Testament - The Brotherhood of the Snake

9.5 οχι δεν είναι αλλά 7-8 είναι. Δηλαδή καλό έως πολύ καλό. Έχει φιλερ αλλά δε στέκομαι εκεί. Χωρίς κλασσικό κομμάτι πως να το θεωρήσεις κλασσικό (9.5) δίσκο;
Τα 2 κομμάτια που κυκλοφόρησαν είναι μάλλον τα καλύτερα του lp.

Από την άλλη και τα φιλερ ακούγονται πολύ ευχάριστα γιατί οι κιθάρες κεντανε και εχει και το χοντρό στο μικροφωνο. Τι παραπάνω να ζητήσεις;!

που το ακουσατε?αφου 28/10 βγαινει

Εχει ληκαρει στα τορρενταδικα κτλ εδω και μερες

Καλό αλμπουμ, όλα τα τραγούδια ακούγονται και κυμαίνονται μεταξύ του 7-8 πάνω κάτω.
Aν είχε έστω 2 τραγουδάκια του 9+ θα ανέβαινε πολύ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

2 Likes

Πάντως το Pale King που λέγαμε πριν θα μπορούσε εύκολα να ήταν Kreator…ειδικά οι φωνητικές μελωδίες. Το ρεφραιν είναι ψιλοαδιάφορο όμως.

το εχω ακουσει καμια 10αρια φορες…
Αν επρεπε να του βαλω τοσο γρηγορα βαθμολογια καπου αναμεσα στο 7 με 8 θα ηταν.
Του λειπει ενα πραγματικα μεγαλο κομματι.
Και οι φωνητικες μελωδιες και γενικοτερα καποιες ιδεες στα φωνητικα με χαλανε σε μερικα τραγουδια.

Και στο Number Game εχει κατι περασματα… εντελως Meshuggah Και Gojira.

Έπειτα από αρκετές ακροάσεις κλείνω προς το 7.
Μου αρέσει σαν σύνολο, είναι αυτό που λέμε solid album με σταθερή ποιότητα από την αρχή ως το τέλος (δεν είναι άνισο με λίγα λόγια), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν τραγούδια που ξεχωρίζουν (τα 3 πρώτα και το Neptune’s λ.χ.) ή filler αλλά δεν ακούς τεράστια σκαμπανεβάσματα.

Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι η κιθαριστική δουλειά (riff και σόλο είναι εξαιρετικά). Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα ρεφραίν (σε λίγες περιπτώσεις ακούς κάτι που σου μένει, ακόμα και όταν έχει μία φοβερή γέφυρα και περιμένεις να ακούσεις το ρεφραιν να το απογειώσει, μάλλον σε προσγειώνει απότομα) και οι φωνητικές μελωδίες στις περισσότερες περιπτώσεις. Διάβασα σε συνέντευξη κάπου πως ο Chuck έχει ελάχιστη συμμετοχή και ο Skolnik καμία πέραν των σόλο του (Hammett part 2). Και αυτή μάλλον είναι η διαφορά με τους προκατόχους του γιατί η μικρή συμμετοχή τους κάπου βγαίνει στο αποτέλεσμα (όχι πως ανέκαθεν δεν ήταν ο Peterson main songwriter αλλά η συμμετοχή του Billy ή/και του Skolnik στο παρελθόν ήταν αρκετά μεγαλύτερη).
Having that said, νομίζω πως μαζί με το Death Angel είναι τα καλύτερα thrash της χρονιάς από τις παλιοσειρές.

1 Like

Μόνη ένσταση ότι είναι τα καλύτερα αυτά τα δύο που ανέφερες… Όχι επειδή θα βγάλουν οι metallica αλλά επειδή παίζουν δυνατά και των megadeth - Anthrax .

Το Anthrax δε μου άρεσε (ενώ το Worship μου είχε αρέσει) ενώ το Dystopia το βρίσκω φοβερά άνισο. To ομώνυμο λ.χ. θα μπορούσε να είναι στο tracklist του Rust in peace ενώ άλλα μετά από μερικές ακροάσεις τα έχεις στο skip σταθερά.

Ούτε σε αυτό θα διαφωνήσω ιδιαίτερα . Απλά δεν βάζω τόσο ψηλά το Death Angel …μάλλον μου αρέσει το Dream calls περισσότερο.

Για το Testament θέλω λίγο χρόνο ακόμα .

Τα γερμανικά τύπου Sodom δεν τα γουστάρω και ιδιαίτερα αν και τα βρίσκω ποιοτικά .

Συμφωνώ για το Death Angel, για μένα μέχρι στιγμής αυτό το καλύτερο thrash δισκάκι της χρονιάς.

παντως απο οτι καταλαβαινω αν και σε ολους μας αρεσε, δεν μας επιασε και απο τα μουτρα !

Μαλλον εχει δικιο ο Alejandro . του λειπει αυτο το κατι παραπανω που λογικα θα του εδινε η συμμετοχη του Skolnick στις συνθεσεις . Και οι στιχοι απο οσο προλαβα να καταλαβα… ειναι μετριοι.

Οι στίχοι είναι σχεδόν παιδικοί από όσα πιάνω κι εγώ…εντάξει δεν είναι και “we’re so fucked, shit outta luck”:stuck_out_tongue:

μην σε πιασω τωρα!! χα χα χα χα!! αμερικανικη εκφραση ειναι και μια χαρα ειναι για το συγκεκριμενο κομματι (πρεπει να εβλεπε πολυ suits ο Hetfield)…

αντε αντε Κυριακη ειναι ας μην γραψω σεντονια.

Χρειαζεται βοηθεια απο τον Souza και απο τον Del James ο Billαρος.

Μέχρι στιγμής καλά το πάνε. Αναμένω ακρόαση φουλ δίσκου για να έχω καλύτερη άποψη.

τριτο “single” και πρωτο κανονικο video για ισως ενα απο τα καλυτερα κομματια του δισκου.

Μιλωντας για κριτικες ο shadowking μου εστειλε να δω αυτην!!
Πολυ ωραια κριτικη .λεει τα πραγματα ως εχουν.

Ακομα και στον βαθμο εχει περιγραφη!
Ωραιος ο τυπος!

καλύτερα lyrics video παρα αυτό το πράγμα

1 Like

Χαχαχαχα . Μάπα το ένα μάπα και το άλλο . Χαχαχαχα .
Όντως χάλια . Αλλά και στίχους να είχε , μάπα είναι και οι στίχοι.

Το χειρότερο είναι το 360° για το stronghold .

Και τα δύο κομμάτια μουσικά είναι πολύ καλά όμως .

Εχω ακουσει το δισκο 4-5 φορες, και με εξαιρεση τα δυο τρια τραγουδια που αναφερετε και οι περισσοτεροι ως τα καλυτερα, δε μου κεντριζει τιποτα αλλο το ενδιαφερον :confused:

Μεγαλη απογοητευση δυστυχως. Τι να τα κανεις τα ωραια κιθαριστικα μερη διασπαρτα παντου αμα δεν εχει replay value ο δισκος?