The Big Four: Live From Sonisphere 2010

Μάλιστα… thx για το info Hugin!!

Αρα το τσιμπαμε απο εκει με 60 ευρω, 15 ευρω κατω…

Ναι!! Απλά δεν θα έχει μια έξτρα πένα. Κλάιν!!

Οχι ρε θα εχει κανονικα, κοιτα στα more info…

Την κανονική (αυτή που έχει στο εξώφυλλο) θα την έχει ναι. Εγώ λέω για την άλλη την κόκκινη.

All ‘Big 4’ DVD orders placed in the MetStore, including this presale, will ALSO include one limited edition, exclusive RED Big 4 guitar pick featuring one of four different print colors (white, black, silver or gold). This red guitar pick is not available in stores!

http://metallica.com/index.asp?item=603336

Σε ποιο σετ εχει την κοκκινη;Και ποσο εχει αυτο;

Ναι αλλα 15 ευρω για μια ακομα πενα… Μπααα…

@billrocki Στο Box set αν το παρεις απο το site των Metallica και εχει 75 ευρω.

Ε ναι δε ψήνομαι καθόλου να τα δώσω! Αφού έχει και το άλλο την Big 4 όλα καλά!

Με τα μεταφορικά έχει 100 ευρώ συν τελωνείο ενώ απο το άλλο σαιτ 65 ευρώ με τα μεταφορικά!!

Ο καθένας αποφασίζει τι αξίζει και πόσο…:p:p

E καλά ούτε το συζητάμε!!! :smiley:

εγω εχω καταλαβει οτι η κοκκινη πενα θα ειναι στην deluxe εκδοση απλως!
δεν θα εχει λευκη πενα ρε εσεις ετσι εχω καταλαβει!αστε τι δειχνει το εξωφυλλο!
η limited deluxe θα εχει κ τα 5 cd’s κ τα 2 dvd’s καθως κ αφισες κ την πενα!
αν κανω λαθος διορθωστε με!

Εδώ η συζήτηση για το dvd. Έχω μεταφέρει και τα υπόλοιπα ποστ από το τοπικ της συναυλίας.

Μάλλον θαξίζει τα λευτά του…αλλά και ανεπανάληπτο…δεν έχουμε ξαναδεί όλους αυτούς, σε dvd;:):!:

Η deluxe edition 8a χει κοκκινη πένα και super deluxe ασπρή ???

Ξερει κανεις αν θα βγει και σε blu-ray?

1η Νοεμβριου κυκλοφορει κανονικα.

1η Νοεμβριου κυκλοφορει κανονικα.

Το limited edition box set θα εχει την ασπρη πενα, αλλα αν το παραγγειλεις απο το site των Metallica θα εχει σαν bonus αλλη μια κοκκινη.

Εν τω μεταξυ στο site των Metallica τωρα εχει σαν τιμη 69.99 δολλαρια, δηλαδη σχεδον 51 ευρω, αρα μειωσαν την τιμη.

[B]METALLICA, SLAYER, MEGADETH, ANTHRAX Presented With Double-Platinum Plaques For ‘Big Four’ DVD[/B]

Photo credit: [B][SIZE=“4”][U]Mike Portnoy[/U][/SIZE][/B] :!:

Τι ωραια παρεα… Μακαρι να καταφερω να τους ξαναδω ολους μαζι σε μια ακομα μαγικη βραδια. Η περσινη μερα στο Sonisphere ειναι απο τις ωραιοτερες μερες της ζωης μου. Και τοτε δεν ειχα εκτιμησει ακομα τους Slayer ο μαλακας…#-o Καλα να παθω… Οσο ζεις μαθαινεις ομως, οποτε τωρα που εμαθα μακαρι να καταφερω να ξαναδω BIG 4…