The Big Bang Theory

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:lol3::lol3::lol3::bow2::bow2::bow::bow:

Δεν έχω λόγια να περιγράψω το επεισόδιο…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ απλά. Είδα την καλύτερη εισαγωγή σε σειρά που έχει γίνει ποτέ, επική με όλη την σημασία της λέξης. Θέλω αυτή τη μπλούζα ΤΩΡΑ! Τέλειο τέλειο απλά. Η τρίτη season άνετα η καλύτερη από όλες…

Δεν υπάρχει η αρχική σκηνή μιλάμε. Έλιωσα.

E-Π-Ι-Κ-Ο !
Δεν εχω λογια δηλαδη.

lol.

ομορφο επ, λιγο κατωτερο απο τα τρια προηγουμενα επειδη καπως κουρασε και ηταν και προβλεψιμο λιγακι, αλλα ναι υψηλα επιπεδα και παλι.

Και ατακες μπολικες

ειδικα με δικηγορο ραζ και την απαντηση γουολογουιτς :lol:

Sholoum sholoum

Συμφωνώ με mr. αρκετά καλό, αλλά τα 3 προηγούμενα δεν τα φτάνει, γενικά πιστεύω κανένα επεισόδιο. η σειρά πάει έτσι όπως πρέπει, η μια season καλύτερη από την άλλη…
Ξέρουμε πόσες θα κρατήσει?ελπίζω όχι πολλές για να μην το κουράσουν.

Όντως μπορεί να ήταν λίγο προβλέψιμο αλλά έβγαζε τρελλό γέλιο. Ελπίζω η σειρά να μείνει σε αυτό το επίπεδο και να μην αρχίσει τα σκαμπανευάσματα όπως το How I Met Your Mother.

Ερώτηση: Έχει γίνει τίποτα με την γκόμενα του Howard? Δεν έχει εμφανιστεί στα τελευταία δύο επισόδεια. Όχι ότι είναι κεντρικός χαρακτήρας αλλά έχει πολύ χαβαλέ η συμπεριφορά του Raz όταν σκάει ο άλλος με την γκόμενα.

πολυ φοβαμαι οτι τον ραζ θα τον κανουν αδερφη στη 4η σεζον:-k

meh μέτριο μου φάνηκε το καινούργιο αν και είχε τις στιγμές του αλλά μπροστά στο τραγικό himym μια χαρά ήταν

αυτό!

ειδα μαζι 16 και 17. ενταξει ειναι καλα και τα δυο αν και το 16 κεςρδιζει.

βεβαια και η φαση στο 17 με το σελντον γκολουμ ειναι ολα τα λεφτα…

ρε, αυτη τη βδομαδα δεν εχει επισοδιο?:frowning:

Στις 22 καινούριο επεισόδιο

ειναι λιγο σπαστικο αυτο που πρεπει να περιμενουμε δυο βδομαδες για 20 λεπτα αλλα τουλαχιστον τα επεισοδια ειναι πολυ καλα και καπως ετσι ανταμοιβομαστε…:roll:…

βγηκε το 18!!! :bounce:

Θεϊκό!! Περίμενα μέχρι τις 5 το πρωί για να το δω και άξιζε…

Ωραία θα το “αποκτήσω” μόλις γυρίσω σπίτι… Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Άσχετο αλλά μεγάλο respect στο avatar Arg0!!! :wink:

Αψογο επεισοδιο για ακομη μια φορα.
Σελντον κλεβει την παρασταση ως συνηθως αλλα γενικα
ολοι οι χαρακτηρες βοηθησαν να βγει το επεισοδιο τουμπανο.

Μια από τις σειρές που πραγματικά περιμένω να έρθει Κυριακή για να τις δω. Ωραίο χιούμορ χωρίς να έχει εκείνη την κλασσική “αμερικανιλα” που το κάνει cliche. Καλά δεν μιλάω για χαρακτήρες που απλά είναι διαλεγμένοι ένας ένας,γενικά μια από τις εξαιρέσεις στο θέμα των σειρών.=D>=D>