:lol::lol:
OK ! Thanks !
Έχω παίξει σε studio σε λαμπάτο αυτής της εταιρίας, κανονικά κεφαλή και καμπίνα και έμεινα υπερευχαριστημένος. Πάρα πολύ καθαρός ήχος, και αρκετά ευέλικτος ενισχυτής, όχι σαν κάτι άλλους που σε κάποιες συχνότητες αρχίζουν βουητά και σφυρίγματα ή αρχίζει και παραμορφώνεται ο ήχος. Λογικά με το που βγουν τα νέα μοντέλα θα πάρω ένα combo της εταιρίας στα 30 watt, και θα σας πω εντυπώσεις!
ρτξε μια ματια στην καινουρια σειρα της Squier η οποια εχει βγαλει παρα πολυ πραγματακια!
κ μακρια απο harley benton!
Ω ρε μπλουζλικ, θενξ για την απάντηση.
Όχι Harley Benton ε? Καλώς. Ξεκινάω να ψάχνω Squier.
Και τα Ibanez είναι επίσης καλά να κοιτάξεις
Γενικά κι αόριστα? Ή έχεις κάτι συγκεκριμένο στο νου σου?
To GSR200 θα έλεγα…Γύρω στα 200 έχει…Το έχω δοκιμάσει σ’ένα φίλο και ήταν αρκέτα καλό.
235 τελικά
Ωραίος, ευχαριστώ για την πρόταση, θα το δοκιμάσω σε κάνα μαγαζί
8)
Geia sas leo na arxiso basso k tha ithela na matho orismena prammatakia…eimai 13 xronon k leo na arxiso ena organo k dialeksa to basso…eimai telios asxetos me tin mousiki genika akouw pio poli metal k 2-3 tragoudakia ellinika alla tha ithela na rotiso to eksis…
- borw na paikso ena kommati Metal xoris sinodia kitharas…px Muster Of Puppets…enow an tha akougete oraia…
- o enisxitis Kitharas einai o idios me baso?opos proipa eimai asxetos me tin mousiki opote sinxoristeme
- Borei to Baso na akoustei me 3 kithares?exo akousei…“me 3 kithares dn tha akougete kan o ixos giafto k kanenas dn exei 3 kithares se ena sigrotima” alithevei?afta…k pite m kati p eseis krinete "anageo"na mathw…
Φίλε καλως ήρθες, αλλά γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish κουράζουν (και απαγορεύονται).
Εχουμε πολλούς μπασίστες εδώ, οπότε όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει:)
- Οχι. Στo χωρο της jazz π.χ. υπαρχουν παρα μα παρα πολλα group χωρις κιθαρα. Και γενικα δν εχει καμια σημασια κατι τετοιο για κανενα οργανο.
- Ψηλο ξανθο γαλανοματικο… Τι ενοεις ?
- Αμα διαβαζεις τπτ δν ειναι δυσκολο.
- Αν σ’αρεσει περισσοτερο η ηλεκτρικη κιθαρα τοτε ειναι καλυτερη αν σ’αρεσει το μπασσο τοτε το μπασσο ειναι καλυτερο.
- Εσυ ξερεις τι φιλους εχεις οχι εμεις .
- Nαι
- Ναι
- Οχι. Αλλα αμα θες και παραμορφωση μπορεις να παρεις ενα πεταλι παραμορφωσης.
- Αμα ειναι καλος ο ηχοληπτης ολα γινονται, αλλα συνηθως δν ακουγεται.
στους maiden o harris ακουγεται αν και εχει 3 κιθαρες!!!
Γειά σας παιδιά κι από εμένα.
Πέρασα από εδώ να πω ένα γεια μιας και είμαι καινούριος στο φόρουμ αλλά και στο χώρο της μουσικής.
Από χθες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος squier jbassάκιου και όπως καταλαβαίνετε ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να την ταλαιπωρήσω και να την κακομεταχειριστώ.
Θα τα λέμε συχνά από εδώ μιας και θα έχω κάμποσες απορίες στην πορεία της εκπαιδεύσεώς μου - και μετέπειτα πρόσληψής μου στους white stripes :lol:
Μεγια για το μπασσακι ! Αντε και καλο παιξιμο και καλη μελετη !
Thanks Jaco :).
Λίγες απορίες (στο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες ):
-
Γενικής φύσεως: Είναι “bass” ή “base”?
-
Έχω δει σε βίντεο στο youtube που παίζουν μπάσο σε τραγούδια που τους έχουν αφαιρέσει τα μπάσα και έχουν αφήσει τα
υπόλοιπα όργανα/φωνές. Προφανώς δε θα είναι ειδικές εκτελέσεις με αγάπη από τον καλλιτέχνη αποκλειστικά για τον εκπαιδευόμενο :D. Πως το κάνουν? Πειράζουν κάτι στο equalizer? Αν ναι, γίνεται με συμπιεσμένα αρχεία - mp3? -
Έχει νόημα να μάθω να παίζω 1 finger/fret στα χαμηλά τάστα (1-4) ? Τα καταφέρνω πια στα ψηλότερα, αλλά εκεί χαμηλά δε μπορώ να είμαι χαλαρός ταυτόχρονα και να έχω ένα δάχτυλο ανά τάστο…με περαιτέρω εξάσκηση θα αλλάξει το πράγμα ή απλά δε χρειάζεται να είναι τόσο τσιτωμένα τα δάχτυλα όλη την ώρα?
Ευχαριστώ.
Γεια σας παιδακια:p. θα παρω μπασακι και γω σαν μικρο παιδι, και οι μισοι προτεινουν fender ενω οι αλλοι μισοι Ibanez.Μπορει να με διαφωτισει καποιος για τα συν και πλην καθε μαρκας? (κολλησα με ενα γαματο squier fender κοκκινο και απεξω μαυρο, κουκλι σκετο)