The ark festival - τεχνοπολισ γκαζι 13-14/09

THE ARK FESTIVAL

Δευτέρα 13/09/10

Αγγελάκας 3

Π. Παυλίδης & The B-Movies

Γ. Χαρούλης

Rous

The Voyage Limpid Sound

Τρίτη 14/09/10

Xaxakes

Monika

Maraveyas Ilegal

The Burger Project

Leόn

Προπώληση εισιτηρίων :

Tα 500 πρώτα εισιτήρια για την κάθε ημέρα θα κοστίζουν 15 Ευρώ.
Ημερήσια προπώληση: 17 Ευρώ
Στην είσοδο: 20 Ευρώ
Εισιτήριο 2ημέρου: 30 Ευρώ

Σημεία προπώλησης:
PUBLIC
Ianos ? Σταδίου 24 ? τηλ. 210 3217 917
www.i-ticket.gr

[SIZE=“3”]http://www.arkfestival.gr/[/SIZE]

Μ’ ένα search που έκανα δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο φεστιβαλ…αν υπάρχει ήδη θέμα…:lock:

Ε, την πρώτη μέρα θα πάω λογικα…

Πήγε κανείς?

yup, εγώ. τελευταία στιγμή το αποφάσισα και πήγα όταν άρχισε ο Παυλίδης. βέβαια καθόμουν απ’ έξω και άκουγα και μπήκα στο τελευταίο μισάωρο που άνοιξαν τις πόρτες. όμορφα ήταν. αγγελάκας <3
ποιά είπε μετά το “σιγά μην κλάψω”;

Γαμήθηκε ο δίας χθες και δεν μπόρεσα να πάω… Αλλά εντάξει ήθελα περισσότερο για Παυλίδη αφού τον Αγγελάκα τον έχω δει κάμποσες φορές (όχι ότι χορταίνεται βέβαια).

Ο Αγγελάκας γενικότερα σε τι ύφος κινήθηκε; Πάλι επισκεπτοσέτλιστ;

Lol, κατάφερα να πάω κατά τις 20.30 και ήταν sold-out με 1000 (και βάλε) άτομα απέξω να περιμένουν είτε να ανοίξουν οι πόρτες είτε να πηδήξουν κάνα κάγκελο.

Την έκανα κατά τις 22.30, δε με χάλασε και ιδιαίτερα έκανα και τη βόλτα μου.

Θα ήθελα να ξέρω:

  1. Τόσο φτηνή είναι η Τεχνόπολη που τα 20.000 επιπλέον ευρώ φαίνονταν ασήμαντα στους διοργανωτές?
  2. Μέσα ήταν φίσκα που μας λέγαν οι σεκιούριτι?
  3. Με τόσα λάηβ που γίνονται καθημερινά πλέον, ο κόσμος γιατί ακόμα επιμένει να κάνει σολντ-άουτ τα ίδια και τα ίδια ονόματα?

Καταρχήν έγινε soldout χθες!Ήρθαν παιδιά που δεν μπόρεσαν να μπουν γιατί δεν υπήρχαν εισητήρια ούτε απ’έξω.Οπότε είχε κόσμο μαζέψει και στον δρόμο!

Στον Αγγελάκα έγινε πανικός χθες!Είπε και 4 από τρύπες!Είπε από τους επισκέπτες,είπε ένα του Βαμβακάρη και είπε και αυτά που έχει γραψει με τον Νίκο Βελιώτη.

Από τρύπες:
Ακούω την αγάπη (τραγουδούσε το κοινό ακόμη και όταν τελείωσε το τραγούδι για ώρα),Χάρτινο τσίρκο,Δεν χωράς πουθενά (όπου έγιναν και moshpits),Γιορτή(το τελευταίο της βραδιάς)

Ο Χαρούλης ήταν εξαιρετικός!Αν και είχα μία προκατάληψη με τους υπερβολικά “έντεχνους” ο Χαρούλης έδωσε ρέστα.Είπε και κανά 2 Κρητικά όπου και εκεί γούσταρε τρελά ο κόσμος.

Ο Παυλίδης επίσης μου άρεσε πολύ!Είπε τα δικά του αλλά και από Ξυλινα Σπαθιά.Είχε πολύ καλό κιθαρίστα και πολύ καλό keybordίστα που έκαναν την διαφορά!
Όταν είπε και το “ότι θες εσύ” από Σπαθιά τα σπάσαμε.:thumbup:

Ο Rous είχε πολύ καλά τραγούδια αλλά αν και είχε πολύ κόσμο ούτε καν χειροκροτούσαν (πολύ άσχημο και ακατανόητο).Ίσως επειδή το “εξαιρέσεις” το πήραν τα media και το ξέσκισαν να τον θεωρεί ο κόσμος πιο mainstream!Who Knows?

πάντως η μέρα που με ενδιέφερε είναι η σημερινή λόγω της monika.αλλά τελικά θα προτιμήσω τσου λου και πανάθα.8)

  1. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς
    2.Μέσα ήταν τελείως φίσκα μέχρι και μέσα βάθος στα πλαϊνά κτίρια.Ο ένας πάνω στον άλλο κυριολεκτικά!
    3.Εγώ και πολύς κόσμος ακόμη δεν τους είχαμε δει όλους αυτούς live,Με 30 ευρώ τόσες μπάντες και ονόματα σε 2 μέρες με καλή παρέα και αφθονη μπυρα(why not?).Ο Παυλίδης και ο Χαρούλης δεν κάνουν τόσα πολλά live για να τους έχει δει όλος ο κόσμος που μπορεί να θέλει να τους δει!
  1. Βασικά εννοώ ότι υπήρχε απέξω πολύ κόσμος διατεθειμένος να πληρώσει εισιτήριο και δεν είχε την δυνατότητα. Πες 1000 άτομα επί 20 ευρω = 20.000 ευρώ. Οπότε ίσως θα μπορούσε να γίνει σε μεγαλύτερο χώρο.

  2. Τότε καλά έκαναν οι σεκιούριτι και δεν άφηναν κόσμο να μπει, αλλά είναι απορίας άξιον γιατί άνοιξαν οι πόρτες στο τελευταίο μισάωρο.

  3. Whatever.

1.Aπό την στιγμή που έμειναν χίλια άτομα απ’έξω ενώ ήθελαν να μπουν τότε έκαναν βλακεία επιλογή χώρου αλλά από πλευράς επιλογής συγκοινωνίας,ταξί ήταν μια χαρά.

2.Δεν ξέρω γιατί άνοιξαν οι πόρτες στο τέλος(ίσως πια να μην είχε και νόημα)

3.Με 15 ευρώ την ημέρα για να δεις 4 καλές μπάντες από μία ώρα ο καθένας όπου για να τους δεις μόνους τους σε ξεχωριστές συναυλίες θέλεις τα 4πλάσια είναι λογικό να προσελκύσει κόσμο!

καλά, αυτό με τον χώρο ήταν απαράδεκτο. ήταν σίγουρο ότι θα γίνει sold out, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάει η συναυλία σε μεγαλύτερο χώρο. τόσα άτομα απ’ έξω και λίγο μεγαλύτερο χώρο θα τον έκαναν sold out. έλεος. εγώ που μπήκα στο τελευταίο μισάωρο, καθόμουν στην είσοδο και μέχρι κι εκεί ήταν φίσκα. κλαίω που έχασα χάρτινο τσίρκο (το οποίο μου είχε κολλήσει όλη μέρα) και γιορτή γαμώ τις αφραγκίες και τα μετρό μου :frowning:

αυτος κι αν δεν εμφανιζεται συχνα, και εχει και πολυ κοσμο που τον ακολουθει.

δεν ειναι φοβερος? καμια σχεση με κουλτουροδηθενιλα, και πολυ αυθεντικη φωνη.

Για τον Χαρούλη έχουν πει πολλοί πως θυμίζει τον Ξυλούρη.Η αλήθεια είναι πως σε κάποια κομμάτια φέρνει η φωνή του και το στυλ του σε Ξυλούρη.

Δυστυχώς επειδή μαζευτήκαν πολλοί τάχαμου δήθεν “έντεχνοι” στην Ελληνική μουσική σκηνή παρασυρθήκαμε και νομίζαμε το ίδιο για τον Χαρούλη.

Στο live έδειξε ότι είναι αυθεντικός και ξεχωριστός μουσικός και πλαισιώνεται και από άλλους πολύ καλούς μουσικούς.:thumbup: