The Big Bang Theory

Πολυ καλο το νεο επεισοδιο,ελπιζω και σε αλλα παρομοια αυτη τη σεζον! :smiley:

είδα και εγώ πριν λίγο το επεισόδιο…
είχε περάσει καιρός απο το τελος της προηγούμενης σεζόν και ειχα ξέχασει το πόσο με κάνει να γελάω…ακόμη και αν ολα τα περιμένεις πάλι το ιδιο γελάς

[SIZE=“5”][CENTER]flip flop fatality[/CENTER][/SIZE]

είδα κ εγώ το καινούργιο την παρασκευή … ήταν ωραίο αλλά δν τρελάθηκα … μ φαίνεται πως επαναλαμβάνεται τραγικά … ο λαός θέλει ραζ και διαλόγους Wolowitz με τη μάνα του ρεεεε !

γαμησεεεεεεεε ειδικα η σκηνη στο εστιατοριο. τουλαχιστον η σελντονουλα εχει στο ιστορικο της και 128 οργασμους!

Ο Σέλντον περνάει σε άλλα επίπεδα θεότητας πλέον.-

μολις το ειδα…προσκυνω.τιποτα αλλο.

epic το καινουριο, πατωμα πολλες φορες:D

η κουβεντα στο εστιατοριο εσκισε… :smiley:

Γάμησε. Πολλές σκηνές είχαν γέλιο. Κατά τα άλλα εκτός από Σέλντον στηρίζουμε και Ραζ ο οποίος όποτε μιλάει πετάει και ατάκα.

Εγώ τελειώνω το δεύτερο κύκλο, για αυτό δε διάβασα τις τελευταίες σελίδες. Αγαπάμε Σέλντον, αλλά όλοι είναι τρελές μορφές

χαχα, όντως όλο από έξω παραγγέλνουν

πάτωμα. Εκεί που λέει “Ι’ll give you a hint” και κάνει με το στόμα του τον ήχο και είναι σίγουρος ότι θα το βρουν :lol:

[SPOILER]
:bow2::bow2::bow2::bow2:

πρέπει να βρω αυτή τη μπλούζα 8)

[/SPOILER]

έεεεεεεεετσι…

[SPOILER]αγαπημένες ατάκες
“Does the elastic woman in “The Incredibles” use birth control or can she actually be a diaphragm?”

"If I could speak the language of rabbits, they would be amazed and I would be their king… I would be kind to my rabbit subjects… at first… One day, I hold a great ball for the President of France, but the rabbits don’t come. I’m embarrassed so I eat all the lettuce in the world… and make the rabbits watch.

“Where does Aquaman poop? and when he flashes, where does the poop go?”

[/SPOILER]

Στο δεύτερο αρκεί και μόνο

που είναι guest ο woz, πολύ αγαπητός άνθρωπος σε αντίθεση με τον Jobs

μα σελ-μποτ ? τι γαμάτο …

πεθανα την στιγμη που ειπε bazinga

Γάμησε το σημερινοχθεσινό.

έχω κλάσει στο γέλιο…με πόνεσε το στομάχι…

πόσο θεός μπορεί να είναι ο Sheldon ??

πολυ καλο και το τελευταιο.βεβαια νομιζω πως κατι πρεπει να κανουν γενικα για να μην επαναλαμβανεται τοσο η σειρα…

Sheldon for President!!! εχω λιωσει λεμε…

με το bazinga νομιζω ολοι βγαλαμε δυνατη κραυγη γελιου ε?

Πολυ καλο και αυτο, οντως ομως εχει καταντησει λιγο μονοπλευρο και επαναλαμβανομενο…βεβαια το κανει πολυ καλα, αλλα δυσκολα βγαζεις πχ 2 σεζον ακομα ετσι…αν και πιστευω πως σταδιακα θα βαλουν και θα αναπτυξουν μερικα ακομα στοιχεια ωστε να μην ‘κουραζει’ ετσι καποιες φορες…παντως και στο two and a half men του Lorre και παλι και εκει διατηρει 8(!) σεζον τωρα το ιδιο ψιλοεπαναλμβανομενο χιουμορ, στο οποιο ανα μια,μιαμιση σεζον πεταει καποια ‘εξελιξη’ και το διατηρει…οπωτε πιστευω και εδω πανω κατω να κανει το ιδιο…

τρου

τωρα βεβαια που ανεφερες τον Λορ, διαβαζει κανεις αλλος τα κειμενακια του μετα το τελος καθε επεισοδιου;

ΒΑΖΙΝGA, η μανα μου μου τα εδειξε