well, το “όλη μέρα” είναι υπερβολή, αλλά ναι, χάρη σε μένα θα παίξετε ΜΠΑΛΑ
και θα φάτε ΓΚΟΛ
well, το “όλη μέρα” είναι υπερβολή, αλλά ναι, χάρη σε μένα θα παίξετε ΜΠΑΛΑ
και θα φάτε ΓΚΟΛ
ντάξει τεράστιο respect σε shamano ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ!!!
thanx πάντως! οπότε ως έχει!
μη ψαρώνεις ρε μλκ, απλά έκανε πλάκα ο dude
καλά θα τον φτιάξω κ αυτόν…δεν παίζουν ρε με αυτά τα πράματα…ώστε κάνετε και πλάκες? οκ…
ένα πρόωρο πρωταπριλιάτικο είπα να κάνω κι εγώ σαν παιδί…
3 η ώρα κανονικα το σάββατο!
κακοχρονοναχεις
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα! [-X:p
Αργότερα μέσα στην ημέρα θα μου επιβεβαιώσει ο τερματοφύλακας!
αν φέρεις τερματοφύλακα, έχε υπόψη σου ότι μπορεί και να μη βρίσκω την εμφάνιση του ολυμπιακού. ξέρεις, σε σπίτι με αεκτζήδες μπήκε, όλο και κάτι μπορεί να έπαθε…
εμείς είμαστε κομπλέ εν τέλει. έτσι όπως το βλέπω, με το ρόστερ που έχουμε, μάλλον θα κατέβουμε με 1 στην άμυνα, 5 στο κέντρο και 2 στην επίθεση
dude
thorgal
sodo, φίλος dude, lazarusbirdrum, φίλος Στέλιου, stelios86
lupin, shaman
θα παίξουμε επιθετική άμυνα και θα σας πνίξουμε ψηλά #-o. τρέμετε :lol:
Οι κάθε λογής προκλήσεις των αντιπάλων δεν μας αγχώνουν. 8)
Kαλά, μη νομίζεις πως θα φέρω και τον Μπουφόν!
Μαγκες περισσευει καμμια θεση? Προειδοποιω οτι 7 κιλα τα αφησα στην Ορεστιαδα και πλεον ειμαι αερινος σαν τον Μπαμπαγκιντα
Mule περιμένουμε οριστικοποίηση της μεταγραφής, ο κόσμος της ομάδας δεν μπορεί να περιμένει άλλο!
γιάννη, είμαστε 18 νομίζω (αν σιγουρεύτηκε το τέρμα της μιας ομάδας). άμα θες, έλα με δική σου ευθύνη
btw, προειδοποιώ ότι περίσσεψε ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ σήμερα και τον κρατάω για να τον φάω για πρωινό το σάββατο. ελάτε προετοιμασμένοι.
o bleeding γιατι δεν εχει οριστικοποιησει ακομα τη συμμετοχη του ?
μηπως επειδη δεν εχουμε βυζια και βαζουμε ξυραφι μονο στα μαγουλα μας ?
bleeding μην τα ξεπουλας ολα στον βωμο του ευκολου σεξ,σορρυ κερδους.
ελα ρε μπαμπακγιντα θα παιξουμε μισο μισο
ημιχρονο οι 2 μας
μη μασας
ελα θα ερθει και ο ‘‘σκοκο’’
και δεν ξερω αν θα ερθει και ο"'λετο"
ελα θα εχουμε “λετο”," σκοκο"
“μπαμπαγκιντα”
H “μεταγραφή” μου τα μασάει και κάτι μου λέει πως -κλασικά όπως και σε αποτυχημένες προσπάθειες μεταγρφής του Θρύλου :p- παίζει ρόλο η… γυναίκα του! :lol:
Του έχω δώσει προθεσμία για σήμερα το απόγευμα να ξέρουμε.
Να γιατί δεν παντρεύομαι ποτέ!
εμείς πάντως χτες το βράδυ βρήκαμε τερματοφύλακα.
Χαίρομαι που βρήκατε στάνταρ άτομο για να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα σας. 8)
ελπίζω να μη τη μαζεύει και πολύ συχνά, γιατί έχει τη μέση του. εσύ άσε τις δηλώσεις και πιάσε τα δοκάρια πάλι αύριο :lol: