23 σεπτεμβριου αν δεν κανω λαθος!
ωραια γιατι τα ειδα ολα μονοκοπανια κ δεν εχω τιποτα!!
στην βράβευση δεν πιστεύω να άρχισε τις αναλύσεις…
Ελα,κοντευουν οι μερες =D>
Θα βάλουν τον τρίτο κύκλο?ίδιες ώρες ίδια μέρα?
λογικα ο προσατανικ θα εννοει για τα καινουρια επεισοδια που βγαινουν την πεμπτη:wink:
The Big Bang Theory?s hot chick Kaley Cuoco has suffered a broken leg after a horseback riding accident. Read more on Kaley Cuoco below.
Kaley Cuoco suffered a broken leg in a horseback riding accident and is having to be being written out of the episode that is scheduled for taping tomorrow night.
?She?s scheduled to make a full recovery,? a rep for the actress said. Kaley is currently in a Los Angeles hospital being treated.
Μεθάυριο ξεκινάει ο καινούργιος κύκλος και υπάρχει πιθανότητα να χάσει και άλλα επεισόδια μέχρι να αναρρώσει πλήρως.
[SIZE=“5”]OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[/SIZE]
πωωωωωω…σακατευτηκε η ηλίθια #-o
ναι ρε σεις αλλα τα γυρισματα δεν ξεκινανε τωρα. ολο το καλοκαιρι γυριζαν νεα επισοδια. μαλλον προς την μεση θα εχουμε διακοπη αν δεν εχει γινει καλα μεχρι τοτε… περαστικα στο μαναρι παντως…
Ειδε κανεις το νεο επεισοδιο?
πολυ βιαστικός εισαι… νομίζω σε κανα 3ορο θα βγει!!!
Ανεβηκε και τωρα ηρθε η ωρα να κατεβει
Thanks for the heads-up.
Μόλις κατέβηκε, το βλέπουμε και νάνι.
Θάνατος στο Διπλάρη!
Καλό επεισόδιο…δεν περίμενα κάτι λιγότερο από το Big Bang Theory…Sheldon και Raj υπερτατοι θεοί όπως παντα…
Kαλα αρχισε…Σελντον θεουλης οπως παντα.
πολυ καλο…με ειχε ξενερωσει με την τελευταια σκηνη της 3ης σεζον και πιστευα οτι θα χαλαγε κει που το πανε,αλλα μια χαρα εδεσε…
τωρα εχουμε 2 sheldon :p:p
για αυτο που ποσταρε καποιος στην προηγουμενη σελιδα
“written out” εννοειται οτι η πενυ δεν θα ναι σε καποια επισοδεια?ή θα καθυστερησουνε να βγουνε για να ναι μεσα?
προτιμω το 2ο γιατι οσο να ναι πρεπει να υπαρχει η “κοινη λογικη” της στην σειρα…
το ειδα και εγω,γελασα πολυ στη συζητηση του σελντον με την πεννυ στο αυτοκινητο (οταν πηγαινανε)
δεν ξερω εγω το εχω ψηλοβαρεθεί… σαν να γίνονται να ίδια και τα ίδια συνέχειά!! τα υπολειπα μάλλον θα τα δω μαζεμένα μήπως τα χορτάσω πιο πολύ…