica γιατι ηταν πανακριβα… και κοβω φλεβες για μεταλλικα…
ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!! πως θα δωσουμε να καταλαβουν οι διοργανωτες ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ???
Oταν φτασω σε ενα επιπεδο κορεσμου, δεν θα πηγαινω. Αλλα προς το παρον, δεν λεω οχι…
τώρα κάνεις και μποικοτάζ στους τέσταμεντ και στους μετάλλικα μετά το μποικοτάζ στα γιαούρτια? Wow! ε, προφανώς εμείς είμαστε πολύ συντηρητικοί ακόμα και δεν την αντέχουμε τόση επανάσταση.
θα παθει κανεις τπτ αν δε δει την αγηαπημενι του μπαντα?
και τι καταλαβαινει στην τελικη αν εχει αθλιο ηχο και ξενερωνει εκει μεσα?να πει οτι τους ειδε ε…ξερω… ε μπραβο σας τοτε που ειδατε Reunion Testament και εγω το εχασα.
εκτως αν χτυπιεται ασταματητα και δ επαιρνει χαμπαρι τι παιζει…
έλα ρε ψηλέ
και δε το έλεγες και σε εμάς να μη τραβιώμαστε άδικα;
Ελα ντε! Τσαμπα πηγαμε! Χαλια ηταν!
Με τον Χορταρεα εχεις καμμια συγγενεια καμελοσποτερ???
Οχι ρε αν έχω καταλάβει σωστά είναι θέμα στατιστικής.Π.χ επειδή 1 στις 10 συναυλίες μπορεί να έχει μάπα ήχο και να μην περάσει καλά δν πάει σε καμία.Με παρόμοια λογική μπορεί να μην μπαίνει και σε αυτοκίνητο γιατί υπάρχει περίπτωση ατυχήματος ιδιαίτερα σε μέρες μαζικής εξόδου δν ξέρω.Και έχουν γίνει και πανάκριβες οι **** οι συναυλίες.Δν είναι καλύτερα να βγείς να πιείς τον καφέ σου ή για κάνα ποτό
που έχουν παραμείνει στις ίδιες προσιτές όπως ήταν πάντα?Άλλωστε είναι γνωστό ότι μόνο οι συναυλίες έχουν γίνει πιο ακριβές την σήμερον ημέρα.
Πέρα από την πλάκα τώρα όντως οι τιμές είναι πολύ αυξημένες αλλά επειδή αυτό ισχύει για όλα τα προιόντα ο καθένας αποφασίζει σε τι θα κάνει <<μποικοτάζ>> ανάλογα με τα γούστα του.Εγώ πχ προτιμώ να μην πάω για ποτό 2 μέρες και να πάω σε μια συναυλία.Επομένως τον χαρακτηρισμό κορόιδα δν τον δέχομαι γιατί είναι και ο καμελσπότερ εκτός και αν τα μόνα χρήματα που ξοδεύει είναι για είδη πρώτης ανάγκης που δν το νομίζω.
1-10 με κακο ηχο??? ισως φιλοι μου ειστε νεοι κ εχετε παει μονο σε 5…ισως δεν εχετε το αυτι να καταλαβετε, ισως να ειστε στην κοσμαρα σας οταν πατε σε συναυλια…
στους Opeth τελευταια φορα στο Μυλο δεν ακουγοταν ο Peter αλλα τα 4/5(μπορει και παραπανω) δε πηραν χαμπαρι… ρε μπας και ησασταν κ εσεις σε αυτους μεσα? να ξερω αλλη φορα να μη χανω χρονο στο να γραφω σε σας.
Πέρα από την πλάκα τώρα όντως οι τιμές είναι πολύ αυξημένες αλλά επειδή αυτό ισχύει για όλα τα προιόντα ο καθένας αποφασίζει σε τι θα κάνει <<μποικοτάζ>> ανάλογα με τα γούστα του.Εγώ πχ προτιμώ να μην πάω για ποτό 2 μέρες και να πάω σε μια συναυλία.Επομένως τον χαρακτηρισμό κορόιδα δν τον δέχομαι γιατί είναι και ο καμελσπότερ εκτός και αν τα μόνα χρήματα που ξοδεύει είναι για είδη πρώτης ανάγκης που δν το νομίζω.
εδω δεν κανεις μποικοταζ μη πηγαινοντας για καφε καποιες μερες…μποικοταζ θα ηταν αμα δεν πηγαινες για καφε σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι. μη πηγαινοντας στις συναυλιες δειχνεις κατι!! να ξυπνησουν αυτοι που το διοργανωνουν. Mark Knopfler πηγα γιατι ηξερα οτι στον Λυκαβητο εχει καλο ηχο! αλλιως κ ας εκοβα φλεβα δε θα πηγαινα.αυτο ειναι μποικοταζ.
μποικοταζ σημαινει να στερεισαι κατι το οποιο θελεις κ εχεις αναγκη…αν σας ειναι τοσο δυσκολο τοτε δε θα παμε μπροστα στον τομεα συναυλιες…