Nαι το κερατο μου ! Το μοναδικο αρνητικο της σειρας για μενα.
εμένα δεν με ενοχλεί.Το έχω συνηθίσει από τα φιλαράκια.ούτε και με ενοχλούσε τότε…
Now playing: Haggard - Intro: Rachmaninov: Choir
via FoxyTunes
[SIZE=“5”][SIZE=“5”][/SIZE][FONT=“Verdana”]IT’S A TRAP[/FONT] :lol3:[/SIZE]
Ακριβώς, μπορεί να το έχουμε συνηθίσει αλλά έχει μεγάλη διαφορά αν δεν σε “πιέζει” να γελάσεις μια σειρά.
Μεγάλο παράδειγμα το arrested development, όποιος δεν ξέρει την σειρά να πάει για εντατικά μαθήματα.
Κοίτα προσωπικά έχω πετύχει πολλές φορές τον εαυτό μου να μην γελάω όταν γελάνε από κάτω, ειδικά στα φιλαράκια, αλλά και στο big bang.
Σαφώς και αν δεν υπήρχε μπορεί να ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τι να πω…
Now playing: In Flames - Moonshield
via FoxyTunes
Σου λέω άμα έχεις έστω και λίγο χρόνο (όχι μόνο εσύ βέβαια) δες το arrested development, 3 seasons είναι και είναι πάρα πολύ καλή κωμική σειρά.
μπαζενγκα!
οκ θα το τσεκάρω και αυτό, απλά για να δω και μια σειρά χωρίς τα γελάκια από κάτω…
θα τσεκάρω και θα επανέλθω.
Y.Γ off topic τέλος…μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε πόσο πιο θεός μπορεί να γίνει ο seldon:D:D:D
Now playing: In Flames - Moonshield
via FoxyTunes
Tι σουχω κανει? πες μου
Μεχεις πει ογκουνσοτο
Μειπες και ραζ τωρα.
Με ειπαν και τον αλλο το χλεχλε απο το oc
με ειπαν και τον αλλον απο το καλιφορνικεησιο
δε μαν γιουιθ αθαουσαντ φεησες.
Εχω δει την πρωτη σεζον απο αυτο.Σε σημεια ειναι απαλευτη ε!
Θελω να σπασω την οθονη ξερω γω.
Απιστευτοι χαρακτηρες και αφθονο γελιο αν και το χιουμορ ειναι
αρκετα περιεργο και πρωτοτυπο μπορω να πω.
Να μην ακουστώ ότι γκρινιάζω πάλι, αλλά το Laugh track στα Φιλαράκια μου είχε φανεί πολύ πιο πετυχημένο. Ήταν σίγουρα και πιο ποικίλο (έπαιζαν χειροκροτήματα, σφυρίγματα και τέτοια).
Λιγο.:-s
Δεν ξέρω τι γίνεται στο BBT, αλλά στα φιλαράκια είχαν κοινό στο στούντιο…
Οκ μιας και ελειπα τοσο καιρο στο εξωτερικο δεν ειχα προλαβει να δω 3ο κυκλο, παρα μονο το 1ο επισοδειο. το 5ο επισοδειο ηταν μακραν απο τα καλυτερα, αλλα αντικειμενικα η σειρα εχει χασει πολυ σε σχεση με τις δυο προηγουμενες σεζον. θα δουμε και στη συνεχεια τι θα γινει…
Wolowitz; Sheldon knows football? I mean, Quidditch sure, but football??
Κλαίω. :lol:
What a douche !
Ωραιοτατο επεισοδιο με Rajesh να θεριζει !
προσωπικα με κουρασε λιγο το σημερινο.
ειδικα ο γουολογιτς.
Κατα τ’αλλα καποιες διασπαρτες ατακες ηταν ολα τα λεφτα.
ΣΑΗΛΟΝ ΤΟΣΤ ΓΤΝ!
μετριοτατο επεισοδιο [-X
ας ελπισουμε οτι ηταν απλα μια κακη παρενθεση.
υγ : τα cylon toast απλα τα ‘σπασανε’ :lol: :lol: :lol:
Πλάκα κάνεις??
[SPOILER]Rajesh για ακόμα μια φορά θεός, όπως ο Seldon(πόσο ψάρωσα που ήξερε από football και μάλιστα του αρέσει και το ευρωπαϊκό???), και εκεί που έλεγε 'I have you kate, i have your kate", έλιωσα στο γέλιο.
Επίσης ΠΟΣΟ ΘΕΑ η penny με το σορτσάκι???:roll:
Γενικά αρκετά καλό επεισόδιο![/SPOILER]
Now playing: Depressive Age - Mother Salvation
via FoxyTunes
*kite