Bγαίνει και το DVD από την Σόφια τον Οκτώβρη…στις 15 αν είδα καλά.
Όχι μόνο κυκλοφορεί αλλά θα έχει και μία limited super deluxe έκδοση η οποία θα περιέχει 2 dvd, 5 cd, ένα 24σέλιδο βιβλιαράκι, μία αφίσα, φωτογραφίες από κάθε μπάντα και μία Big 4 πένα.
Διαθέσιμο για pre-order σε λίγες μέρες από το online store των Metallica.
Μου εστειλαν και εμενα mail απο το Metallica Mailing List για την super deluxe box set εκδοση και με ψηνει αγρια… Αλλα εχει 99.99 δολλαρια, δηλαδη 79 euro και ειναι αρκετα… Δεν ξερω, θελει σκεψη… Ξερει κανεις ποσο θα εχει η απλη κανονικη εκδοση?
$100 χωρίς τα μεταφορικά? νομίζω ότι είναι πολλά έτσι κι αλλιώς
εχετε βρει που πουλανε το blu ray να το κανω pre order?
Στο site των Metallica μπορεις να κανεις pre-order μονο την super deluxe box set εκδοση, για την απλη εκδοση σε dvd και Blu Ray δεν ξερουμε κατι ακομα… Ουτε τιμες ουτε τιποτα…
Preorder με 59,99?
Θα μείνει για πάντα “ζωντανό” αυτό το thread or what?!8O
Αν μπορούσαμε να βρούμε dvd μόνο του δικού μας live,τι καλά που θα ταν!Βιντεοσκοπήθηκε πάντως.Υπάρχει στο utube του συγκροτήματος το Harvester Of Sorrow…
Χμμμ εγώ κατέβασα χθες το dvd από την Σόφια αλλά μου φάνηκε μικρό σε διάρκεια. Δεν το είδα όλο βέβαια, ελάχιστα πρόλαβα να δω. Αλλά σχεδόν 4 ώρες μου φάνηκε λίγο. 2 ώρες οι Metallica και από μία οι υπόλοιποι ε, κάπου δεν βγαίνει.
Δεν ειναι ολο το show σε αυτο που υπαρχει στο net. Στο dvd λενε οτι θα το εχει ολο συμφωνα με το playlist.
Εγω αναρωτιεμαι πως θα βρει σε dvd το show των megadeth δεδομενης της αισχρης αποδοσης του mustaine. Μου μιριζει τρελο post production στο συγκεκριμενο κοματι του dvd…
Δυσττυχώς δεν παίζει να ξαναγίνει! Σε λίγες μέρες παραγγέλνω την deluxe έκδοση!!!
8O
Ανατριχιάζω μόνο που το βλέπω!Οnce in a lifetime experience!!
Απο που θα την παρεις; Στο play δεν το εχει ακομα…
Από το μαγαζάκι των Metallica.
Εδώ είσαι: http://store.metallica.com/store/store.asp?nProductId=600865
Ωραιο το trailer, δεν χανεται αυτο το Dvd… Οι μνημες απο αυτο που ζησαμε δεν ξεθωριαζουν ποτε και θελω να το εχω οπωσδηποτε και σε Dvd. Αν και θα επρεπε να το ειχαν βγαλει Ελλαδα.
Η τιμη δηλαδη τα 99.99 δολλαρια ή αλλιως 75 ευρω ειναι μαζι με τα εξοδα μεταφορας?
Δε ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι είναι χωρίς τα μεταφορικά…
WTF γιατί από το μαγαζάκι των Μετάλικα είναι τόσο πιο ακριβό;;;
Δεν ξερω αλλα και οι ιδιοι οι Μεταλλικα συμβουλέυουν οι εκτος Αμερικής να το παρουν απο αλλου και οχι απο το σαιτ τους