Πολύ γέλιο το επεισόδιο…
Ο Σέλντον έχει πάρει σχεδόν όλη τη σειρά πάνω του σ’ αυτή τη σεζόν. Αναρωτιέμαι σε ποιόν θα δώσει “πάσα” αργότερα…
Α, και εγώ φταίω που γέλαγα με τα ανέκδοτα του Σέλντον στην ομιλία?
Πολύ γέλιο το επεισόδιο…
Ο Σέλντον έχει πάρει σχεδόν όλη τη σειρά πάνω του σ’ αυτή τη σεζόν. Αναρωτιέμαι σε ποιόν θα δώσει “πάσα” αργότερα…
Α, και εγώ φταίω που γέλαγα με τα ανέκδοτα του Σέλντον στην ομιλία?
Όχι βέβαια:thumbup::thumbup::thumbup:
παιδες 12 απριλιου το επομενο επεισοδιο
και
πρεπει να ειναι και το τελευταιο του κυκλου:(
Μπορεί και να μην είναι, γιατί στο wiki αναφέρουν ότι ο 3ος κύκλος έχει 23 επεισόδια και το επόμενο θα είναι το 19ο.
το τελευταιο δεν με ενθουσιασε τοσο πολυ…
ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?
:papas: :papas: μακαρι να χεις δικιο:)
Καθόλου, δεν ήσουν ο μόνος…
Είχα γελάσει και στο ανέκδοτο που είχε πει ο Leonard με το σφαιρικό κοτόπουλο και το κενό, στον πρώτο κύκλο νομίζω…
Πολύ γέλιο και σε αυτό, το ξανάβλεπα το απόγευμα!
Μακάρι να μην είναι το προτελευταίο!!
Πολύ καλό επεισόδιο,εγώ γέλασα με το τραγουδάκι του Σέλντον,όπως επίσης και με το βιντεάκι:lol::lol::lol:
Άνετα από τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν.
ιν μαι χονεστ οπινιον το θεωρησα ενα απ τα πιο ασχημα της σεζον. δεν ειχε πολυ γελιο και πιστευω οτι προσπαθουν να στιψουν τα μπαζινγκα του σελντον ενω ειναι ανετα αστειος με 326546 αλλους τροπους! αναμενουμε σιζον φιναλε παντως!8)
^
άμπαλος
:(:(:(
Ε να πω την αλήθεια, κι εμένα μου φάνηκε απλά καλό το επεισόδιο, έχουν βγει και καλύτερα στη σεζόν.
Απλά θεωρώ πως έπρεπε να αφιερώσουν πιο πολύ χρόνο στη δεξίωση παρά στους C-Men(:lol::lol:)
Συμφωνω με το απο πανω μπορω να πω…Γενικα το τελευταιο επεισοδια προς το τελος ηταν καλο
Ποιος καλος φορουμιτης θα μου στειλει πμ με λινκς για νταουνλοουντιν; Και greek subs :oops:
Απο 3η σεζον και μετα.
done…
εβαλα και εγω σημερα να δω τι ειναι αυτο το The Big Bang Theory…
στο σταρ το εχω δει πολυ λιγο…
καλα…
οι χαρακτηρες ειναι τοσο μαματοι που εχω ξεραθει στα γελια…
παλι δεν εχει σημερα:(
δεν πειραζει…
ας τραγουδήσουμε ολοι μαζι…
soft kitty, warm kitty little ball of fur happy kitty, sleepy kitty [SIZE=“3”]purr purr purr[/SIZE] …
:lol::lol::lol:
i’m BATMAN :!::!:
i’m [SIZE=“4”]BATMAN[/SIZE] λεει…:!::!:
:lol3::bow2:
δεν μπορω…
ειναι θεος…
με ακουσε ολο το τετραγωνο…