The Best Punk Group

δεν ακουω και πολυ πανκ αλλα οι ramones ειναι πολυ καλο συγκροτημα,οπως και οι dead kennedys

Δεν μαρεσει η πανκ αλλα για καποιο λογο οι Clash ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες.βεβαια εχω χρονια να ακουσω

Mουσικα συγουρα οι Ramones, φυλοσοφια Punk μακραν οι Sex Pistols με τους clash να ερχονται δευτεροι, ψήφισα sex pistols γιατι αναφερομαστε στο καλυτερο punk group με οτι συνεπαγετε αυτο αν εννοει απο πλευρας τεχνικης θα ψήφιζα ramonoes. Aυτα που κανανε οι Pistols νεοι ηταν πραγματικα πολη καφρικα και ειδικα απο στη χωρα που τα κανανε. Exploided ???

Punk is dead :(:cry::cry::cry::cry::cry:

δεν πολυγουστάρω punk άλλά οι CLASH είναι πολύ ωραίοι, pure θα έλεγα, γνήσιοι…Joe Strummer…τι να λέμε τώρα…ααα! φλερτάραν κ με reggae κ γενικά πειραματιζονταν με τη μουσική :thumbup:(μετράει πολύ για μένα )

Rock the Casbah!!!8)

Discharge γαμώ το κέρατο!!!

Πες τα ρεεεε

Εγω 8α ελεγα κ τσ τρεις φοβερες μπαντες αλλα κ οι EXPLOITED κ οι CASUALTIES γαμανε!!!

:papas::band:

Αναμεσα σε Κλας,Ραμονς ψηφισα Ραμονς.
Σεξ Πιστολς βγηκαν γτ ξεφτιληστικαν μετα τα τελευταια καραγκιοζιλικια τς.

Μisfits ρε!

Οι The Exploited που ειναι ρε ;;; ΑΙΣΧΟΣ !!!

[CENTER][SIZE=“3”][FONT=“Georgia”]THE RAMONES[/FONT][/SIZE][/CENTER]

Εγώ που είμαι άσχετος από πανκ αν πω Dead Kennedys και Television έχει κάποια αξία; :-k

Ή μήπως οι Television δεν θεωρούνται καν πανκ; (Δεν τα ξέρω καθόλου γαμώτο.)

Dead Kennedys :thumbup:

Από την punk σκηνή ξεπήδησαν οι Television όπως και πολλοί άλλοι, οι οποίοι όμως επειδή πειραματίστηκαν από λίγο έως πολύ με τον ήχο τους, κατηγοριοποιήθηκαν σε αυτό που λέμε post-punk.

Δε τους έχω ψάξει πολύ τους Television ως τώρα, θεωρούνται όμως πρωτοπόροι της νεουορκέζικης πανκ σκηνής των '70ς… Με έναν ήχο πιο κοντά στο “σκεπτόμενο πανκ/ροκ” της Patti Smith παρά στο πιο χύμα των Ramones… Θα τους ψάξω περισσότερο στο μέλλον, βρήκα αρκετά ενδιαφέρον ο,τι έχω ακούσει ως τώρα.

Ριξτε μια ματια στους Gogol Bordello ( Punk με folk στοιχεια απο Βαλκανια )

O ChrisP όλο και κάτι θα έχει να πεί για τους Gogol Bordelo, πιστεύω… :stuck_out_tongue:

Αλέξανδρε, άκου το ντεμπούτο album των Television, το “Marquee Moon”. Ακόμα κι εγώ που όπως ξέρεις δεν ακούω πανκ/εναλλακτικο-ροκ περίεργα τυπάκια, το θεωρώ τρελό δίσκαρο :!:

Χεχε, το Marquee Moon είναι ο ένας και μοναδικός δίσκος που έχω ακούσει. Ήταν όντως κορυφαίο. Ειδικά εκεί που τράβαγαν τα τραγούδια σε μάκρος, βλέπε κομματάρα Torn Curtain, χεχε) 8)