Texas Hold 'Em(Poker)!

Aυτο το river εχει κανει πολλες κηδειες γενικά…αλλα και παλι να νικησεις καρε του Ασου με royal flush ειναι απο τα αγραφα…

Opoios paizei apo Facebook as mou steili kana pm h na kanei post edw na pai3oume…

oσοι ειναι Κρητικοί ας το σκεφτούν…

θα ειναι και η κοπελα??
αμα ειναι να παμε…:stuck_out_tongue:
(αν και τα χειλια της ειναι σκετη αηδια :?)

Ψαχνω κανα καναλι (μεσω net)που να μεταδιδει το wsop 2010 (ναι ξεκινησε) αλλα τζιφος…any help?:-k:roll:

Το πόκερ είναι πράγματι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, συνδιάζοντας όλα όσα λες παραπάνω.
Πρόσφατα κατατάχθηκε στα πνευματικά αθλήματα, μαζί με σκάκι, μπριζ και ντάμα, θέση που νομίζω ότι του αξίζει.
Μ’ αρέσει να παίζω, αν και δεν είμαι κανένας …παίχτης. Πιο πολύ για χαλάρωση και να περάσει ευχάριστα η ώρα (γιατί το σκάκι είναι πράγματι εξαντλητικό και με κάποιο τρόπο πρέπει να εκτονώνεται η ένταση.).
Όλο λέω ότι θέλω να μάθω και μπριτζ - δεν έχω ιδέα - και όλο το αναβάλω, διότι από ότι έχω καταλάβει θέλει αρκετή μελέτη (όχι σαν το σκάκι, αλλά κάπου εκεί κοντά) πράγμα που μου είναι δύσκολο - εκτός κι αν εγκαταλήψω κάποια στιγμή το σκάκι (πράγμα που ξέρω πως δεν γίνεται, διότι δεν είναι …του χεριού μου - είμαι εθισμένος)

Παραθέτω ένα βίντεο με μια μικρή συνέντευξη του Ηλία Καλιάφα, ενός έλληνα παίχτη του μπριτζ που τελευταία μπήκε και στο πόκερ. Μιλάει και για τα δύο:

http://www.youtube.com/watch?v=xyRbUCT4q0Y

και ο σύνδεσμος του pokerland.gr που έχει και φόρουμ:

http://www.pokerland.gr/

Έχω την αίσθηση ότι το θρεντ έπρεπε να είναι στα Αθλητικά

bump !!!

καταρχας το τελευταιο spoiler του jim rotten ειναι πολυ σωστο!!! το χολντεμ πλεον εχει παρει εγκριση και θεωρειται παιχνιδι πνευματικων ικανοτητων, οποτε ανηκει στα αθληματα !!
επισης εδω και κατι μηνες εχει μπει και στα καζινο (δν εχω παει βεβαια…ακομα)
εγω ασχολουμαι αρκετα τον τελευταιο καιρο και πλεον βγαζουμε και το κατιτις μας :D:D

ελα δε μπορει ,ολο και καποιος θα ασχολειται πιο ζεστα !!για πειτε επιτυχιες !!!και να κανουμε και κανα sng ε !ψηθειτε !!!

Αγαπάω Poker γενικά και είναι κρίμα που το 90% παίζει μόνο texas αλλά anyway.

Παίζω αρκετά συχνά συνήθως με παρέα αν και που και που κάνουμε μερικά ωραία τραπεζάκια με λίγα ευρώ παραπάνω ποτέ όμως τζογαδόρικα. Πάντα για την πλάκα!

Παιχνίδι καθαρά σκέψης και ικανότητας και φυσικά τύχης αλλά όχι όσο νομίζουν μερικοί (ναι γαμώ οι 2 άσσοι δε λέω αλλά έχω νικήσει και έχω χάσει πολλές φορές από τα συγκεκριμένα φύλλα)

Poker Stars ftw!!!
Καλό κάψιμο και όποιος γουστάρει μπορεί βέβαια να παίξει και αληθινά χρήματα μήπως βγάλει κανα φράγκο.

poker.gr

τουρνουά όποτε υπάρχει όρεξη και πολύς χρόνος
απλά παιχνίδια όποτε πάμε έτσι για την πλάκα.

Μπορείς να βγάλεις και καλά λεφτά!

Ξεκίνησα με 5 ευρώ πριν κάτι μήνες και ακόμα το παλέυω με εκείνα. Στα 56 τώρα! :smiley:

επαιζα κανα χρονο σε full tilt κ ποκερσταρς αλλα με εχει κερδισει το σκακι πλεον :p!
ειχα ξεκινησει με καμια 30αρια δολλαρια στο full tilt και τα ειχα φτασει γυρω στα 200 παιζοντας αυστηρα sit n go turbo των 9:!:
μεγαλυτερη μαλακια μου ηταν σε ενα τουρνουα,με επαθλο 10000$ περιπου, που ημουν πρωτος με αρκετα μεγαλη διαφορα και ειχαν μεινει γυρω στα 1000 ατομα(ισως και λιγοτερα) αλλα την επομενη μερα εδινα και πεθαινα στη νυστα και το αφησα away να κανει fold και παρ’ολα αυτα πηρα 30$:(
κατα τη γνωμη μου στο ιντερνετικο ποκερ το μεγαλυτερο προσον που πρεπει να εχει καποιος ειναι η πειθαρχια! εννοω πως αν καταφερεις και εχεις σωστο bankroll management θα εισαι κερδισμενος ή τουλαχιστον οχι πολυ χαμενος!
επισης αν ενδιαφερεστε να διαβασετε για ποκερ κιολας ενα καλο βιβλιο για αρχη ειναι το little green book του gordon νομιζω!

Μια προσπάθεια να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι έλληνες παίκτες poker και να μπουν στο Greek Pokerstars Home Games για privet τραπέζια και τουρνουά διαμορφωμένα όπως θέλουν τα μέλη. Αφότου κάνετε join στο group στο facebook ( Greek Pokerstars Home Games) γιανα μπορούμε να συζητάμε πως θέλουμε να φτιάχνουμε τα τουρνουά και γιανα διαφημιστεί έτσι ώστε να γίνουμε μεγαλύτερη παρέα! όσοι θέλουν να μπουν στο Club στο Pokerstars,So…just join us!

club id:200793
code: 03071990
:slight_smile:

Παντως ενα στοιχειωδες μπανκρολμανατζμεντ ειναι να εχεις 100 μπαι ιν για το καθε τραπεζι που παιζεις αρα τα 9 στα 30 ειναι out of bankroll management…

Ωραιο παιχνιδι το χολντ εμ αλλα υπαρχουν και αλλα πιο διασκεδαστικα(7-2 triple draw) …
Παντως για να εκτοξευτει λιγο το κασιερ χρειαζεται λιγο κας γιατι με τα μικρα σιτ εντ γκοου θες τεραστιο ογκο τραπεζιων για να βγαλεις καποιο σβαρο κερδος…

Ξεκαρδιστική σκηνή από την ταινία shade (οσοι δεν την εχετε δει σπευστε)

Ναι οντως ωραιο το 2-7 triple draw k single draw,αλλα μακραν το καλυτερο παιχνιδι με τα περισσοτερα ups & downs για οποιοδηποτε παιχτη ειναι το Omaha (PL η κ FL, δε νοειται ΝL Omaha…φανταζεστε τι θα γινοταν) κ ειδικα η Hi/Low παραλλαγη του!!
Κ cash games να παιζεις φιλε that’s why ειναι αρκετα δυσκολο να φτιαξεις ενα σχετικα αξιοπρεπες bankroll(π.χ.2000) παιζοντας σε low stakes…O καλυτερος κ επικερδεστερος τροπος για μενα ειναι τα DorN τουρνουα κ Sit n’ Go των 90 κ 180 ατομων οπου το field κατα το 90% ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου κ ενας σχετικα καλος κ εμπειρος παιχτης μπορει να τουλαχιστον καθε φορα να φτανει ft!!

Μια χαρα ειναι το cash για bankroll !.ειδικα στα Low stakes me abc poker κανεις bankroll σε χρονο dt …

Απλα ειναι κα θεμα επιλογης εταιριας,ας πουμε οι εταιριες που ειναι κυριως στοιχηματικες και απλα εχουν και ποκερ ειναι προτιμoτερες απο τις αμιγως ποκερικες ,γτ εχουν χαμηλοτερο επιπεδο . :wink:

Eγω παιζω σε Pokerstars κ FΤP περιπου 2 χρονια τωρα και μπορω να πω πως ειναι με διαφορα οτι καλυτερο υπαρχει στην online ποκερικη βιομηχανια(εχοντας δοκιμασει κ Partypoker,Titanpoker & PKR)! Εξαρταται τι εννοεις low stakes.
Π.χ. σε τουρνουα των 4$ και των 8$ θα πετυχεις αρκετους κακους παικτες τους οποιους εκτος αν ειναι τοσο τυχεροι μπορεις να προσπεραεις σχετικα ευκολα και να κανεισ ενα deep run στο tour…Aλλα ειναι μεγαλη κ δυσκολη αποφαση το να ανεβεις stakes κ αν επισης εχεις το ψυχολογικο σθενος να δεχτεις αβιαστα μια μεγαλη χρηματικη απωλεια…
To θεμα ειναι ποσα $$ και ποσο χρονο θελει κ μπορει κανεις να επενδυσει στο ποκερ προκειμενου να εχει ενα στανταρ αξιοπρεπες μηνιαιο εισοδημα απο αυτο…

Παιδιά, είναι κανείς για πόκερ στο ιντερνετ;;;

Eπική σκηνή poker με τον αξέχαστο Steve Mcqueen απο μια ταινία που αγνοούσα.Βέβαια η συγκεκριμένη παραλλαγή poker είναι λιγο ντεμοντέ στις μερες μας.

Όταν αλλάζουν τα παιχνίδια (πόκα δηλαδή) έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ξερό Hold’em.