The Big Bang Theory

Α οκ θενκς,μεχρι εκει εχω κατεβασει κι ολας :stuck_out_tongue:

Πολύ γέλιο και το τελευταίο επεισόδιο

Τα Αγγλικά είναι η μητρική σου γλώσσα :lol:

Τρελό γέλιο και αυτό το επεισόδιο!Πραγματικά μέχρι τώρα η σειρά δίνει ρέστα.Πραγματικά δεν υπάρχει από τις season ένα επεισόδιο που να πω ήταν καλό.Όλα είναι ένα και ένα.Σαφώς υπάρχουν και τα άψογα, αλλά είναι πολλά:D:D

Απλά με ενοχλεί λίγο που έχουν παραμερίσει λίγο τον Leonard.Και φαίνεται αυτό σε σχέση με τους άλλους.Αλλά δεν ξέρω οι υπόλοιποι 3 δίνουν ρέστα.Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Now playing: Rammstein - Haifisch
via FoxyTunes

Ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια από κωμωδία!

Οι χαρακτηρες είναι άπαιχτοι με κορυφή το θεό Sheldon , ο πιο καμένος χαρακτήρας που εχω δει!

Οι 2 πρώτες σεζόν ήταν τρομερές το ίδιο ελπίζω και για την 3η που μέχρι τώρα είναι θεϊκή :lol:

Sheldon θεος once again.Ολα τα λεφτα οι καταρες στην Klingon!

χαχαχα δίκιο έχεις!χαχα πέθανα στο γέλιο και με το σημερινό που είδα.Πραγματικά δεν ξέρω αν ποτέ αυτή η σειρά θα έχει μέτριο επεισόδιο, και το πιστεύω αυτό.

Seldon θεός για ακόμα μια φορά.Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι έχουν επικεντρωθεί ποιο πολύ στον χαρακτήρα του Seldon παρά στους υπόλοιπους…

Now playing: Epica - Martyr of the Free Word
via FoxyTunes

στην αρχη πιστευα οτι αυτη η σειρα ειναι μια αθλια κωμοδια που σατυριζει το στερεοτυπο του νερντ, αλλα μετα απο 2-3 επισοδια που ειδα αλλαξα γνωμη και μπορω να πω οτι αρκετα καλη.

εντελως !!! αυτη η σειρα παραμενει οτι πιο αστειο παιζει στην τηλεοραση κ ο σελντον ειναι κωμικος επιπεδου πιτερ σελλερς-κλουζώ!!!

φανταζομαι μια κωμικη σειρα μονο με σελντον ανετα στο μελλον το ατομο θα κανει μεγαλη καριερα αν δεν τον γκαντεμιασουνε

ειναι ο αντιποδας σε χαζωμαλακωμικους στυλ ανταμ σαντλερ κ μιστερ μπιν που ειναι χιουμορ για 10χρονα

επιτελους μια σειρα με χιουμορ επιπεδου

Και εμενα που αρεσει πολυ η σειρα,αγαπημενος μου ηρωας ειναι ο σελντον και μετα ο χαουαρντ.Το αγαπημενο μου ηταν οταν ο σελντον προσπαθουσε να καψει τον εγκεφαλο του λεοναρντ με τα ματια στο προηγουμενο επεισοδιο.Σε λιγες ωρες ερχεται το επομενο.

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ :?

awake, το παρακανες:p
ο ηθοποιος που παιζει τον μιστερ μπιν ειναι κορυφη, ειδικα στο μπλακ αντερ αν το εχεις δει.και περα απο ηθοποιος γραφει κιολας, ειναι δυάδη ολοκληρωμενος κωμικος.

και ο σελντον καλος ειναι αλλα ειναι νωρις ακομη, θα δειξει στο μελλον

symfwnw oti sto blackadder einai gamatos k genika olh h seira htan epikh.

alla olo to mr bean einai xazoasteiakia pou me eknevrizoun

ekrina to mr bean ws humor oxi ws h8opoio

sas afhnw exei twra diplo epeisodio nnt sto star :stuck_out_tongue:

pc problems = greeklish.

Είχα διαβάσει κάποια πράγματα για τη συγκεκριμένη σείρα, αλλά μέχρι σήμερα όπου έτυχε να την δω στο Σταρ δεν την είχα παρακολουθήσει…Μ’ άρεσε αρκετά μπορώ να πω, ενώ γέλασα σε πολλές σκηνές…Οι χαρακτήρες τρελο γέλιο, ενώ το όλο κονσεπτ είναι πρωτότυπο μπορώ να πω (οι 4 νερντς δηλαδή και τα σχετικά)…

Γενικά ενώ δεν γουστάρω καθόλου αμερικάνικες σειρές με 15 σεσόν, την σειρά αυτή μαζί με το fringe ίσως ξεκινήσω να τις παρακολουθώ πιο σοβαρά και τακτικά…

Epic fails…
Ο ενθουσιασμος κανει λιγο κακο ε…#-o

Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν ειχαμε επεισοδιο χτες ?
Μην πει λογω εθνικης εορτης κερναω ποντο.

λόγο αυτού!χαχαχα

απλά δεν είχε αυτή τη βδομάδα…
όπως και house δεν είχε αυτή τη βδομάδα και ούτε την επόμενη…

Now playing: Before the Dawn - Silence
via FoxyTunes

Ξεκινησα να βλεπω απο το σταρ και σημερα τελειωσα το προτελευταιο επ της 1ης σεζον(κατεβασμενο πλεον:p)
Σελντον ρεεεεεεεεεε! Ανετα ο αγαπημενος μου απο κει μεσα, αλλα και οι αλλοι μια χαρα γαματα παιζουν. Γενικα το ολο κονσεπτ ειναι πετυχημενο.

Μονο σε μενα φαινεται μια ελαχιστη ομως εμφανης ομοιοτητα αναμεσα σε Γιασονα και Raj? :-s

λολ στο σποηλερ

οχι ρε δεν μοιαζουν. με την καμια δηλαδη

Μιας και αναφέρθηκε το Black Adder, μόνο εγώ νομίζω ότι κάποιες γκριμάτσες του Sheldon θυμίζουν κάργα τον Atkinson;

Παρεμπιπτόντως, η σειρά είναι πολύ διασκεδαστικά, αλλά δε νομίζω ότι φτάνει το Office… Αν έλειπε το laugh track από πίσω, θα ήταν καλύτερα πάντως…