That Metal Show

Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν την εκπομπή That Metal Show του Vh1 , αλλά καλό θα ήταν να την μάθουν . Γιατί ?

Δεν είναι απλώς μια μουσική εκπομπή με αναπαραγωγή video (βασικά τα δυο πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζον είχαν ,μετά πήρε τη σημερινή μορφή του το show) ,αλλά έχει καλεσμένους hard rock και metal μουσικούς όπως , Halford , Anvil , Accept ,Slayer , Joe Satriani , Rush ,Geoff Tate , Heaven and Hell (γαμώ τα επεισόδια με Dio και Geezer ) με τους οποίους συζητάνε χαλάρα μια τριάδα παρουσιαστών (δυο κωμικοί που είναι και metalheads ,και ένας γνωστός heavy metal dj-δημοσιογράφος ) .
Το βασικό είναι οτι δεν τους αραδιάζουν ερωτήσεις με κλισέ και αν είναι ικανοποιημένοι απο το αποτελέσμα του νεου τους album κλπ , αλλά πράγματα που όλοι εμείς οι fan θα θέλαμε να ξέρουμε ή να ρωτούσαμε π.χ. ρωτάνε τον Di’Anno αν βλέπεται με κανέναν απο τους Maiden ή πιο είναι το αγαπημένο του album με Dickinson ,ή ένα άλλο ωραίο επεισόδιο ήταν όταν έδιναν cd απο τη δισκοθήκη τους στους Slayer και αυτοί τα σχολίαζαν (πρέπει να δείτε την αντιδρασή τους στους Celtic Frost ) ,τον Zakk Wylde για τους Scorpions και άλλα πολλά.

Υπάρχουν κάποια clip στο youtube ,αλλά δεν είναι ολόκληρα ,γι’αυτό σας γράφω το link του Vh1 που υπάρχουν όλες οι σεζόν και σε καλή ποιότητα.

http://www.vh1classic.com/browse/video/109196/That_Metal_Show/index.jhtml
Μην πατήσετε το play ,αλλά κάντε κλικ στο τίτλο του επεισοδίου και μετά θα παίξει μόνο του .

Τα καλυτερά μου είναι αυτά με τον Lemmy ,τον Halford και επίσης γέλιο έχει αυτό των Dokken (που για το reunion πήγαν και παραλιγό να φύγουν τσακωμένοι ) .

Δεν την είχα ακουστά την εκπομπή.Ξέρεις αν την δείχνει ακόμα?

Τελείωσε και η πέμπτη σεζον (απο τις καλύτερες) ,αλλά δεν έχει ανακοινωθεί πότε και αν θα ξεκινήσει η έκτη .
Πάντως πολλά απο τα νέα που ανέβαιναν στο blabbermouth ,ήταν και απο το show.

Μάλιστα… θα τσεκάρω στάνταρ

Την έχω δει αρκετές φορές… Ευχάριστη εκπομπούλα, δεν σου προσφέρει κάτι καινούργιο όμως. Δεν θα μάθεις δηλαδή κάποια καινούργια μπάντα από εκεί… Με είχε χαλάσει που στις εκπομπές τους από το περσινό Donington, στην ερώτηση για το ποιά μπάντα περίμεναν με αγωνία να δουν, οι μισοί είπαν Slipknot και οι άλλοι μισοί Def Leppard (είχαν κι έναν καλεσμένο, γι’αυτό το δύο-δύο). Τους χάλαγε που οι Faith no More δεν είχαν τον Martin…

To Vh1 πάντως τα κλιπ που βάζει είναι από αλλού. Έχω πετύχει Κιng Crimson το Lark’s tongue in aspic http://www.youtube.com/watch?v=tCed47HdRu8 και να μένω μαλάκας…

ακριβώς γι’αυτό το λόγο είναι πρώτα ψυχαγωγική . για μένα το πιο fun μέρος της εκπομπής είναι το τελευταίο όπου συνήθως κάνουν ένα μουσικό debate και ο καθένας ψηφίζει και επιχειρηματολογεί για την άποψη του π.χ. στο επεισόδιο με τον Lemmy ,το debate είναι μεταξύ του Steve Harris και του Geezer ποίος είναι καλύτερος μπασίστας ,με τον Lemmy να λέει τη γνώνη του και για τους δύο , ή στο επεισόδιο του Halford αν είναι καλύτερη μπάντα οι Fight ή οι Halford και όταν λέει ένας απο τους co-host: [I]what about ΤWO[/I] πετάγεται ένας απο κοινό και λέει That Sucked και γελάει ο Halford . Γενικά είναι ευχάριστη εκπομπή.

Θα τσεκάρω,αν μάθει κανείς για τον επόμενο κύκλο, και πότε ξεκινάει, ας ενημερώσει:):!:

Ψηθηκα να δω τι παιζει, αλλα μου βγαζει μηνυμα ‘‘Sorry, we’re unable to offer this video to users in your region’’… Εσας σας παιζουν κανονικα?

τσέκαρα το url που είχα αναφέρει και τώρα βγάζει τα επεισόδια μόνο της έκτης σεζον και αυτά δεν παίζουν .
όπως το είχα βρεί πριν είχε όλα τα επεισόδια απ’όλες τις σεζον με τη σειρά και απλώς διάλεγες. τώρα τι άλλαξανε ένας θεός ξέρει ?
κρίμα , πάντως υπάρχουν κάποια video στο youtube.

Αν μαθετε που μπορουμε να βρουμε ολοκληρα επεισοδια, πειτε.