The Big Bang Theory

Ο λέοναρντ γιατί ξυρίζει τα πόδια του? #-o

και μενα μαρεσε πολυ και ειδικα η σκηνη που αναφερει ο diskovolos!
πολυ γελιο:lol:

Αψογο το σημερινο.
Ηταν πιο θεοι παλια απ’οτι τωρα. :stuck_out_tongue:

συνεχαει και του χρονου…:thumbup::yahoo:
λινκ

The Big Bang Theory will be returning to CBS Fall 2010 for another amazing season!

είδα το τελευταίο της σεζον … εντάξει η αλήθεια είναι πως δν έλεγε κ πολλά … αλλά …

[SPOILER][SIZE=“5”]ΒΡΗΚΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΛΝΤΟΝ ??? [/SIZE]

θα πεθάνουμε στο γέλιο από χειμώνα ! :p[/SPOILER]

ειμαι στο τριτο κυκλο τωρα και εχω να πω ενα πραγμα!

[SIZE=“5”]I love nerds!!!πιο πολυ απο πριν![/SIZE] χαχαχαχαχα

ο Ραζ τα σπαει! αυτη η ινδική προφορά είναι θεική

Καλα στο τελος το υφος του Ηοward που λεει “What have we done” ειναι ισως η καλυτερη στιγμη του επεισοδιου! :lol:

εγω πριν λιγο καιρο την ξεκινησα απο την αρχη!!πολυ γελιο κ φοβερες ατακες!αγαπαμε γουολοβιτς κ σελτον!!!οχι οτι οι αλλοι πανε πισω.

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ!!!
τελειωσα πριν μια βδομαδα και τον 3ο κυκλο…τωρα αντε να περιμενουμε μεχρι τον επομενο…ουφφφ

Ο heisenberg μίλησε για πολύ μικρά σωματίδια. Ο nerd :stuck_out_tongue:

θα συνεχιστει?ωραια νεα!!!απο τις αγαπημενες μου σειρες!!!γουολοβιτς θεουλης!!

Αλλη μια υπερεκτιμημενη σειρα. Ναθινγκ μορ.

μπα

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

Είδα και το τελευταίο. Άψογο και ειδικά η έκφραση του Χάουαρντ στο τέλος:p Περιμένουμε πως και πως την επόμενη season.

Ψες είδα το τελευταίο και έχω να πω τα εξής:

[SPOILER]Οτι θα βρίσκανε γκόμενα στον Seldon δεν το περίμενα.Θέλω να δω τι θα γίνει στην επόμενη σαιζόν.:stuck_out_tongue:

Επίσης Leonard μεθυσμένος-που-προσπαθεί-να-πείσει-την-Penny-για-σεχ-χωρις-δεσμεύσεις όλα τα λεφτά.

Και τέλος φάτσα Wolowitz όταν κατάλαβε οτί μέχρι και ο Sheldon βρήκε γκόμενα.:p[/SPOILER]

Άντε τώρα να περιμένεις για 4η σαιζόν…:frowning:

Βασικά δεν νομίζω να ήταν η φάτσα του έτσι επειδή βρήκε γκόμενα ο Seldon, αλλά επειδή τώρα θα έχουνε 2 Seldon:p

παιδια εχω κολλησει 3η σεζον 19ο επεισοδιο…και δεν μπορω να βρω πουθενα τα υπολοιπα… :confused: κανα πιεμ σωτηριας καποιος

εντιτ: θενξ ντοοοουντσ :smiley: και ντουντισα :smiley:

ναι…επειδη θα χουν 2 sheldon κανει ετσι
αλλωστε ποιος θα ζηλευε τετοια γκομενα???να μας λειπει:p

Τελειωσα χθες τον 3ο κυκλο
Η Σειρα τα σπαει παρα πολυ ασχημα
Ελπιζω να μη κανει κοιλια στον 4ο κυκλο αν και το τελευταιο επισοδειο του 3ου κυκλου μου δημιουργησε εναν τετοιο φοβο

ξερει κανεις ποτε ξανα με το καλο αρχιζουν?