The biggest assholes της ροκ σκηνης

Δηλαδη ποιο <<κατι>> ειναι?
Χαρακτηριστικα, παραδειγματα?[/quote]

Και σαφως ουτε εγω το εννοω με την κυρια εννοια γιατι σου ειπα για ποιο λογο.
Επομενως εννοεις καποια ψυχικα χαρισματα και χαρακτηριστικα,ποια ειναι αυτα?

Πρώτον, απαντάμε μία φορά και γράφουμε αυτά που θέλουμε σε ΕΝΑ μήνυμα και όχι δεκαπέντε.

Δεύτερον, η επόμενη φορά που θα φύγεις θα είναι οριστική. Φρόντιστε να μην αρχίσεις τις βρισιές πάλι.

ο μοντιε…(να το πω και γαλλιστι)
ω θεε μου…(σε απλα ελληνικα)

ποσο ψυχακιας ειναι αυτος ο μαγεια για να αποκαλλει αδερφο καποιον , για τον οποιον ο φρουντ θα αλλαζε επαγγελμα ως ενδειξη διαμαρτυριας??? :lol: :lol:
ελεος…παιδια κριμα ειναι το παιδι…μην τον μπαναρετε να χουμε να γελαμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η εστω δειτε το φιλοζωικα το ζητημα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

1.Δεν το ξερω τον ανθρωπο, αλλα δειχνει οτι ειναι true απο τα post σας γι’αυτο του ευχομαι οτι καλυτερο και αν θελει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου στο manowarking2001@yahoo.gr για να ενωσουμε τις δυναμεις μας.
2.Ειναι αληθεια οτι ποτε δεν ημουν ουτε μου αρεσε να ειμαι μελος πολυπληθής παρεας(πανω απο 2-3 ατομα) και να με κρυβει ή να με καλυπτει η παρεα σνομπαροντας καποιον διαφορετικο. Σαν αυτο που κανουν τα τρεντακια στο δρομο. Όσο για τα ζωα ειναι πολυ ανωτερα απο το κτηνος που λεγεται ανθρωπος.

-Πρώτον, απαντάμε μία φορά και γράφουμε αυτά που θέλουμε σε
ΕΝΑ μήνυμα και όχι δεκαπέντε.
-Απαντω σε καθενα χωριστα,διαφορετικο θεμα καθε φορα.

-Δεύτερον, η επόμενη φορά που θα φύγεις θα είναι οριστική. Φρόντιστε να μην αρχίσεις τις βρισιές πάλι

• Δες τα προηγουμενα post μου.

Οσο για την επιμονη σου με την ηλικια <<ironmaiden1979>>(ισως ησουν εκει το 1979-γαματο) εχω να πω το εξης.
Δεν παει να πει οτι ειναι πιο πωρωμενος ενας που εζησε τη μουσικη ζωντανα τοτε
απο εναν τωρα. Εγω αντιθετος βλεπω ολους εσας τους παλιους να σας φθειρει ο χρονος, δηλαδη να γερνατε ψυχολογικα και να χανετε την πωρωση με τη δικαιολογια οτι μεγαλωσατε. Εγω σαν δικαιολογια βλεπω μονο καποια γκομενα που επιβαλλει αυστηρους κανονες στον μελλοντα σοβαρο συζυγο της.
Οταν εσυ δηλαδη τα ακουγες εγω ισως ημουν στην κουνια. Ναι αλλα οταν εσυ ησουν στην κουνια καποιος αλλος εκανε κατι σημαντικο.
Μου τη δινει ο περιφρονητικος τροπος που κοιτατε τους νεους. Εγω μια φορα
εκανα εναν κομπλιμεντο σε εναν απο εσας τους παλιους λεγοντας
-Εσυ μου θυμιζεις τον Shelton. Kαι αυτος μου απαντησε
-Ποσο χρονων εισαι ρε φιλε, εγω οταν ακουγα τους Manilla Road το 1980 εσυ δεν ειχες γεννηθει.
Τι απαντηση ειναι αυτη δηλαδη?Δεν το καταλαβαινω.[/list]

[quote=“Vangelis”]Τωρα περα απο την πλακα για να πουμε και τιποτα σοβαρο, ειναι αληθεια πως δεν υπαρχει το παθος που υπηρχε καποτε και ηταν το βασικο χαρακτηριστικο του heavy metal αλλα αυτο ειναι λογικο γιατι τοτε ηταν κατι νεο κατι φρεσκο και υπηρχε αυτος ο ενθουσιασμος. Τωρα δεν μπορεις να περιμενεις παθος απο εναν 60αρη που παιζει 40 χρονια την ιδια μουσικη.Οι περισσοτεροι απλα διατηρουν ενα επαγγελμα.Απο την αλλη φταιει και το οτι το μεταλ εχει κολλησει υπερβολικα σε καλουπια.Δεν υπαρχει αυθορμητισμος, ξεκιναει μια μπαντα να παιζει μουσικη και κοιταζει περισσοτερο πως να εκπληρωνει τα στανταρτς ωστε να ανηκει σε μια κατηγορια (π.χ. θρας,μπλακ, κτλ) και κοιταζει ακομα και τους στιχους και το παιξιμο να τα κανει ιδια με την χ μπαντα. Επισης οντως το κακο με το image εχει παρα γινει. Ελεος πια με τους θλιμενους, τους νευριασμενους, τους μανιοκταθληπτικους, τους αντιχρηστους, τους τρου και δεν συμαζευεται. Αυτο που λειπει απο το μεταλ ειναι οι μουσικοι με προσωπικοτητα και που δεν βαζουν ορια στη μουσικη αναλογα με τις βλεψεις των οπαδων (π.χ. pos, sieges even). Οπως ειπε και ο Lemmy “το μεταλ εχει ξεμωραθει με τον εαυτο του”.Εχει ξεχασει την βασικη αρχη του ροκ που ειναι η απλοτητα. Ολα αυτα τα περι διαφοροποιησης, ξεχωριστης μουσικης, μη μαζοποιησης κτλ εχουν κανει κακο.

<<Επισης οντως το κακο με το image εχει παρα γινει. Ελεος πια με τους θλιμενους, τους νευριασμενους, τους μανιοκταθληπτικους, τους αντιχρηστους, τους τρου και δεν συμαζευεται>>

• Δεν πλαθουν οι αληθινοι ροκαδες image. Ειναι αντιδραστικοι , <<αντιχριστοι>>
    επειδη πραγματι ειναι. Οποιος υποκρινεται δεν ειναι αληθινος.

<<το που λειπει απο το μεταλ ειναι οι μουσικοι με προσωπικοτητα και που δεν βαζουν ορια στη μουσικη αναλογα με τις βλεψεις των οπαδων>>

• Κανεις δεν εχει προσωπικοτητα ,ολοι κοιτανε να αντιγραψουν.
    Γι’αυτο παντου ζητουνται ατομα για cover bands.Οι υπολοιποι απλως ακουτε
    και αγοραζετε.Αλλα δεν μπορει να ξεφυγει το στυλ εξω απο το ροκ . Δεν μπορεις να εισαι ροκας και να παιξεις ποπ(για μενα το glam rock δεν ειναι ειδος του ροκ αλλα ποπ),ντισκο,φανκ , τεκνο,ρειβ κ.τ.λ

ο μοντιε…(να το πω και γαλλιστι)
ω θεε μου…(σε απλα ελληνικα)

ποσο ψυχακιας ειναι αυτος ο μαγεια για να αποκαλλει αδερφο καποιον , για τον οποιον ο φρουντ θα αλλαζε επαγγελμα ως ενδειξη διαμαρτυριας??? :lol: :lol:
ελεος…παιδια κριμα ειναι το παιδι…μην τον μπαναρετε να χουμε να γελαμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η εστω δειτε το φιλοζωικα το ζητημα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

1.Δεν το ξερω τον ανθρωπο, αλλα δειχνει οτι ειναι true απο τα post σας γι’αυτο του ευχομαι οτι καλυτερο και αν θελει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου στο manowarking2001@yahoo.gr για να ενωσουμε τις δυναμεις μας.
2.Ειναι αληθεια οτι ποτε δεν ημουν ουτε μου αρεσε να ειμαι μελος πολυπληθής παρεας(πανω απο 2-3 ατομα) και να με κρυβει ή να με καλυπτει η παρεα σνομπαροντας καποιον διαφορετικο. Σαν αυτο που κανουν τα τρεντακια στο δρομο. Όσο για τα ζωα ειναι πολυ ανωτερα απο το κτηνος που λεγεται ανθρωπος.[/quote]

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ!!!(ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ…ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩς ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ THIRDCOMING!!!EINAI H 3H ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΩΣ LONESOME MASTURBATION KAI MAGEIA ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ KAI O GLAM, ΤΟΥς ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕΣ!ΩΩΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ?Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΒΒC ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ :lol: :lol: :lol: :lol: )

Εν τελει η επανασταση του ροκ θα γινει στις δουλειες, στο στρατο και στο δρομο. Δε θα γινει απλως ακουγοντας τη μουσικη αλλα κανοντας πραξη
αυτα που λεει καθε τραγουδι. Τωρα οποιοι συμβιβαστηκανε με το συστημα,βολευτηκανε
και εχουνε ψωμι ας κατσουνε στα γραφεια τους(δισκογραφικες,περιοδικα) κ.τ.λ,
στα δισκοπωλεια τους , η στις βιλες τους (Ozzy που μου ειπες)
και ας κυρησσουν ενα ψευτικο πολεμο του ροκ που συμφωνα μ’αυτους θα επιτευχθει αγοραζοντας το εκαστοτε σι-ντι η περιοδικο.
Εγω θα κανω πραξη το ροκ και ας μη το πιστευουν οι ιδιοι που το βγαλανε.
Το ροκ ειναι πολεμος.

ετσι ετσι! παρε νερομπιστολο και βουρρρ! φατους ! :lol: :lol:
μονο κοιτα να συστηνεσαι με ενα ονομα γτ κανεις δεν παιζει να σε παρει στα σοβαρα (αν και καλυτερα γ σενα, γτ αν συνεβαινε αυτο θα σουν τωρα στο δρομοκαιτιο…)τεσπα, κανεις δε θα ασχολειται καν με τη δικη σ περιπτωση…
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλη ξεκουραση ή μαλλον καλα γηρατεια.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΡΕ!
ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ? :lol:

Ένας είναι dj του Texas πορωμένος με Manowar. Ο Μιχάλης Νόχος. Όχι, δεν είμαι εγώ!

Παραδέχεσαι δηλαδή ότι είσαι ο “mageia”…
Πάρα πολλά από αυτά που έγραψες τις τελευταίες μέρες ήταν τουλάχιστον ανώριμα. Θεωρώ ότι ένας οπαδός των Manowar (πέρα από τη μουσική) είναι σοβαρός, έχει αξίες και ιδανικά και διακατέχεται από σεβασμό. Ειδικά το τελευταίο είναι κάτι που δεν διαθέτεις…
Δεν χρειάζονται πολλά παραδείγματα. Η αρρωστημένα υπερβολική εμπάθεια σου προς τις Γυναίκες, αλλά και προς κάποιους Μουσικούς είναι 2 από αυτά!

Άσχετο που τείνει σε κάπως σχετικο: Ένα πράμα που μου με χαλάει στην Epic Metal σκηνή της Ελλάδας (αν και δηλώνω μεγάλος οπαδός του Epic Metal γενικώς) είναι η απίστευτη στενομυαλιά που διακατέχει πολλά άτομα που την απαρτίζουν. Μιλάμε για μεγάλα κολλήματα! Οι περισσότεροι από αυτούς που δηλώνουν “επικοί” ακούνε αποκλειστικά αυτό το είδος και δεν δέχονται τίποτα άλλο (από άλλες σχολές του Metal), ακόμα και αν είναι κλάσεις ανώτερα… Όσο πιο σπάνιο είναι ένα βινύλιο ή όσο πιο άγνωστο ένα συγκρότημα, τόσο καλύτερα! Δεν έχει καμία σημασία αν ο δίσκος δεν ακούγεται… Αν ο άλλος παίζει hard rock είναι αδερφή, γιατί δεν κρατάει σπαθί, αλλά είναι περιτριγυρισμένος από πανέμορφες γυναίκες… 8) 8) 8)
Ξέρω ότι είναι παράξενο σε αυτή την “κάστα” οπαδών να αποδεχτούν ότι κάποιος μπορεί να γουστάρει εξίσου και τους Manowar και τους Guns N’ Roses! Tους Scorpions και τους Warlord κ.τ.λ. Αλλά συμβαίνει, γιατί έχουν κάτι κοινό όλοι αυτοί! Έχουν κυκλοφορήσει Δ Ι Σ Κ Α Ρ Ε Σ ! ! !
Αν για ΄σένα είναι pop ή οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι πρόβλημά σου…
Και φυσικά δεν χρειάζεται καμια εγκυκλοπαίδεια να μου πει αν οι G N’ R είναι glam ή όχι κ.τ.λ. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στα αυτιά και τα μάτια μου.
…Ρώτα τους Poison (που ΕΙΝΑΙ glam) τι έπαθαν από τον Slash όταν βρέθηκαν τυχαία σε ένα club του L.A. στα μέσα του 1986…

Όλα τα παραπάνω, ΔΕΝ λέω ότι τα υιοθετείς, αλλά ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τρόπος σκέψης που φανέρωσες τις προηγούμενες μέρες, μοιάζει αρκετά με τον τρόπο σκέψης των παραπάνω.

Είδες πουθενά ότι ΕΓΩ έγραψα το παραπάνω;
Ο led_zeppelin που σου έριχνε δούλεμα ήταν…

Δεν είπα ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο.

Τι γενίκευση είναι αυτή;
Έχουν συμβεί τα παραπάνω, σε αρκετούς, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν έχουν “φθαρεί”…

Είναι κατάπτυστη η παραπάνω περίπτωση, αλλά δεν νομίζω ότι αποτελεί κανόνα.
Θα μιλήσω για 'μένα.
Πώς να μην μιλήσω περιφρονητικά σε κάποιον όταν στο ΠΡΩΤΟ post του λέει:
“Ας κανουν οτι γουσταρουν τυπισσες σαν την Slash…”
Και μεγάλος ηλικιακά να είσαι (που μου φαίνεται πως πράγματι είσαι), με τέτοια παπαριά που ξεστόμισες, πώς να σε πάρω στα σοβαρά;

μονο κοιτα να συστηνεσαι με ενα ονομα γτ κανεις δεν παιζει να σε παρει στα σοβαρα (αν και καλυτερα γ σενα, γτ αν συνεβαινε αυτο θα σουν τωρα στο δρομοκαιτιο…)τεσπα, κανεις δε θα ασχολειται καν με τη δικη σ περιπτωση…
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Υπανθρωπιδες,υποτηπωδεις εγκεφαλοι . Βιολογια.
Τελος παντων , πες οτι θες δε με πειραζει αν σε κανει να νιωθεις πιο ομορφη ή πιο
εξυπνη . Η πραγματικοτητα ομως ειναι αλλη και ποναει… Sorry baby.

Και κατι τελευταιο. <<Iron Maiden>> θελω να ρωτησεις τον Joey όποτε τον δεις αν καποιος εκπληρωσει τα λογια του <<Hail and Kill>>,π.χ burn their homes,stab them in the eyes , no blood left to spill κ.τ.λ ειναι ανωμαλος?
Επισης ειναι οι Cannibal Corpse ανωμαλοι?
Αν δεν πρεπει να δινω σημασια στα λογια και να ακουω και να γουσταρω μόνο τη μουσικη τότε γιατι αυτοι γραφουν τετοιους στιχους? Είναι ολοι ψυχακηδες?
Μη μου πεις οτι ολα αυτα ειναι αλληγορικα που λενε.

Ελπίζω να κάνεις πλάκα…
Γράφουν τέτοιους στίχους γιατί απλά δένουν με την μουσική.
Από εμένα περίμενες να το μάθεις;… :roll:

Όταν είχα ρωτήσει τον Joey γιατί κάνει Ο,ΤΙ κάνει στα live, αντί να παίξει περισσότερα τραγούδια, του φάνηκε παράξενη η ερώτηση μου. Όταν του εξήγησα ότι οι Έλληνες (και γενικότερα οι Ευρωπαίοι) θέλουμε περισσότερα τραγούδια αντί solo κιθάρας, solo μπάσου, να ανέβει ένας true brother, να ανέβει μια true sister κ.τ.λ. , μου είπε: “Oh! It’s just a show, brother…”
Αυτό δεν τον μειώνει σαν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ, απλά είναι ο αμερικάνικος τρόπος προώθησης της μπάντας…

Τελος παντων , πες οτι θες δε με πειραζει αν σε κανει να νιωθεις πιο ομορφη ή πιο
εξυπνη . Η πραγματικοτητα ομως ειναι αλλη και ποναει… Sorry baby.[/quote]

ναι, εχω πολυ καλες γνωσεις στη βιολογια, αν και για να εκτιμησει καποιος τη δικη σου …κατασταση χρειαζεται απλως κοινη λογικη…!επισης, ασε την πραγματικοτητα να την κρινουν οι αλλοι. κα εγω λεω την αληθεια, και αυτο με κανει να αισθανομαι απλωςειλικρινης, δεν εχει σχεση με τις *** που ειπες…

Υ.Γ. ''baby ‘’ εχουν την τιμη να με αποκαλλεσουν ελαχιστοι κ πολυ εκλεκτοι. γι’αυτο μη με πιανεις στο στομα σου, κοψε την ειρωνια και πηγαινε να πεις ετσι καμια του ειδους σου…
καληνυχτα κ καλο βολι! (στον υποτιθεμενο πολεμο σου)
αντε γτ κ πολυ ασχοληθηκαμε!ειπαμε ειμαι φιλοζωη αλλα οχι και ετσι1 :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Three sing and two dance…

εξυπνη . Η πραγματικοτητα ομως ειναι αλλη και ποναει… Sorry baby.[/quote]

ναι, εχω πολυ καλες γνωσεις στη βιολογια, αν και για να εκτιμησει καποιος τη δικη σου …κατασταση χρειαζεται απλως κοινη λογικη…!επισης, ασε την πραγματικοτητα να την κρινουν οι αλλοι. κα εγω λεω την αληθεια, και αυτο με κανει να αισθανομαι απλωςειλικρινης, δεν εχει σχεση με τις *** που ειπες…

Υ.Γ. ''baby ‘’ εχουν την τιμη να με αποκαλλεσουν ελαχιστοι κ πολυ εκλεκτοι. γι’αυτο μη με πιανεις στο στομα σου, κοψε την ειρωνια και πηγαινε να πεις ετσι καμια του ειδους σου…
καληνυχτα κ καλο βολι! (στον υποτιθεμενο πολεμο σου)
αντε γτ κ πολυ ασχοληθηκαμε!ειπαμε ειμαι φιλοζωη αλλα οχι και ετσι1 :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

<<κοψε την ειρωνια>>

• Και εγω σου συστηνω το ιδιο.
    <<Ασε την πραγματικοτητα να την κρινουν οι αλλοι>>
  • Εχω καταλαβει πολλες φορες οτι πολλοι ανθρωποι με καποιο σωματικο ή πνευμτικο ελλατωμα προσπαθουν να μειωσουν τους αλλους για να φανουν ανωτεροι και να κρυψουν την ασχημια τους. Οχι , οτι ισχυει σιγουρα και σε σενα
    απλως υποθετω απο τα παμπολλα εριστικα post σου.
    << ''baby ‘’ εχουν την τιμη να με αποκαλλεσουν ελαχιστοι κ πολυ εκλεκτοι>>
  • Ελαχιστοι και πολυ εκλεκτοι. Αλανι. Δεν εχεις βρει ακομα εκεινον τον αντρα για τον οποιον θα τους παρατησεις ολους.

Ένας είναι dj του Texas πορωμένος με Manowar. Ο Μιχάλης Νόχος. Όχι, δεν είμαι εγώ!

Παραδέχεσαι δηλαδή ότι είσαι ο “mageia”…
Πάρα πολλά από αυτά που έγραψες τις τελευταίες μέρες ήταν τουλάχιστον ανώριμα. Θεωρώ ότι ένας οπαδός των Manowar (πέρα από τη μουσική) είναι σοβαρός, έχει αξίες και ιδανικά και διακατέχεται από σεβασμό. Ειδικά το τελευταίο είναι κάτι που δεν διαθέτεις…
Δεν χρειάζονται πολλά παραδείγματα. Η αρρωστημένα υπερβολική εμπάθεια σου προς τις Γυναίκες, αλλά και προς κάποιους Μουσικούς είναι 2 από αυτά!

Άσχετο που τείνει σε κάπως σχετικο: Ένα πράμα που μου με χαλάει στην Epic Metal σκηνή της Ελλάδας (αν και δηλώνω μεγάλος οπαδός του Epic Metal γενικώς) είναι η απίστευτη στενομυαλιά που διακατέχει πολλά άτομα που την απαρτίζουν. Μιλάμε για μεγάλα κολλήματα! Οι περισσότεροι από αυτούς που δηλώνουν “επικοί” ακούνε αποκλειστικά αυτό το είδος και δεν δέχονται τίποτα άλλο (από άλλες σχολές του Metal), ακόμα και αν είναι κλάσεις ανώτερα… Όσο πιο σπάνιο είναι ένα βινύλιο ή όσο πιο άγνωστο ένα συγκρότημα, τόσο καλύτερα! Δεν έχει καμία σημασία αν ο δίσκος δεν ακούγεται… Αν ο άλλος παίζει hard rock είναι αδερφή, γιατί δεν κρατάει σπαθί, αλλά είναι περιτριγυρισμένος από πανέμορφες γυναίκες… 8) 8) 8)
Ξέρω ότι είναι παράξενο σε αυτή την “κάστα” οπαδών να αποδεχτούν ότι κάποιος μπορεί να γουστάρει εξίσου και τους Manowar και τους Guns N’ Roses! Tους Scorpions και τους Warlord κ.τ.λ. Αλλά συμβαίνει, γιατί έχουν κάτι κοινό όλοι αυτοί! Έχουν κυκλοφορήσει Δ Ι Σ Κ Α Ρ Ε Σ ! ! !
Αν για ΄σένα είναι pop ή οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι πρόβλημά σου…
Και φυσικά δεν χρειάζεται καμια εγκυκλοπαίδεια να μου πει αν οι G N’ R είναι glam ή όχι κ.τ.λ. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στα αυτιά και τα μάτια μου.
…Ρώτα τους Poison (που ΕΙΝΑΙ glam) τι έπαθαν από τον Slash όταν βρέθηκαν τυχαία σε ένα club του L.A. στα μέσα του 1986…

Όλα τα παραπάνω, ΔΕΝ λέω ότι τα υιοθετείς, αλλά ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τρόπος σκέψης που φανέρωσες τις προηγούμενες μέρες, μοιάζει αρκετά με τον τρόπο σκέψης των παραπάνω.

Είδες πουθενά ότι ΕΓΩ έγραψα το παραπάνω;
Ο led_zeppelin που σου έριχνε δούλεμα ήταν…

Δεν είπα ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο.

Τι γενίκευση είναι αυτή;
Έχουν συμβεί τα παραπάνω, σε αρκετούς, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν έχουν “φθαρεί”…

Είναι κατάπτυστη η παραπάνω περίπτωση, αλλά δεν νομίζω ότι αποτελεί κανόνα.
Θα μιλήσω για 'μένα.
Πώς να μην μιλήσω περιφρονητικά σε κάποιον όταν στο ΠΡΩΤΟ post του λέει:
“Ας κανουν οτι γουσταρουν τυπισσες σαν την Slash…”
Και μεγάλος ηλικιακά να είσαι (που μου φαίνεται πως πράγματι είσαι), με τέτοια παπαριά που ξεστόμισες, πώς να σε πάρω στα σοβαρά;[/quote]

Στα περισσοτερα συμφωνω. Εδω ομως οχι.
<<Πάρα πολλά από αυτά που έγραψες τις τελευταίες μέρες ήταν τουλάχιστον ανώριμα. Θεωρώ ότι ένας οπαδός των Manowar (πέρα από τη μουσική) είναι σοβαρός, έχει αξίες και ιδανικά και διακατέχεται από σεβασμό. Ειδικά το τελευταίο είναι κάτι που δεν διαθέτεις…
Δεν χρειάζονται πολλά παραδείγματα. Η αρρωστημένα υπερβολική εμπάθεια σου προς τις Γυναίκες, αλλά και προς κάποιους Μουσικούς είναι 2 από αυτά! >>

Θα σου εξηγησω γιατι.

Καλα, πηγαινε παρε ενα σπαθι και κατεβα στην ομονοια και αρχισε να σκοτωνεις… :smiley: Και εγω ειμαι τρελος με manowar αλλα οχι και ετσι…