Thank you for smoking

Το είδα χθες και το καταχάρηκα!!! Πολύ ευχάριστη ταινία με μία σκηνοθεσία που χαλαρώνει το θεατή και μπαίνεις στο κλίμα της ταινίας πολύ πιο εύκολα!!!

Ανεπιφύλακτα την προτείνω!!!

For smokers: Μην ανησυχείτε, δε παίρνει θέση στο αν πρέπει να καπνίζουμε ή όχι, οπότε δε θα σας ξενερώσει :wink:

οταν ειδα το trailer μου φανηκε πολυ μαπα, αλλα απ’οτι μου ειπαν κι’αλλοι πρεπει να ειναι καλο. οταν βγει σε DVD θα δουμε…

Αμ. Την έψαχνα στην Πάτρα , δεν την βρήκα , και έτσι κατέληξα να νυστάζω με Μπλάκ Ντάλια. Ελπίζω να το δω μέσα σε αυτή τη βδομάδα να χαρώ κ εγώ μαζί με τον καρβού.

Kι εγώ ήθελα να πάω τη δω αλλά δεν ήξερα αν θα ήταν καλή…
Thanx πάντως,θα το έχω υπόψη μου αν είναι για να την πάρω σε dvd.

DVD??? Πηγαίντε βρε στο σινεμά… Με το φοιτητικό σας πάσο, στις περισσότερες αίθουσες (σίγουρα όχι στα &%^%&^ Multiplex) μπαίνετε με περίπου 5 ευρώ και χαίρεστε τη ταινία πολύ περισσότερο :wink:

ναι,κάτι που ισχύει μόνο από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη

Σοβαρα??? 8O
Τωρα το μαθαινω, α τους κ…γυφτους.

To πάσο ισχύει μόνο τότε? Δε νομίζω, αλλά δε θέλω να πάρω και και κανένα στο λαιμό μου, γιατί εκείνες τις μέρες πηγαίνω και εγώ σινεμά (το τις γειτονιάς μου πάντως, στάνταρ έχει και φοιτητικές τιμες τις Παρασκευές…)

Στα Village πάντως που πάω εγώ δεν υπάρχει φοιτητικό (οι άθλιοι!) και βαριέμαι να πηγαίνω αλλού…Πάντως,παίζεται ακόμα απ’ ό,τι είδα οπότε μπορεί να πάω το Σαββατοκύριακο να τη δω.

Για αυτό και δεν πάμε στο Village [-X . Τα Cosmopolis, έχουν κάτι κόλπα με εκπτώσεις, αλλά και πάλι ούτε αυτά έχουν διάλειμα. Με λίγα λόγια και αυτά βλέπουν το θεατή ως ένα πάκο χαρτονομίσματα που θέλουν να τον διώξουν όσο πιο γρήγορα για να μπει ο επόμενος… Παράδοση μηδέν (0) :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

(Μη στεναχωριέσαι, συχνά πυκνά πηγαίνω και εγώ εκεί… :stuck_out_tongue: )

Ρε συ,δε μου αρέσουν καθόλου τα Οdeon!!Σίγουρα συμφέρουν από μεριά τιμών αλλά δε μου αρέσει ο ήχος…Προτιμώ Village δηλαδή αν και κάπου τα έχω σιχαθεί γιατί παίζουν πολύ εμπορικές ταινίες και γιατί το έχουν παρακάνει με τις τιμές!!
Για το διάλειμμα δεν έχω πρόβλημα!Προτιμώ να μην έχει,γιατί ψιλοαποσυντωνίζομαι…(είμαι λίγο περίεργη σε κάτι τέτοια!) :slight_smile:

Btw, χρόνια πολλά!Να χαίρεσαι τη γιορτή σου!! (άσχετο τελείως!)
:slight_smile: