The biggest assholes της ροκ σκηνης

Δηλαδη λες ενας Μanowar fan διακατεχεται απο σεβασμο στις γυναικές.
Ανεξαρτητα απο την ιστορια που διαβασε ο Joey γραφοντας το Pleasure Slave και
απο αυτα που λεει για τις γυναικες, οτι τις σεβεται , τις αγαπαει( Και τη μανα του λεει,χαιρω πολυ ο καθενας αγαπαει τη μανα του) , η αληθεια ευτυχως ή δυστυχως
ειναι οτι οι στιχοι του Pleasure Slave και αλλων τραγουδιων ειναι απο μονοι τους
αντιφεμινιστικοι. Ανεξαρτητα απο αυτο που λεει οτι ηθελε να εννοησει, αν καποιος δει τους στιχους θα πει πως οι Manowar ειναι αντρακλες , αντι-φεμινιστες.
Και φυσικα θα πρεπει οι Manowar να ειναι αντιφεμινιστες(σε περιπτωση που δεν ειναι στην πραγματικοτητα). Καθε true Manowar θα πρεπει να ειναι αντιφεμινιστης.
Γιατι κατα την ταπεινη μου γνωμη ? Δειτε τη γυναικα, ουτε υποχρεουται να δουλεψει,ουτε να παει στρατο, το παιζει η ωραια που γεννα παιδια.Καθε μερα ψωνιζει απο τα Notos Galleries,Hondos Center με τα λεφτα του καρπαζοεισπρακτορα συζυγου,αφου του αρπαζει λεφτα απ΄τη τραπεζα… Λεει οτι κουραζεται σκουπιζοντας και μαγειρευοντας
βλεποντας Πρωινο Καφε. Το <<ασθενες φυλο>> λοιπον δε φτανει που εχει καβαλησει το καλαμι λεει οτι ειναι και καταπιεσμενη και ζητα περισσοτερα δικαιωματα.Πισω απο τον φεμινισμο βλεπω μια ταση για ανωτερωτητα της γυναικας. Θελει να μας τσακισει.
Επιπλεον οι γυναικες το παιζουν αντρες καπνιζοντας,ασχολουνται με πολεμικες τεχνες(Tomb Rider,Chun Li στυλ) ενω οι αντρες το παιζουν γυναικες με τα glam και αυτα(για να τις ενθουσιασουν)
Αντρες ξυπνηστε!!! Μια βαρβαροConan κοινωνια της χρειαζεται της γυναικας.
Παρακατω θα παραθεσω μερικους στιχους και λιγο θρησκευτικα μια και ειχαμε και
βιολογια πριν.

Burning death destruction
Raping the daughters and wifes
in blood I take my payment
in horn with their lives. Dark Avenger

Maim and kill them
take their women and children
March for revenge.

Rape their women as they cry
Hail and Kill

Before her surrender she had no life
now she’s a slave not a wife
Her only sorrow is for women that live with lies
She’s taken off her disguise.
Woman be my slave
chained unto my bed
Woman be my slave
begging to be fed

Σας ευχαριστω Manowar(ακομα και αν δε τα πιστευετε αυτα τα λογια) για τη σπουδαια μουσική . Γεια σου ρε Cherokee Demaio.

Οσο για τη δηλητιριαση απο την υπουλη γυναικα μιλα το Εach Dawn I Die
Ειναι το τραγουδι καθαρσης του αντρα.
Apples of youth when I wrought Mischief(woman) hang in a tree to rot in the sun
Reborn in the middle of the final orgy a gift of slavery to the chosen one.

<<Χειροτερη απ’το θανατο μισησα τη γυναικα>>(Σολομωντας)
<<Οι γυναικες να υποτασσεστε στους αντρες σας>>(Απ.Παυλος)

αυτό με τον Απ. Παύλο τι το ήθελες τώρα;; για καλό το έγραψες;

ο Σολόμωντας τι ήταν και τον αναφέρεις;

και τέλος πάντων το glam και το hard rock / aor μια χαρά μουσικές είναι…
δεν κατανοώ την τόση εχθρότητα…

Ο Σολομωντας ηταν ο πιο σοφος ανθρωπος που υπηρξε στη γη. Εχω διαβασει
καπου πιο περα τα λογια του Θεου
<<Θα σου δωσω τετοια σοφια που κανεις πριν ή μετα απο σενα θα εχει>>

εεε, εσύ δε παίζεσαι βρε αγόρι μου!

Το οτι μου αρεσουν οι manowar δεν σημαινει οτι συμφωνω με ολες τις αποψεις τους. Οσο για τις γυναικες εγω τις σεβομαι απολυτα ασχετα με το τι λεει ο Demaio. Και το pleasure slave για μενα ειναι μαλακια, γι?αυτο το λογο. Επισης οι στιχοι των manowar αναφερονται κυριως στον μεσαιωνα και στα γεγονοτα που διαδραματιζονταν(μαχες, σκοτωμοι, σπαθια αιματα, σκλαβοι κλπ). Δεν εχουν σχεση με το σημερα, αν εξερεσεις μερικα τραγουδια(believe, courage, master of the wind, heart of steel, κλπ) που αναφερονται σε ΄΄αγωνες΄΄ του σημερα.

Θα τα πουμε φιλε στις 4/4…

As the sky is home to the eagles, the road belongs to manowar
We have chosen the way of the Warrior
Fuck the World
Hail and Kill
Manowar

μ’αρεσει που κανετε quote και απαντατε και σοβαρα

Tι εννοεις?

εεε, εσύ δε παίζεσαι βρε αγόρι μου![/quote]

λίγα με το Σολομώντα γιατί εφηύρε το τζάμπολ (Σολομώντια λύση)
:D/ (ξέρω, κρύο χιούμορ)…

Το οτι μου αρεσουν οι manowar δεν σημαινει οτι συμφωνω με ολες τις αποψεις τους. Οσο για τις γυναικες εγω τις σεβομαι απολυτα ασχετα με το τι λεει ο Demaio. Και το pleasure slave για μενα ειναι μαλακια, γι?αυτο το λογο. Επισης οι στιχοι των manowar αναφερονται κυριως στον μεσαιωνα και στα γεγονοτα που διαδραματιζονταν(μαχες, σκοτωμοι, σπαθια αιματα, σκλαβοι κλπ). Δεν εχουν σχεση με το σημερα, αν εξερεσεις μερικα τραγουδια(believe, courage, master of the wind, heart of steel, κλπ) που αναφερονται σε ΄΄αγωνες΄΄ του σημερα.

Θα τα πουμε φιλε στις 4/4…

As the sky is home to the eagles, the road belongs to manowar
We have chosen the way of the Warrior
Fuck the World
Hail and Kill
Manowar[/quote]

Ναι αλλα και το <<Hail and Kill>> αναφερεται στο σημερα.Αναφερεται σε ολους τους οπαδους που παρεμειναν true.Δε νομιζω οτι οι Manowar ειναι medieval μπαντα σαν τους Grave Digger ή Blind Guardian. Μου θυμιζουν κατι πιο αρχεγονο (tribal,viking) και επισης εχουν πολυ indian style μουσικη εξαιτιας της καταγωγης του Joey(π.χ Guyana(cult of the Damned),Spirit Horse of the Cherokee).
Αλλα ακομα και αυτα τα epic κρυβουν ενα μυνημα προς το σημερα.
Οι Βανδαλοι και οι Βικινγκς ξαναρχονται.

Υπαρχει και μια υποτιθεμενη σοβαρη πωρωση(που το αποκαλεις τρελα,ψυχοπαθεια)
στο ροκ.

Οχι μονο εσυ αλλα οι περισσοτεροι.Στις συναυλιες π.χ κανεις δε θα αφεθει στην πωρωση και στο headbanging μπροστα στην γκομενα του γιατι πολύ απλά αυτη
θα τον θεωρησει ανωμαλο και θα τον παρατησει.

βρε αφήστε τους Βίκινγκς και τους Βανδάλους…

τι να μας πουν εμάς αυτοί… εμείς είχαμε Σπαρτιάτες, Μακεδόνες, Αθηναίους, Θηβαίους… φιλοσοφία, τέχνες και πολεμικές αρετές… τι να κλάσουν οι βάρβαροι του Βορρά στην πραγματική Ελλάδα;

αλλά επειδή, άλλο η κλασσική Ελλάδα και άλλο η σημερινή καλύτερα να έρθουν οι BON JOVI για καμιά συναυλία να το ευχαριστηθούμε κιόλας!!

Ναι, αλλα μη νομιζεις και τοτε χαλια ηταν.Γι’αυτο γινανε απειρες επαναστασεις εναντια στους τυραννους,μοναρχες,αριστοκρατες κ.τ.λ.
Υπηρχαν πολλα ανωτερα και κατωτερα κοινωνικα στρωματα.
Αφεντες,σκλαβοι,δουλοι ειλωτες κ.τ.λ
Το μονο που μου αρεσει ηταν οτι στην Σπαρτη η γυναικα δεν ειχε δικαιωματα.Μουχαχα!!!
Οι Vikings και οι Βανδαλοι μου αρεσουν γιατι ζουσαν ελευθερα και νομαδικα.
Κατι σαν χιπιδες. Λιγο ιστορικο πασαλιμα βεβαια.

Οι στίχοι του Pleasure Slave πράγματι είναι αντιφεμινιστικοί!

Το έκαναν για πλάκα… :?
Αν το έπαιρναν έστω και λίγο σοβαρά θα υπήρχε κανονικά στο δίσκο (το βινύλιο εννοώ) που βγήκε το νοέμβριο του 1988.
Υπάρχει ως bonus μόνο στην ευρωπαϊκή και αμερικάνικη έκδοση σε CD και κυκλοφόρησε αρκετά μετά, τον οκτώβριο του 1990.

οκ, παίδες ας τη τελειώσουμε την ιστορία… Έτσι κι αλλιώς όλοι έχουν την άποψη τους για αυτά τα θέματα, ο καθένας ας ψαχτεί να δει μόνος του αν έχει δίκιο…

Μόνη παρατήρηση (από άνθρωπο που η σχέση του με τους Manowar είναι τελείως επιδερμική) οι στίχοι που παρέθεσες thirdcoming, εμένα δε μου αρέσουν και δε μου φαίνονται ούτε καν καλοί. Βέβαια εγώ είμαι λούτρινος :roll: :roll: :roll: :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ελεγξτε ρε παιδια την ip του και την ip του lonesome. Δεν πιστευω οτι η ιδια αθεραπευτη βλακεια εχει χτυπησει 2 διαφορετικα ατομα.

Δεν είναι ο lonesome ρε… Είναι προφανές από τα μουσικά τους γούστα και από τρόπο έκφρασης…

[size=1]Λες να είναι κάποια επιδημία?[/size]

οχι λουτρινος. απλως εισαι φυσιολογικος ανθρωπος (που σεβεται τον εαυτο του και το αντιθετο φυλο και επισης εχει σχεσεις με αυτο )και οχι ψυχασθενης και στερημενος φαλοκρατης.just keep going :wink: θελω να πιστευω πως το μεγαλυτερο ποσοστο του αντρικου πληθυσμου κινειται σε εξισου φυσιολογικα πλαισια και καποια αρρωστα κρουσματα οπως το υπαρχον σε αυτο το τοπικ, ειναι απλως η εξαιρεση…
Υ.Γ. τα λουρινα ουδειςςς εμισησε… τους ανωμαλους ολοι!

swsti…
thirdcoming psifizeis karatzaferi e;
ali8eia pes mou re c ta pisteveis ali8eia afta pou les re c;
respect alla yparxoun tetoia atoma akoma simera;