Ωραιο επεισοδιο ηταν.
Μπερναντετ γαμαει, την συμπαθησα εξαρχης, πεθαινω με την φωνη της καταρχας και επιπλεον εχει ωραια βυζα.
Με Amy σπανια γελαω.
Που την βλέπετε / κατεβάζετε την σειρά? γιατί πάνω απο το ep11 s4 δεν μπορώ να βρώ !
torrentz ρε.και ψαχνε μετα για greek subs
πολυ καλο και το τελευταιο ε.συνεχιζει πολυ καλα αυτη η σεζον
Μαπα ηταν το τελευταιο, δεν γελασα παρα μονο με χαουαρντ και κοιλιακους Χριστου.
Μου φαίνεται έχει αρχίσει και με ξενερώνει πλέον η σειρά…
Για να γινει η σειρα ξανα καλη πρεπει να γινουν τα εξης
[SPOILER]Ο Λεοναρντ να φυγει στην Ινδια να βρει την αγαπημενη του και να μην τον ξαναδουμε
Η Πενυ να τρεξει πισω απο τον Λεοναρντ να μην την ξαναδουμε
Η Ειμυ να τρεξει πισω απο την Πενυ και να την βλεπουμε μονο οταν την πεφτει στην Πενυ
και να βλεπουμε μονο Χαουαρντ,Μπερναντετ,Μανα-Χαουαρντ,Ραζ και ΛΙΓΟ Σελντον
[/SPOILER]
ΝΟΤ
:-s:-s
πες μου ποτε γελασες με τους τρεις πρωτους
JTN τι thumbs up, τι λες :-s
Επισης Πενυ γαμαει, Πενυ-Σελντον εχουν τα καλυτερα interactions
Η Έιμι δεν με ενδιαφέρει. Ο Λέοναρντ τα σπάει γενικότερα, ειδικά όταν κοντράρει το Σέλντον και η Πένυ βγάζει γέλιο και είναι και κουκλάρα
Προσωπικά νομίζω ότι αυτό που με έχει χαλάσει τελευταία είναι πως όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει. Έχει χαθεί αυτό το Nerd-ικο στο χιούμορ και στα σκηνικα που γίνονται, με αποτέλεσμα να έχει γίνει μια ακόμη sitcom.
Ο Λέναρντ έχει χαλάσει πολύ, καμία σχέση με το σπασικλάκι που βλέπαμε στις πρώτες σεζόν, αν τον βγάλουν από την σειρά δεν θα μου λείψει καθόλου. Οι υπόλοιποι 3 μια χαρά συνεχίζουν, ειδικά Χάουρντ και Σέλντον που είναι απλά θεοί. Ραζ καμιά φορά κουράζει αλλά που και που πετάει θεικές ατάκες.
Το τελευταίο πάντως ωραίο ήταν.
Αυτό ισχύει κάπως.Έπρεπε να ανεβάζουν το nerd πήχη όχι να τον κατεβάζουν σιγά σιγά
Μιας και λετε για χαρακτηρες, για μενα ηταν οτι καλυτερο η προσθηκη Εημη και Μπερναντετ στο καστ, και φυσικα στηριζουμε παντα Σελντον - Χαουαρντ. Η Πενυ δε λεει πολλα σα χαρακτηρας, αλλα ειναι μια κουκλα και θελω να τη βλεπω. Ο Λεναρντ μια χαρα ειναι, αλλα ηταν οντως καλυτερος παλια. Ο Ραζ μου ειναι παντελως αδιαφορος και δε γελαω σχεδον με τιποτα απο οσα λεει ή οσα κανει, ενω εχω κουραστει απο την πρωτη φορα που ειδα το “αστειο” περι του οτι δε μπορει να μιλησει σε γυναικα αν δεν εχει πιει. Δεν ηταν ποτε αστειο, δε θα ειναι ποτε αστειο.
:thumbup: οπως τα λες ακριβως. ακομα γελαω με το o.i.c.
παντως οταν αρχιζω και δε θυμαμαι τι παιχτηκε καν στο τελευταιο επεισοδιο, τοτε κατι μου παει στραβα στη σειρα…γενικοτερα δε μου βγαινει το γελιο τελευταια οπως ξερω γω στη δευτερη-τριτη σεζον που τα εσπαγε πραγματικα
Βλακειες λες εσυ
[SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Η σχεση Ραζ - Χαουαρντ ειναι πολυ καλη
Βασικα φτανουμε παλι στο συμπερασμα οτι ο καλυτερος χαρακτηρας ειναι ο Χαουαρντ
καλα πως εχει χαλασει απιστευτα η σειρα ειναι πραγματικοτητα…απο nerd sitcom εχει καταντησει τολμη και γοητεια