- απειρο…
η υπογραφη απλα σπερνιε
- απειρο…
η υπογραφη απλα σπερνει τον ολεθρο!!!
Nightwing
ασε τα Harley benton κ χτυπα ενα απο αυτα τα δυο! ειναι τιμιες επιλογες!
δωσε 40 euro παραπανω! αξιζει!
Τις προάλλες παρατήρησα ένα πρόβλημα με το μπάσο μου, και χθες το κακό “ήρθε και έδεσε”.
Έχω ένα Ibanez GSR400 το οποίο και τελευταία άρχισα να παρατηρώ κάποια “χασίματα” στον ήχο. Αρχικά, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία καθώς νόμια ότι δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Μετά από κανά πενθήμερο, ο ήχος, ενώ έπαιζα κανονικά, άρχιζε να μπουκώνει έως ότου το μπάσο σώπεναι, μετά από λίγο παραμόρφωνε αισθητά τον ήχο και μετά έπαιζε πάλι κανονικά, μέχρι το φαινόμενο αυτό να ξαναεπαναληφθεί.
Πλέον ο ήχος δεν βγαίνει καν.
Είμαι πεπεισμένος πως το πρόβλημα έγκειτα στους μαγνήτες, οι οποίοι και πρέπει να λειτουργούν με μπαταρία (δεν είμαι κανάς ειδίμων :Ρ). Οι μπαταρίες προφανώς εκφορτίστηκαν, εξού και το πρόβλημα με τον ήχο. Αυτή ήταν η εξήγηση που έδωσα. Μπορεί όμως να συμβαίνει τίποτα άλλο; Δεν μένω σε πόλη που μπορεί με εξυπηρετήσει στον μουσικό τομέα, για αυτό και να είστε παρακαλώ συγκεκριμένοι στο τι πρέπει να κάνω, τι να ζητήσω και πάει λέγοντας. Αν όντως οι μαγνήτες δουλεύουν με μπαταρία, θα ήταν πιο σόφρων να τους αντικαταστήσω (και με ποιούς);
Τέσπα, πολλά είπα.
Προς όποια βοήθεια, ευχαριστώ τα μέγιστα.
δες τα καλωδια σου μπορει καποιο να εχει ενα προβλημα!
μπορει να φταιει ο ενυσχιτης σου(δοκιμασες σε αλλον?)
αλαξε μια μπαταρια παντως! ειναι πολυ απλο!
εαν δεν σταματισει εδω ειμαστε!
http://www.thomann.de/gr/epiphone_embassy_special_bk.htm
Αυτο μαλλον θα παρω,και μετα θα παρω ενα ενισχυτη απο νακα
πρωτη μου απαντηση δεν θα αλλου περα απο αυτο το θεμα. ειμαι καινουργιος λοιπον. καλως σας βρηκα. ειμαι μπασιστας,εχω ενα Fender Jazz Standard και παιζω στα Πυρινα Νεφη:D (www.myspace.com/pyrinanefi)
γεια χαρα
λεω να ασχοληθω με μπασο.θελω να αγορασω ενα αλλα δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα
ειμαι λοιπον αναμεσα σε αυτα τα δυο
http://www.thomann.de/gr/yamaha_rbx170lab.htm
http://www.thomann.de/gr/cort_actiona_bass_ws.htm
τι λετε,αξιζουν ή οχι;
εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε;
γεια σας…ενδιαφέρομαι να αγοράσω το μοντέλο Squier Standard P-Bass Special Bass Guitar…σε έκδοση για αριστερόχειρα…σε ελληνικό κατάστημα δεν το βρήκα έτσι καταφεύγω είτε στο amazon είτε στο e-bay…
η τιμή είνα 250$ δηλαδή περίπου 200 ευρώ…κσέρετε πόσο παραπάνω θα κάνει και με την μεταφορά απο την αμερική εδώ…?:-k
Κλέφτες! Το ίδιο μπάσο έχουμε αλλά εγώ το είχα πάρει 300ευρώ! :lightsabre:
το Fender έχεις σε έκδοση για αριστερόχειρα…?αν ναι από ελλάδα το πήρες?
Ναι αυτό έχω. percussion με έξτρα μαγνήτη σε έκδοση για αριστερόχειρα. Το πήρα από το κέντρο της Αθήνας, στον Καγμάκη συγκεκριμένα (στην Μπενάκη), 300 ευρώ.
γίνεται να το παραγγείλω απο αθήνα σε σαλόνικα …?γτ δν νομίοζω να συμφέρει να το πάρω από το amazon…
Αν το λες για την τιμή μπορεί να συμφέρει (μαζί με τα έξοδα δε νομίζω να ξεπεράσει τα 300. Ρώτα καλύτερα κάποιον που ξέρει). Δεν θυμάμαι τον αριθμό του μαγαζιού. Όταν τον βρω (μπορεί και σήμερα) θα σου στείλω pm να πάρεις να ρωτήσεις ό,τι θες.
ironmaidenbass εισαι απο θεσσαλονικη και δν βρισκεις μπασσο ? :-k
[-Xγια αριστερόχειρα δν βρήκα μπάσο ακόμη στην 8εσσαλονίκη…αν έχεις καμιά πρόταση για κανένα μαγαζί πες μου…
Τα μαγαζια στη θεσσαλονικη (αυτα που ξερω τουλαχιστον) ειναι , ο στολλας , ο τσελιος , ο ζαχος , ο ριχαρδος , ο μαυρομουστακης … αυτα νομιζω πανω κατω . Αριστεροχειρας ε ? … Παρε δεξι μπασο και βαλε τις χορδες για αριστεροχειρα αλα hendrix
Παντως η αληθεια ειναι οτι ειναι ζορικο να βρεις και ποσο μαλλον να δοκιμασεις πολλα αριστερα μπασα.
ευχαριστώ παιδία που με βοηθήσατε…το βρήκξα το μπάσο στον στόλλα αύριο θα πάω από εκεί να το δώ και να ρωτήσω καθώς δεν έχει τιμές στο σάιτ…
Αυτο ειναι το μπασο που θες να παρεις ? Τετοιο ηταν και μενα το πρωτο μου μπασο αλλα σε αλλο χρωμα*. Ειναι καλη φαση … αλητεια …
Παντως οταν πας να το δεις και αποφασισεις οτι θα το παρεις , πες τους να σου το σεταρουν προτου το παρεις.
λες να 'εχει παραπάνω από 300 ευρώ…(το μοντελο για αριστερόχειρες)???