The battle before / after the lambs' cannibalism (Πασχαλινές μπαλαδόφατσες ενωθείτε!)

Mule είσαι ο θεός μας, να αναλάβεις τα μεταγραφικά του Θρύλου αντί του άχρηστου Χρυσικόπουλου!

Dude, να με πάρεις να με ξυπνήσεις κατά τις 2. Just in case…

Bιάστηκες να με αποθεώσεις, ο τέρμας με πούλησε και ακύρωσε! #-o:?[-X

Γιάννη… μπορείς να έρθεις! :slight_smile:

Και θα πρότεινα να έρθει και ο Μοντε αν δεν του κάνει μεγάλο κόπο γιατί ποτέ δεν ξέρεις και όλο και μπορεί κανείς να χρειαστεί αλλαγή. Εγώ πρώτη φορά θα παίξω μιάμιση ώρα μετά από τον τραυματισμό…

το game ποση ωρα ειναι 35-35??

3 με 4μιση έχουμε το γήπεδο στη διάθεσή μας. ελάτε κάνα τεταρτάκι νωρίτερα, γιατί είμαστε κ πολλά άτομα. από λίγο ν αργήσει ο καθένας, την πουτσίσαμε.

Mule θα σε βάλω να προπονείσαι με τις μπουλντόζες στου Ρέντη! :x

Δεν πειράζει, δεν επηρεαζόμαστε πίνουμε τους χυμούς μας και πάμε για μεγάλη μπάλα.

Έτσι η ομάδα μας πίνει χυμούς ενώ την ίδια ώρα οι αντίπαλοι τρώνε σκορδαλιά…ποιος έχει παιδεία στο θέμα fitness νομίζω φαίνεται!

Giannis επιβεβαίωσε!!

Ταηλερ, μετά το ματς θα επιδείξουμε πολλή διατροφική παιδεία όμως, ε?

εγώ σηκώθηκα στις 7, ήπια 2 ποτήρια στιφτή πορτοκαλάδα, έφτιαξα και μια γαβάθα φρουτόκρεμα και είμαι έτοιμος. η σκορδαλιά παίρνει παράταση… όχι πως σας λυπήθηκα αλλά πρέπει να πάω σε δουλίτσα πριν τη μπάλα :stuck_out_tongue:

Πριν το ματς κύριοι…μετά το ματς θα δεις πως τρώγεται το πιτόγυρο χωρίς να βάλεις χέρι!8)

dude θα σε μυρίσουμε πριν το ματς προς απόδειξη των λεγομένων σου…

δεν βλέπω τους mods online και ανυσυχω παιδιά…:-s

πω, ξέχασα να βάλω τα παπούτσια να στεγνώσουν, σκατάααααααα.

καλημερα

θα σκασω κατα τις 2,30 να τα πουμε απο κοντα γιατι παιζει να χρειαστει να φυγω κατα τις 3,30-4 παρα σε μια δουλιτσα

τα λεμε εκει :slight_smile:

στειλτε μου pm σε τι ονομα ειναι η κρατηση,αν ειναι πολλα τα γηπεδα , να μην ξαχνω αδικα

2 γήπεδα έχει στου ντιέγκο, στο μεγάλο θα μαστε εμείς.

οκ 8)

εγώ πάλι κοιμήθηκα στις επτά ήπια πριν αρκετο χύμο και ακόμα περισσότερη βότκα ήπια και οινόμελα και ρακόμελα και λίγο ουίσκι πέρασα ένα υπέροχο πρωινό με την λεκάνη ανα χείρας αλλά όπως ορίζουν τα αθλητικά κλισέ, θα σφίξω τα δόντια να αγωνιστώ καθώς το πάθος για τη νίκη είναι μεγάλο! (και αφού μια ζωή σκατά παίζω μπορεί αυτή τη φορά με hangover να αποδώσω και τίποτα:p)

φερτέ τερμαα ρε :!:

Μόλιες έφαγα την ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ μου, χωνεύω και έρχομαι για να σας φέρω ΑΓΓΟΥΡΟΚΟΛΟΚΥΘΑ.

Αυτα που εχω κανει το τελευταιο 10ωρο,ειναι ικανα να βγαλουν νοκ αουτ ακομα και Μπολτ και αρκετα για να σοκαρουν τα ανηλικα εδω τριγυρω…

ΟΜΩΣ,τωρα ειμαι στη μεση του:

και ερχομαι ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Κ@ΥΛΟΜΕΝΟΣ(σελα και φερτε το Γιαννη τωρα!!)…

Ωπα μαγκες, τωρα ξυπνησα…:stuck_out_tongue:

Θα ερθω, θα ερθω ομως8)

Ντιεγκο στις 3?

3παρα τέταρτο το αργότερο για να ξεκινήσουμε 3…μην αργήσετε!

Giannis έρχεσαι στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ !!

Δυστυχώς το παιχνίδι δε μας βγήγε όπως θέλαμε. Δε ήταν οι αντίπαλοι που νίκησαν, εμείς χάσαμε. Σταθήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και παρόλα αυτά, χρειάστηκε ένα κατάφορα πέτσινο γκολ πριν το ημίχρονο για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ τους και να πάρουμε την κάτω βόλτα. Για να μη μιλήσω για τον “και καλά” τραυματισμό, ο οποίος ήταν εκ των πρωτέρων προαποφασισμένος να γίνει ώστε να μας αναγκάσουν να παίζουμε με μια αλλαγή και να χάνουμε έτσι τις θέσεις, τα πατήματα και το μομέντουμ μας μέσα στο γήπεδο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον αφόρητο ήλιο που κούραζε τους ντελικάτους τεχνίτες παίκτες μας και ευνοούσε τους γυμνασμένους ξυλοκόπους/τρεχαντήρια αντιπαλους συνέβαλλαν σε μια ήττα η οποία και πάλι ήταν με 2-3 γκολ διαφορά. Έχουμε καλύτερη ομάδα και υποσχόμαστε στους φιλάθλους και στον πρόεδρο ότι θα το αποδείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο την επόμενη φορά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ.