The biggest assholes της ροκ σκηνης

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άστον αυτόν…
Χρόνια πολλά και από εμένα!!!
Να είσαι καλά και ό,τι επιθυμείς να το πάθεις!!! :wink:

Να σαι καλα ρε. :slight_smile:

Το ροκ εν ρολ, ήταν έκφραση της αργκό (νομίζω στα μπλουζ και στη τζαζ) για τη λεξη “σεξ”, επειδή ντρέπονταν- φοβόντουσαν να την πούνε δημόσια σε τραγούδι. Το μουσικό είδος, πήρε την ονομασία του επειδή θεωρήθηκε εξίσου προκλητικό.

Από αφιέρωμα του rocking.gr το θυμάμαι. Τσεκάρετε το γιατί είμαι μεγάλος και ξεχνώ… :smiley:

Μόλις μπήκα!
Μου φαίνεται ότι έχασα κορυφαίες φάσεις σήμερα…
Κρίμα :cry: που ο μικρός μας φίλος έφαγε ban για μια ακόμα φορά… 8) και δεν μπορώ να του απαντήσω τώρα που λείπει… :lol: :lol:
Το γέλιο που μου χάρισε αυτές τις μέρες ήταν πολύτιμο!

Και κάτι τελευταίο προς τον ίδιο (mageia): Το όνομα των Manowar είναι ιερό, ΜΗΝ το λερώνεις με τα καραγκιοζιλίκια που ξεστομίζεις. Γουστάρω τους Manowar, όσο και τον Slash, τους γνωρίζω προσωπικά, είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ με τον Joey DeMaio (στις 12-04-2002 μάντεψε ποιός “συνόδεψε” τον Joey και τον γερμανό manager του στο Μοναστηράκι και τη Πλάκα, ψάχνοντας για κάποιο άγαλμα του Μ. Αλέξανδρου… 8) ), γι’ αυτό μην κάνεις μαθήματα metal, ούτε σε εμένα, ούτε σε κανένα από τα παιδιά του forum. Γνωρίζουν πολύ καλύτερα από 'σένα τα μουσικά δρώμενα…

Άντε γειά, προς το παρόν!!! :twisted:

χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααα :slight_smile: :smiley: :smiley: :smiley:
να σε χαιρομαστε…

ο μοντιε…(να το πω και γαλλιστι)
ω θεε μου…(σε απλα ελληνικα)

ποσο ψυχακιας ειναι αυτος ο μαγεια για να αποκαλλει αδερφο καποιον , για τον οποιον ο φρουντ θα αλλαζε επαγγελμα ως ενδειξη διαμαρτυριας??? :lol: :lol:
ελεος…παιδια κριμα ειναι το παιδι…μην τον μπαναρετε να χουμε να γελαμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η εστω δειτε το φιλοζωικα το ζητημα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

α καλα…ειναι σταναρ ο lonesome masturbation …! :lol:
παρατηρειστε τα διακριτικα:

1.τα φουστανια και τα κραγιον…
2.αφου εχετε
γυναικα τραγουδιστρια στο υποτιθεμενο thrash παρτε και καγκουρώ

.(θελετε κ αλλα? :lol: )

παντως εκανε κ προγραμματικη δηλωση το παιδι:I WILL NEVER DIE!!!

(ετσι που σαι καμαρι μου, ουτε ο χαρος να σε παρει χαχαχχαχαχα :lol: :lol: :lol: )

χμμ…
εχουμε προβλημα με ναρκωτικα- γκει κτλ. αναφορα σε πιστους…, υπουλους εχθρους…κ γενικως το ολο στυλακι κατι μου θυμιζει…

μηπως ζυγιζει πολυ, φοραει γυαλακια σε στυλ κουκουβαγια, εμφανιστηκε στο θεμο και τον λενε ελενιτσα λουκα? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: ?

+1

Se eyxaristw gia ta kala sou logia alla thelw liga akoma xronakia gia na parw to PhD mou.
Enohte oti thaymazw pambola erga tou Blackmore, den epesa xthes stin gh kai ta sygekrimena songs lene asxhma. Twra an esy travas kollimata einai allo thema. Eipes oti epimenei STO HARD ROCK. Ti itheles na sou pw meta???

Re paidia, mipws exoume syntrofo tou kommatos tou Lonesomeguitarist??? :slight_smile:

Pes’ta!! To 'xei pei kai o idios o Ozzy oti brosta ston Way aytos “paizei” tetarth kathgoria stis…varies kataxrhseis! Pou opws poly eystoxa shmeiwse h filh Illusion o Double O kouvalaei subtitles gia na ton katalavainoun etsi pou exei kwlo-kaei! Kai bravo stin Roseprincess pou gia allh mia fora deixnei tis filozwikes tis eyaisthisies! :smiley:

<<ironmaiden1979>> μηπως εισαι ο dj του Texas? Εγω ειμαι ο Χρηστος Ανδρεαδακης και μενω στο Περιστερι,αμα εισαι εσυ μου’χες γραψει ενα live αν θυμασαι. Οταν λεω Manowar δεν αναφερομαι
τοσο στις φατσες τους οσο στην μουσικη τους, το ξερω οτι μετα το Ιnto Glory
Ride πηραν τα μυαλα τους αερα απ’τα λεφτα. Οι ιδιοι βαλανε γυναικα διαχειριστη
στο forum τους και με πεταξανε επειδη τα θεματα μου παραηταν true metal και
εκανε κακο στη εισροη χρηματων τους.

Επισης ειμαι ο γνωστος christaras, εχθρος του Erman(του τουρκου οπαδου)
αν ησουν στο forum των Manowar.

Η αληθεια ομως ειναι οτι υπαρχουν και true ανθρωποι εκτος απο true μουσικη.
Και αυτοι ειναι οι AXEMASTER.Αποδεδειγμενα.

<<Το όνομα των Manowar είναι ιερό, ΜΗΝ το λερώνεις με τα καραγκιοζιλίκια που ξεστομίζεις>>

Τι εννοεις με αυτο? Αν εννοεις αποκλειστικα τη λεξη manowar, τοτε εγω ειμαι ενας
manowar, πως μπορω να λερωσω τον εαυτο μου?
Οσο για τα καραγκιοζιλικια που λες οτι ειπα για τους Manowar(τελος παντων για τη μουσικη τους) μπορεις να μου αναφερεις ενα ή περισσότερα?

<<Αλλα μαζι σου ειναι οι τεραστιοι πολεμιστες Μανογουορ. Τα γουνινα βρακακια τους θα τρομαξουν τους ραπαδες και τους ποπ σταρς και η πολη θα παρθει>>

Αυτο δεν ειναι προσβλητικο για το ιερο ονομα των Manowar που λες?

• Ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί τους δεν είναι τόσο “κάθετοι” όσο εσύ
    1.Ναι , το γνωριζω γι’αυτο ασχολουμαι μονο με τη μουσικη τους.

• Η μουσική είναι πολύ απλό πράμα και είναι για να ξεδίνει και να διασκεδάζει κάποιος όχι να κάνει ακρότητες και να φανατίζεται. Σίγουρα εκφράζει ανησυχίες και ιδεολογίες και ότι άλλο θες… Αλλά μην την αφήνεις να υποκαθιστά τα πιστεύω σου και την προσωπικότητα του. Εσύ είσαι εσύ και οι MANOWAR οι MANOWAR!
    2.Εξαρταται για ποια μουσικη μιλας. Αν μιλας για την ροκ τοτε ισχυουν οι ακροτητες και ο φανατισμος. Οχι, φυσικα δεν με παρασυρει, ειναι το πιστευω μου.
    Και ισως εγω ειμαι οι Manowar περισσοτερο απο τους ιδιους,ετσι που καταντησε το πραγμα.

-Αυτοί είναι επαγγελματίες και προσφέρουν αυτό που θέλεις να δεις και ν’ ακούσεις, ο OZZY ζει σε βίλα και χέστηκε για την επανάσταση, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι, που έβγαλαν (και καλά έκαναν) περιουσίες από το rock… μην τους παίρνεις τόσο σοβαρά λοιπόν… άκου την μουσική, διασκέδασε αλλά ως εκεί. Όπως και να το κάνεις η μουσική έπεται των κοινωνικών επαναστάσεων… αλλού είναι οι ρίζες τους…
3.Ναι

-Και για να σου συμπληρώσω κάτι ακόμα… άντρας (όχι με την κύρια έννοια) δεν είναι αυτός που ξέρει να γ*** γυναίκες, είναι κάτι πολύ περισσότερο και δεν έχει σχέση με την σεξουαλικότητα και ούτε με την μουσική φυσικά…[/quote]

Δηλαδη ποιο <<κατι>> ειναι?
Χαρακτηριστικα, παραδειγματα?

<<Επισης το ροκ ν ρολ δεν σημαινει χτυπιεμαι και κυλιεμαι βρε παπαρα αλλα σκληραινω και γαμαω>>

Aυτο το post περιεχει δυο υπερτατες προσβολες. Αν ημουν trendis τοτε το παπαρας δε θα με πειραζε, αλλα δεν ειμαι και μου τη βαρα στα νευρα.
Το χειροτερο ομως ηταν το νοημα που μπορει να βγαλει καποιος απ’αυτη τη προταση και η δηλητιριαση της νεας γενιας που θα ακουσει και θα μαθει κατι για το ροκ. Δηλαδη ειναι ισαξια ολα τα επη του ροκ με αυτο που υποδηλωνεις?
Η αυτο υποεννοει η ροκ αντι το χτυπιεμαι,κυλιεμαι?Δηλ οταν οι Raven λενε
Rock Until You Drop ,τι υποεννοουν? Αυτο? Ξερεις εσυ ποιο.