The biggest assholes της ροκ σκηνης

βασικα δεν ψηφιζει γτ δεν αποδεχεται τις δημοκρατικες διαδικασιες κατα τις οποιες ψηφιζουν …γυναικες! αν ειναι δυνατον απαπαπα :lol: :lol: :lol:

όπως και να το κάνουμε είναι πιο ωραίοι άντρες… :stuck_out_tongue:

ο αδερφός του είναι … :lol: :lol: :lol:

Ναι, αλλα μη νομιζεις και τοτε χαλια ηταν.Γι’αυτο γινανε απειρες επαναστασεις εναντια στους τυραννους,μοναρχες,αριστοκρατες κ.τ.λ.
Υπηρχαν πολλα ανωτερα και κατωτερα κοινωνικα στρωματα.
Αφεντες,σκλαβοι,δουλοι ειλωτες κ.τ.λ
Το μονο που μου αρεσει ηταν οτι στην Σπαρτη η γυναικα δεν ειχε δικαιωματα.Μουχαχα!!!
Οι Vikings και οι Βανδαλοι μου αρεσουν γιατι ζουσαν ελευθερα και νομαδικα.
Κατι σαν χιπιδες. Λιγο ιστορικο πασαλιμα βεβαια.[/quote]Bravo! Kataferes na kataxwritheis kai san anistoritos! Stin Sparth tis Andreias kai tis timhs oi gynaikes eixan tin kalyterh metaxeirhsh apo opoidhpwte allh polh ths arxaiothtas. Itan koinwnika onta kai ektos tou oikou tous kai gymnazotan. Na kai ena politismiko stoixeio sto opoio vgikan arketa panw apo tous arxaious Athinaious…

Ναι, αλλα μη νομιζεις και τοτε χαλια ηταν.Γι’αυτο γινανε απειρες επαναστασεις εναντια στους τυραννους,μοναρχες,αριστοκρατες κ.τ.λ.
Το μονο που μου αρεσει ηταν οτι στην Σπαρτη η γυναικα δεν ειχε δικαιωματα.Μουχαχα!!!
Κατι σαν χιπιδες. Λιγο ιστορικο πασαλιμα βεβαια.[/quote]Bravo! Kataferes na kataxwritheis kai san anistoritos! Stin Sparth tis Andreias kai tis timhs oi gynaikes eixan tin kalyterh metaxeirhsh apo opoidhpwte allh polh ths arxaiothtas. Itan koinwnika onta kai ektos tou oikou tous kai gymnazotan. Na kai ena politismiko stoixeio sto opoio vgikan arketa panw apo tous arxaious Athinaious…[/quote]

ενας ακομη φυσιολογικος ανθρωπος αρσενικου γενους. τελικα ευτυχως ισχυει η πεποιθηση μου πως οι αντρες ΔΕΝ ειναι γουρουνια… ευτυχως τα ανωμαλα ανιστορητα ειναι η εξαιρεση.thank god thank god!

ακόμα με τον αδερφό του λονσαμ ασχολείστε?
ελεος ρε! :stuck_out_tongue:

αγαπητη μαγισσα, ειναι βραδυ…ειμαι κ λιγο τυφλα…να κοιμηθω δεν παιζει γτ εχω υπερενταση…οποτε ασε τωρα τι γραφω οκ? :lol: :stuck_out_tongue:
επισης χαιρομαι οταν διαπιστωνω πως οι αισιοδοξες πεποιθησεις μου ισχυουν.

αγαπητη μαγισσα, ειναι βραδυ…ειμαι κ λιγο τυφλα…να κοιμηθω δεν παιζει γτ εχω υπερενταση…οποτε ασε τωρα τι γραφω οκ? :lol: :stuck_out_tongue:
επισης χαιρομαι οταν διαπιστωνω πως οι αισιοδοξες πεποιθησεις μου ισχυουν.[/quote]

υπερένταση και αλκοολ δεν πάνε μαζί , μικρό κορίτσι είσαι, θα καταστρέψεις το συκώτι σου… άρχισε να πίνεις ζεστό γαλατάκι θα σου κάνει καλό στα νέυρα, στην υπερένταση και στο να μεγαλώσεις.

επισης χαιρομαι οταν διαπιστωνω πως οι αισιοδοξες πεποιθησεις μου ισχυουν.[/quote]

υπερένταση και αλκοολ δεν πάνε μαζί , μικρό κορίτσι είσαι, θα καταστρέψεις το συκώτι σου… άρχισε να πίνεις ζεστό γαλατάκι θα σου κάνει καλό στα νέυρα, στην υπερένταση και στο να μεγαλώσεις.[/quote]

oxi γτ αυτο επινες εσυ και να τα αποτελεσματα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
χαχχαχαχχα (πλακιτσα)

γάλα δεν πίνω,το μπιμπερό συνηθίζω να το δίνω και μάλιστα πρίν από όλες! Α και για την ιστορία το γάλα το κάνω λουτρό για να διατηρώ βελούδινη την μου επίδερμίδα που όλοι λατρέυουν!
δεν μπόρεις να γίνεις σαν κι εμένα λυπάμαι!
(πλακίτσα) :stuck_out_tongue:

[quote=“witch”]

γάλα δεν πίνω,το μπιμπερό συνηθίζω να το δίνω και μάλιστα πρίν από όλες! Α και για την ιστορία το γάλα το κάνω λουτρό για να διατηρώ βελούδινη την μου επίδερμίδα που όλοι λατρέυουν!
δεν μπόρεις να γίνεις σαν κι εμένα λυπάμαι!
(πλακίτσα) :P[/quote]

δεν εχω τασεις αυτοκτονιας my dear… :lol: :lol: :lol: (ΠΛακιτσα) :stuck_out_tongue: 8)
οσο γ το γαλα, το ιδιο εκανε και η κλεοπατρα, απλως χιλιαδες χρονια πριν…
(χμμ ακομα εκει εχεις μεινει :stuck_out_tongue: ) χαχαχχαχαχχα
τεσπα, αν και λεει να εισαι μαγισσα, προτιμω να ειμαι αυτη που ειμαι δλδ μια υπεροχη princess… :stuck_out_tongue: :lol: :lol: (ok plaka kanw)

ελπίζω μετά από αυτό να χιονίσει…

Κατι σαν χιπιδες. Λιγο ιστορικο πασαλιμα βεβαια.[/quote]Bravo! Kataferes na kataxwritheis kai san anistoritos! Stin Sparth tis Andreias kai tis timhs oi gynaikes eixan tin kalyterh metaxeirhsh apo opoidhpwte allh polh ths arxaiothtas. Itan koinwnika onta kai ektos tou oikou tous kai gymnazotan. Na kai ena politismiko stoixeio sto opoio vgikan arketa panw apo tous arxaious Athinaious…[/quote]

ενας ακομη φυσιολογικος ανθρωπος αρσενικου γενους. τελικα ευτυχως ισχυει η πεποιθηση μου πως οι αντρες ΔΕΝ ειναι γουρουνια… ευτυχως τα ανωμαλα ανιστορητα ειναι η εξαιρεση.thank god thank god![/quote]Boreis na me les kai Xari… :lol:

Τι κουτσομπολα εισαι συ ρε? Σου ειπα δεν ειμαι ο lonesome. Και μπαινω στο internet
απο το τει Αθηνων. Οσο για το αθεραπευτη βλακεια εχει χτυπησει 2 διαφορετικα
ατομα ,εγω τι να πω? Οτι η πραγματικη αθεραπευτη βλακεια εχει χτηπυσει ολο τον
ανδρικο πληθυσμο και τον κοσμο?
Δεν ειμαστε ουτε ενας,ουτε δυο. Και ενας φιλος μου εχει ακριβως τις ιδιες αποψεις
με μενα, πιστευει στην πραγματικη ιδεολογια και τους στιχους του ροκ και μισει
εξισου και ακομη περισσοτερο απο μενα τις γυναικες(μου φαινεται αυτος με ξυπνησε στο θεμα αυτο,οταν του λεγα οτι δεν μπορουν ολες οι γυναικες να ειναι ιδιες εκεινος μου ειπε οτι ολες ιδιες ειναι). Και πιστευω εχει δικιο!! Σπανια θα βρεις
γυναικα που να μην ειναι σαυρα και να τη καιει η μοδα,το κουτσομπολιο και ολα τα παρεμφερι . Το συστημα εχει εκμεταλλευτει την ευαλωτη χαζη φυση της και της εχει αλλαξει τα φωτα.

Τι δουλεια εχω εγω με βασιλικους και κοτζαμπασηδες?
Στην αναρχια πιστευω.
Φυσικα και τα πιστευω. Και δεν τα θεωρω για γελια,ουτε ανεκδοτα ειναι,ουτε αστεια στην πραγματικοτητα. Ειναι η ιδεολογια του πραγματικου ροκ, αυτα λεει το
ροκ δεν τα λεω εγω ολα αυτα, επομενως το καταντησατε θεμα για γελια.

οχι λουτρινος. απλως εισαι φυσιολογικος ανθρωπος (που σεβεται τον εαυτο του και το αντιθετο φυλο και επισης εχει σχεσεις με αυτο )και οχι ψυχασθενης και στερημενος φαλοκρατης.just keep going θελω να πιστευω πως το μεγποσοστο του αντρικου πληθυσμου κινειται σε εξισου φυσιολογικα πλαισια και καποια αρρωστα κρουσματα οπως το υπαρχον σε αυτο το τοπικ, ειναι απλως η εξαιρεση… αλυτερο
Υ.Γ. τα λουρινα ουδειςςς εμισησε… τους ανωμαλους ολοι!

<< θελω να πιστευω πως το μεγποσοστο του αντρικου πληθυσμου κινειται σε εξισου φυσιολογικα πλαισια και καποια αρρωστα κρουσματα οπως το υπαρχον σε αυτο το τοπικ, ειναι απλως η εξαιρεση… αλυτερο >>

• Αν εξαιρεσω το προκλητικο και βλακωδες <<αρρωστα κρουσματα>>
    και το λαθεμενο <<φυσιολογικα πλαισια>> ναι πιστευε το γιατι ειναι η αληθεια.

<<ψυχασθενης στερημενος φαλοκρατης>>
Τα εχω τετρακοσιες φορες τετρακοσια.Μου φαινεται οτι εσεις που πινετε και καπνιζετε τα χανετε ολη την ωρα γιατι οταν σας μιλαω ειστε στην κοσμαρα σας.
Στερημενος ειμαι,ειναι κακό? Εγω λεω την αληθεια, οι αλλοι που δεν το λενε ειναι κρυφες(γελαστε , εγω γελαω με εσας). Και για τον λογο που ειμαι στερημενος ετοιμαστειτε κοριτσια για τις πιο αγριες φασεις.
Φαλοκρατης τι σημαινει?

εγώ πάλι δεν πίστευω ότι έισαι φαλοκράτης, σε καμία περίπτωση!
ούτε ψυχασθενής! μισογύνης είσαι και αυτό το παραδέχτηκες μόνος σου!
αυτό που σου συμβαίνει είναι καταπίεσμένη σεξουαλική συμπεριφορά, φοβάσαι να παραδεχτε’ις αυτό που συμβαίνει μέσα σου με αποτέλεσμα να εκφράζεις όλο αυτό το μίσος πρός τις γυναίκες. προσωπικά διακρίνω μια΄προσωπικότητα παγιδευμένη στην οδύνη και σε λάθος ‘‘χώρο’’!

<<ενας ακομη φυσιολογικος ανθρωπος αρσενικου γενους. τελικα ευτυχως ισχυει η πεποιθηση μου πως οι αντρες ΔΕΝ ειναι γουρουνια… ευτυχως τα ανωμαλα ανιστορητα ειναι η εξαιρεση.thank god thank god!>>

-Thank Haris the God.

<< ανιστορητα>>
Ασε αυτη την ιστορια και ελα μαζι να γραψουμε ιστορια. Φερε και τη φιλη σου
τη μαγισσα.

Επειδή έχει ψιλοπαραγίνει, από εδώ και πέρα σε ΕΝΑ μήνυμα ότι θέλεις να πεις. Δεν είναι ανάγκη για διαφορετική παράγραφο να κάνεις και άλλο post. Please. Φρόντισε το.

Μα το παραδεχτηκα ,ειμαι στερημενος. Το μισος μου για τις γυναικες δε πηγαζει
απο τη στερηση μου.Η γκομενα που θα βρω θα συμφωνει μαζι μου γιατι δε θα ειναι σαν τις αλλες τις σαυρομοδατες κομπλεξικες κουτσομπολες(τις τρεντογκομενες μισω!) Θα ειναι η πραγματικη γυναικα που θα μου παραδοθει οικειοθελως.