Testament 7/6 αθήνα, 8/6 θεσσαλονίκη

Εμ φιλε μου!Οπως λεει και ο αποκατω εισαι νεωπας!

Dav! Για Stampin’ Ground μιλαμε ετσι ? 8) :slight_smile:

Tι νεος ρε, μην σε σπασω! :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τωρα που το σκεφτομαι, πρεπει να ειχε γινει και Machine Ηead αυτο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Ω ναι…Θρυλικό live…

Χαος, κολαση και ολεθρος.
Σοκ και πεος.

Πηγες τελικα? :stuck_out_tongue:

Εμένα πάντως σήμερα με έχει το πιάσιμο για τα καλά. Δεν μπορώ να κουνηθώ. Γουστάρω πιάσιμο. Γιατί είναι θρασ πιάσιμο. Αυτά είναι.

Ομορφα ητανε το Σαββατο, μακελειο!!:metal: Πολυ δυνατο και καλο live απο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγκροτημα. Το μονο ασχημο καποια προβληματα ηχου ειδικα στη φωνη και κυριως κατα τα Over the Wall και Into the Pit. Μετα νομιζω πως εφτιαξαν καπως τα πραγματα αλλα οχι θεαματικα. Αυτο βεβαια δεν μας εμποδισε να απολαυσουμε τους Testament οπως ακριβως επρεπε. Ο Χοντρος=Δεος, εισεπραξε ενα μικρο κομματι απο το σεβασμο που του αναλογει και που ολοι του οφειλουμε. Συγκινηση στο Trail of Tears, απολυτη ισοπεδωση και παροξυσμος στο DNR που “ανοιξε” το “encore”.

Χαρηκα που γνωρισα και γω τον Cynic με τους οπαδους του:p ! Ενα μεγαλο Hail και σε ολους τους υπολοιπους που τα ειπαμε προχθες!!:metal:

Χρονια Πολλα Angmar!!!:drunk:

Oχι ρε! Ενας γνωστος μου ειπε!:stuck_out_tongue:

Παααρα πολυ καιρο ειχα να γουσταρω τοσο αγρια σε συναυλια. Τρελο κεφι και ενεργεια.
Respect to Testament. Ολοι τους ενας και ενας. Βρισκονται σε φοβερη συναυλιακη φορμα. Φοβεροι οι Γκρεκ και Ερικ, οδοστρωτηρας ο Πωλ, εκπληκτικος ο Αλεξ και ενταξει…τι να πω για τον Τσακ?? :bow:

O Αλεξ στην αρχη ηταν λιγο κουμπωμενος αλλα γρηγορα μπηκε στο κλιμα!

Ρισπεκτ και στα παλικαρια απο το μαγαζι που οργανωναν τα stages dives!:lol:

Eπικες εικονες με τον χοντρο τυπα που εκανε συνεχεια βουτες και πριν να βουτηξει εστελνε φιλια στον κοσμο! Οπως και σε εναν αλλο που πριν πηδηξει φωναζε “ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩ”!!!:lol: Βεβαια υπηρχει και ενας σουπερ τεραστιος τυπας που οταν εμπαινε στο πιτ, ανοιγε η Ερυθρα Θαλασσα.

Ο ηχος ηταν μετριος, αρκετες φορες γινοταν βαβουρικος και τα φωνητικα ηταν χαμηλα αλλα δεν ηταν ικανα να μας ξενερωσουν σε καμμια περιπτωση!

Στα κουφα επισης, τα τρια (!!) μπλακαουτς που εγιναν κατα την διαρκεια της συναυλιας. Το ενα ευτυχως ηταν αναμεσα σε δυο τραγουδια αλλα το δευτερο ηταν στην μεση του DNR νομζω και το ξαναπηγαν απο την αρχη.#-o Καπου εκει σκεφτηκα οτι καταφεραν και μπλακαουτ να προκαλεσουν και ο Αλεξ επαιξε για λιγο το ριφ του Blackout των θεων.:smiley:

Οταν γυρισα ημουν ανελεητα κωλοπιασμενος, αλλα ο φιλτατος Panagiotis το εθεσε αψογα!:smiley:

μπλακ άουτ? έλα ρε.

Βρήκα το ELectric crown από το gagarin, με καλό ήχο και είκονα:

ε κλαίμε! ο alex δίνει ρέστα!

Για να παμε και στα της διοργανωσης.

Ο χωρος στην Θεσσαλονικη αλλαξε και πηγε στου διαολου την μανα, δηλαδη στο Πρινσιπαλ. Κατεβαινω το Σαββατο το μεσημερι να παρω εισητηρια, τα πηρανε πισω μου λενε. Παω και στο PMW, τα ιδια. Ωραια λεω.
Παιρνω στα τηλεφωνα που ειχανε βαλει για τα λεωφορεια, δεν το σηκωνε κανενας εννοειτε. Την Κυριακη τα ιδια με την διαφορα οτι δυο φορες πηρα, το σηκωσαν και μου το κλεισανε αμεσως. Μπραβο.

Ο απολογισμος ηταν να τραβηχτω μεχτι το προαστιο της Ουλαν Μπατορ με ταξι και να πληρωσω για να παω και για να γυρισω πανω απο 15 ευρω για το ταξι και μονο και αυτο επειδη το μοιραστικα με ενα πανκιο (:p).

Δηλαδη δινω 32 για το εισητηριο και αλλα μισα για μεταφορα. Μπραβο, θα πατε μπροστα, να ΄στε σιγουροι.

Πρωτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα που θα αποπειραθω να παω μεχρι το Πρινσιπαλ.

Mαζι μου δεν τα μοιραστηκες? :expressionless:

:stuck_out_tongue:

Οσον αφορα το μπλακ αουτ, ηταν πολυ μικρο μπροστα στους TESTAMENT για να με ξενερωσει :slight_smile:

εμένα πάντως με ξενέρωσαν απίστευτα τόσο οι διακοπές ρεύματος (Btw METAL_LAWS το DNR το συνέχισαν από εκεί που κόπηκε) όσο και ο απίθανα σκατένιος ήχος

όσο για το Πρίνσιπαλ,είχα ακούσει τα καλύτερα για την ακουστική του χώρου αλλά απογοητεύτικα
επίσης όταν άρχισε να βρέχει έσταζε η στέγη #-o
και φυσικά άμα δεν είχα αμάξι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω

#-o Η κατάρα του σκορπιού…:lol:

Με ποια συνθεση ειχανε ερθει την προηγουμενη φορα στην Ελλαδα ρε παιδια??

Είχαν έρθει με τη σύνθεση του Gathering(Peterson, Murphy, Billy, Digeorgio) πλήν Lombardo(Μη με ρωτήσεις πιος ήταν στη θέση του, δε θυμάμαι).

Δν μου αρέσει να γκρινιάζω αλλά δν γίνεται διαφορετικά τώρα.Αυτό το γ***Πρίνσιπαλ όσο ωραίος χώρος είναι τόσο απαράδεκτο ήχο έχει σε κάθε συναυλία.Δηλαδή να δίνω 32 ευρώ για να βουλώσω τα αυτιά μου και να παρακαλάω να τελειώσει η συναυλία…Και το περίμενα πολύ αυτό το live.Εντάξει ρε παιδιά ωραίο το ξύλο αλλά να ακούσουμε και λίγο μουσική.Εγώ που μπαίνω σαυτά σπάστηκα τόσο που κάθισα σε μια γωνιά και απλά έβλεπα τη συναυλία και άκουγα έναν θόρυβο.Θα μου πεις οι Dying Fetus πως είχαν τόσο καλό ήχο?(τους ευχαριστήθηκα ακόμη κι αν δν ήξερα ούτε ένα τραγούδι τους και δν είμαι κ ο μεγαλύτερος φαν του είδους)Ίσως επειδή είχαν μόνο μια κιθάρα και γιατί ο ήχος ήταν πιο χαμηλά.Τελικά ποιος φταίει ο ηχολήπτης ,τα μηχανήματα ή και τα συγκροτήματα?Ρε παιδιά αφού στην τελική δν το σηκώνει το πράγμα τι βάζετε την ένταση στο φουλ?Όπως και να έχει γεγονός είναι ότι όλες οι συναυλίες στο Πρινσιπαλ με εξαίρεση των Γκαμα Ρει-Χελοουιν που έφεραν τα δικά τους μηχανήματα είχαν απαίσιο ήχο και χωρίς την υδρόγειο πλέον πιστεύω πως δν έχουμε συναυλιακό χώρο της προκοπής.Από την οργάνωση πάντως εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και πήγα τζάμπα με το λεωφορείο που βάλανε.

Aυτό ακριβώς, αλλά στην Gagarin έκδοση. :wink:

Για την Αθήνα μιλάω τώρα. Ο ήχος στους Dying Fetus ήταν σχεδόν άψογος (το ίδιο και Obituary btw), ενώ στους Testament ήταν μια βαβούρα, με ψιλοθαμμένα φωνητικά. Επομένως δεν μπορεί να φταίει ο χώρος. Φταίει το γκρουπ.

παντως στον εξωστη που ημουν εγω ο ηχος στους testament ηταν πολυ καλος!

Εμενα παντως ο ηχος (τα φωνητικα κυριως) δεν με εμποδισαν να χτυπηθω, να πωρωθω και να ευχαριστηθω ενα μεγαλειωδες live…

Υ.Γ.1 Κι εγω χαρηκα για τη γνωριμια με Παναγιωτη, Thorgal (νταξ’ δεν εχω και τοσους οπαδους μονο 200 ειμασταν στο live περσι. χαχα) και ANgmar… ευχαριστω για την παρεα.
Υ.Γ.2 Πανο ειπαμε χρωσταω μπουκαλι ε?