όπως τα λέει ο απο πάνω είναι :!:
thorgal ελπίζω τελικά να μην χρειάζεται ράμματα και χίλια συγνώμη…
όπως τα λέει ο απο πάνω είναι :!:
thorgal ελπίζω τελικά να μην χρειάζεται ράμματα και χίλια συγνώμη…
δυνατή τσόντα για βιτσιόζους θεατές σήμερα.
θανάση, ρίξε μια ενημέρωση να ξέρουμε.
να πούμε για το άλλο σάββατο? όχι το μεγάλο, το άλλο
Δυστυχως τελικα χρειαστηκαν 2(!!!) στρωσεις απο ραμματα, μια μεσα βαθια, και μια επιφανειακα γιατι ηταν πολυ βαθυ.:?
Θα παω σε 5 μερες να βγαλω τα μικρα και σε 10 τα μεγαλα…
Worry not mate, δεν το ηθελες. Ουτε γω καταλαβα οτι ειχα χτυπησει τοσο παρα μονο οταν ειδα τα αιματα να σταζουν και ρωτησα τον RedRum αν εχω χτυπησει πουθενα!:lol:#-o
Χαιρομαι παντως που τους πηρατε για πλακα!
Τα λεμε το βραδυ Fates με τα σημαδια του πολεμου!!:drunk:
ενταξει παλι καλα
θα μπορουσες να ειχες βγαλει κανα ματι
ρε σεις μη παιζεται με γυαλια
η οταν παιζεται βαλτε προστατευτικα
τελος παντων για το παιχνιδι
μονο ενα σχολιο
υπηρχε καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. 8)
ήταν όντως βαθύ… αλλά όχι σαν την τρύπα που ανοίξαμε στην αντίπαλη ομάδα 8)
Περστικά θανάση!
Απογοήτευση σήμερα και εγώ ήμουν η μεγαλύτερη…red rum κ sodo μας εδώσαν μάθημα πως έπρεπε να παραταχθούμε και να παίξουμε…δεν το βάζουμε κάτω…Ίσως η ομάδα να θέλει πρώτα να κάνει το πανηγύρι χοληστερίνης του Πάσχα γα να αποδώσει…
Thanks ρε.
Ετσι!:lol:
Σώπα ρε, και εκεί όπως το έβλεπα δεν μου φάνηκε καν να θέλει ράμμα! 8O
Περαστικά!
Έτσι, να βγάζουν γλώσσα οι αντίπαλοι, να μας φτιάχνουν και να έχουμε σύντομα ρεβάνς!
Έχω να δηλώσω ότι η αποχώρηση του Θόργκαλ, μας μπέρδεψε καθότι μετέτρεψε το ματς σε 8Χ8 ενώ είχαμε προετοιμάσει το ματς για 9Χ9, και μάλιστα κερδίζαμε μέχρι εκείνο το σημείο για του λόγου του αληθές.
Θανάση περαστικά, ε!
περαστικά ρε!!!το μάτς σήμερα μετά την αποχώρηση του thorgal απλά δε μας πήγε καθόλου.δε μας έβγαινε τίποτα απολύτως.
ο red rum έδειξε σήμερα πόσο μεγάλος αμυντικός είναι και ο sodo μας μοίραζε σακούλες
ΝΙΚΗΣΑ
σορρυ που εφυγα αρον αρον απο την τιτανομαχια σας
αλλα επρεπε να κανω τον ταριφα στο girlfriend γιατι θα επεφτε παντοφλα
απλα το αναφερω για να μην με λετε γαιδουρι/αναγωγο που εφυγα διχως να χαιρετησω
με το καλο θα τα πουμε πιο χαλαρα σε μελλοντικο event(πχ russian circles)
λοιπόν, diego σάββατο είναι κλεισμένος μετά τις 4μιση (όπως είδατε κ χτες).
αν θέλετε να παίξουμε στις 10 του μήνα, μέρα σάββατο, λίγο πιο απογευματινή ώρα, να ρωτήσουμε για καραπιάλη. δηλώστε γρήγορα όμως, γιατί αμφιβάλλω αν θα βρούμε. αλλιώς σα δεύτερη λύση, κυριακή 11 του μήνα
dude
κοπιάστε να τον φάτε πάλι.
η ένσταση έχει κατατεθεί, οι πέτσινοι “νικητές” δεν θα χαρούν γιά πολύ!
Ποιοι πετσινοι ρε αστειοι,που χασαμε το σκορ στο δευτερο ημιχρονο και απλα παιζαμε για να περασει η ωρα?:lol:
Παμε και δευτερη…τωρα που περασε το ντεφορμαρισμα απο xmas νομιζω,δευτερη φορα θα ειναι πιο τουμπανη…περαστικα σε Θοργκαλ,hail σε ομαδα και sodo-μορφαρα,λιγοτερη γλωσσιτσα next time οι αντιαπλοι και thrash talking,γτ θα εχουμε και παλι κηδεια…hail σε σαμαν,γκολ του αγωνα,χαλαρα\m/
άσε τα ψόφια, δερμάτινη καπαρντίνα έφτιαξα με τόσο πετσί!
Ενδέχεται να μην μπορώ το επόμενο σ/κ.
Eυχαριστω σας για τα περαστικα. Νταξει, καλα παει. Χθες εβγαλα τα πρωτα ραμματα και Τριτη τα επομενα!
Λοιπον, εγω για το Σαββατο ειμαι ΟΚ. Επειδη δεν βλεπω συμμετοχη, φερνω +φιλο αν χρειαστει. Δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω γιατι φευγω το πρωι για περιοχες που το ιντερνετ θα ανακαλυφθει σε περιπου 18 χρονια.
dude
Thorgal
(+φιλος Thorgal)
Cheers!!
Σάββατο εγώ δεν μπορώ…κυριακή μόνο…
ψοφίμια.