Indeed, και θέλει και γκομενάκι ο κακόμοιρος και έχει μοναξιές. Αλλά γέλασα πολύ
έπος η τελευταία σκηνή στο ξενοδοχείο.
Καλά ο Σέλντον έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα πάντως :lol::lol:
Είδα πάλι το τελευταίο επεισόδιο από την πρώτη season και είμαι κάτω από τα γέλια μπαχαχαχαχαχαχχαχμοαχαχαχαχ
Ειδικά στο τέλος, που μιλάει με τον κινέζο ο seldon μπαχαχαχαχ:lol::lol::lol::lol:
:-k ξερει μηπως κανενας αν σημερα θα δειξει καινουρο?
1 Μαρτίου καινούριο επεισόδιο, το ίδιο ισχύει και για how i met
[-X ελεος γαμωτο τι σκατα κανουν και αργουν?δυο βδομαδες χωρις επεισοδιο…
άποψη μου είναι οτι εχει “πέσει” λίγο στην τρίτη σεζόν το χιούμορ. Το τελευταίο επεισόδιο παντως είχε φάση.
Σορρυ αν έχει γίνει συζήτηση ξανά επ’ αυτού αλλά τώρα άρχισα να παρακολουθώ το thread
Χμμ διαφωνώ κάπως, για μένα η τρίτη season έχει δώσει τα καλύτερα επεισόδια της σειράς. Τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο. και μου αρέσει καθώς και οι άλλοι χαρακτήρες έχουν ορισμένο χρόνο, όπως ο Ραζ ή ο Γουόλοβιτς.
Now playing: Eluveitie - Quoth The Raven
via FoxyTunes
Θα συμφωνησω και γω με Αngel_Death:) σαυτον τον κυκλο εχουν '‘αναπτυχθει’'ολοι οι χαρακτηρες και εχουν ευκαιρια να φανουν ακομη και οι Γουολοβιτσ και ο Ραζ που ηταν λιγο πιο low profile στους προηγουμενους
Ο Ραζ είναι όλα τα λεφτά :respect:
:respect: :respect: :lol::lol:
ποσο δικιο ειχες τοτες:)
Και εδώ ακούμε όλα το τραγουδάκι των τίτλων και απλά είναι γαμώτο.
http://www.youtube.com/watch?v=lhTSfOZUNLo
Εχουμε νεο επεισοδιο σημερα.
το ξερω
μολις το κατεβασα
ενα τραγουδι που ακουγεται στο επισοδιο που μια ξανθια μπαστακωνεται στον σελντομ, μπορει καποιος να μου δωσει λινκ στο youtube
οι στιχοι ελεγαν ‘‘you can be ma yoko ono’’
στα στανταρ υψηλα επιπεδα…
η εναρκτηρια σκηνη ηταν ακρως επικη, στο ρηπητ
οριστε που σας ελειψε ο ραζ =Δ
Μπράβο για το σπόιλερ ασυφτάε.
Μεταμεσονύκτια θα το δω γαμώτο.