Λες?!?!
Ε, μετά θα έχω να λέω ότι χάσαμε ΑΠΟ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.
Μου χει δώσει άλλοθι ο βάζελος πλέον…
Λες?!?!
Ε, μετά θα έχω να λέω ότι χάσαμε ΑΠΟ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.
Μου χει δώσει άλλοθι ο βάζελος πλέον…
αυριο ειναι το παιχνιδακι
να κοιμηθειτε νωρις το βραδυ
να ειστε ξεκουραστοι
αυριο 3 λοιπον μες την νταλα ηλιο
αλλα δεν πειραζει καλυτερα
τα μεσημερια συνηθως
εχω καλυτερη αποδοση
τα λεμε αυριο λοιπον
μην αργησετε παλι 8)8)
βασικά ελάτε και λίγο νωρίτερα, δεν ξέρω αν παίζουν άλλοι πριν, μπορεί να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε λίγο παραπάνω. μετά παίζουν σίγουρα.
dudemobile παιζει?
δηλώστε πόσοι θα ρθειτε από μετρό χαλανδρίου για να δούμε τι θα κάνουμε. μου ρχονται ήδη 3.
και εγώ ένας…πείτε και ώρα να είμαστε εκεί…όποιος άλλος είναι κοντά και μπορεί να βάλει αμάξι ας δηλώσει…
Εγω X.O. κλασσικα,σε dudemobile,ωρα μονο τωρα,και ολα οκ…
θέλω να πάω ψιλονωρίς, να αλλάξω με την ησυχία μου και να κάνω ζέσταμα, γιατί δεν την πολυπαλεύω. οπότε, όποιος θέλει να απαρτίσει το πλήρωμα του δουδμομπίλ, 2:25 στο χαλάνδρι πληζ.
deal…ας έρθουν και άλλοι με αμάξι όμως…θα χωρέσουμε? tramp?
προς το παρόν έχουν μιλήσει μόνο 4 (εσείς οι δύο, κήπερ και ξ9). αν δηλώσουν κι άλλοι, βλέπουμε.
Μέσα και ο Τέρμας μας! 8)
fuck yeaaahhh!
Εγω τλκ να ερθω? Αν με χρειαζεστε, γραφτε το μεχρι τη 1 αυριο, για να μην ερχομαι τσαμπα
κ εγώ το ψήνω αν υπάρχει θέση. πείτε αν γίνεται
Βασικά Γιάννη και Μόντε είμαστε σίγουροι ήδη 18 και έχουμε χωριστεί σε ομάδες των 9…diego νομίζω όπως έχω δει το γηπεδάκι 9χ9 είναι το ανώτερο που μπορεί να παιχτεί για να μην γίνει μάπα το παιχνίδι…απο κει και πέρα ή περιμένετε καμμία ακύρωση τελευταίας στιγμής αν υπάρχει ή συμφωνούμε να παίξουμε με μία αλλάγη αλλά αυτό πρέπει να πουν και τα άλλα παιδιά ότι δεν έχουν problem…βα ακυρώσουμε κάποι άτομα ακόμα και αν δεν είναι forum-ικά καταλαβένετε πως δεν γίνεται…εξάλλου το thread έχει γίνει σχεδόν δέκα μέρες πριν…anyway ας πουν και οι άλλοι και βλέπουμε…
No prob Tyler! Αν εχουμε καμμια ακυρωση τα λεμε, αλλιως αλλη φορα:wink:
thanx που κατανοείς Γιάννη…να βλέπετε το thread μέχρι αύριο πρωί σε περίπτωση αποχώρησης…
οκ φίλος ! με 1 ακύρωση παίζει ο γιάννης, με 2 παίζω κ εγώ !
αν παρουσιαστεί ανάγκη γιά αμάξη χαλάνδρι μπορώ να βοηθήσω και εγώ αλλά πρέπει να ξέρω στα σίγουρα
Worry not captain, δεν θα χρειαστει ΚΑΝ να επεμβει!
:p:lol3::lol3::lol3::lol3::lol::lol: