βασικά σε όλους άρεσε περισσότερο το δεύτερο
απλά ο axel τα ειδε ανάποδα
Δε μ’ άρεσε η πολυθρόνα που ήταν κόκκινη.
Άμα ήταν ασπρόμαυρη και πετιόταν εκείνο το πράμα από μέσα κι έκανε αμπαλαέα κάτι θα γινότανε
Η πρωτη μιση season του community ειναι αρκετα μετρια. Απλα μετα παιρνει φορα και δεν σταματαει. Πρεπει να την δουν ολοι αυτοι τη σειρα.
Οσο για το big bang το δευτερο επεισοδιο μ’αρεσε πολυ.
Και το δεύτερο επεισόδιο καλό ήταν.
Καλά ξεκινήσαμε
μια χαρα ξεκινησε η σειρα,ειδικα το δευτερο,ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια
Αηδιασα μεχρι κι εγω που τον λατρευω με τον Χαουαρντ :lol:
Πολυ καλο το τριτο επεισοδιο
επεισοδιο με χαουαρντ = πολυ καλο επεισοδιο
Η τελευταία σκηνή ήταν αρκετά αστεία
Συμπαθητικο το σημερινο
θα ηταν πολυ περιεργο να τον ηθελε στα αληθεια
OΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΒREAKING BΑD ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ!!!
http://breakingbad-greek.blogspot.com/ TO ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ BREAKING BAD ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOKhttp://www.facebook.com/pages/Breaking-Bad-Greece/216277595087053 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καποτε ειχα πει κακα λογια για τουτη τη σειρα, τα παιρνω πισω, ειναι ομορφη.
Μιας και ξεκινησα κι εγω προσφατα να την βλεπω και μετα απο καψιμο στο οποιο συνεβαλε η αναβολη της εξεταστικης καταφερα να φτασω 5η σεζον, εχω να δωσω ενα μεγαλο thumbs up στα ατομα που φτιαχνουν τους υποτιτλους γιατι αρκετες φορες πεθανα με την μεταφορα των αστειων στην ελληνικη πραγματικοτητα. Ενα απ’τα χαηλαητς:
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]Φαση ειχε το σημερινο, ωραιος ο Σελντον, πολυ καριολικη η Μπερναντετ
Επικη η ατακα Ραζ “εισαι ο 1ος απο τους 4 μας που πεταξε μια κοπελα παο το κρεβατι του.”[/SPOILER]
ωραιο το σημερινο.σα να στρωνει λιγο η σειρα
Ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα η 5η σεζόν…δείγμα ότι μάλλον δεν μπορεί να πάει και πολύ μακριά ακόμα ως έμπνευση. Το Family Guy πχ άρχισε να στραβώνει στον 9ο χρόνο
και μενα μ’αρεσε
Μια χαρά ως τώρα η 5η σεζόν. Το 5ο επεισόδιο μάλλον το καλύτερο ως τώρα.
Φοβερο επεισοδιο απο την αρχη ως το τελος. Μια χαρα ειναι η πεμπτη σεζον με εξαιρεση ενα μετριο επεισοδιο. Πολλοι γκρινιαζουν για την εισοδο Bernadette, Amy στο κυριως καστ, αλλα εγω το θεωρω πολυ καλη κινηση. Εννοειται πως ειναι γαματοι χαρακτηρες και συμβαλλουν στην ολη geek-οσυνη της σειρας.
Καλά η amy είναι μακράν ο χειρότερος χαρακτήρας της σειράς αν και τελευταία την έχουν βελτιώσει αρκετά. Στην αρχή δεν την άντεχα με τίποτα.
Συμφωνω, στα πρωτα επεισοδια ηταν ακρως σπαστικη και ενοχλητικη, αλλα πλεον ειναι αναποσπαστο κομματι και συχνα γελαω με τις ατακες της και τις αντιδρασεις της, την εξελιξαν ωραια.