The biggest assholes της ροκ σκηνης

ok, ένα πράμα εγώ δεν καταλαβαίνω… τι προσπαθείς να μας πείς; να μας πέισεις για κάτι; ίσως τελικά να μην μας ενδιαφέρει και τόσο η κοσμόθεωρεία σου, βρε αδελφέ…

γιατί δε κρατάς τα πιστεύω σου, για τις γυναίκες και την ροκ για σένα; εδώ στο φόρουμ οι περισότεροι είναι μεγαλύτεροι απ’ όσο ίσως νομίζεις για να επιρεαστούν ή να ασπαστούν απόψεις σαν και τις δικές σου… σκέψου ότι ίσως και να μην τις έχουμε ανάγκη…

για εμάς το ροκ, οι γυναίκες (και για τις γυναίκες αντιστοίχως οι άντρες), τα πολιτικά συτήματα και οι θεωρείες να είναι θέματα στα οποία έχουμε κατασταλάξει εδώ πολλά χρόνια… ίσως να μην δεν χρειαζόμαστε πολέμους και επανστάσεις στο όνομα της μουσικής πια…

1.δεν καπνιζω. ειμαι αντικαπνιστρια .
2. αφου το παραδεχεσαι πως εισαι στερημενο οκ τα πες ολα!!!
3. ανοιξε κ κανα λεξικο, γτ εκτος απο ανιστορητος δειχνεις και ελλειψη βασικων γνωσεων στα (υποτυπωδη) ελληνικα…!

ΜΕ ολο το θαρρος, ως admin αυτου του φορουμ μονο αυτα εχετε να πειτε? ειλικρινα δλδ…η νοσογονος νοοτροπια που υποβοσκει και οι ανωμαλες -κατα κοινη ομολογια- αποψεις που προβαλλονται με τοσο παθος, (βλ. οι γυναικες ειναι κατωτερες κτλ…, πολεμος στο ονομα της ροκ) χωρις διαθεση για διαλογο, παρα μονο με στοχο την παραπληροφορηση και τη φασιστικη επιβολη αποψεων δε σας ενοχλουν?
η εστω, δε θεωρειτε πως ισως προσβαλλουν την σοβαροτητα και την ποιοτητα οχι μονο του φορουμ αλλα και καποιων πραγματικα αξιολογων ατομων εδω μεσα (δεν το παιζω πως κ καλα ανηκω εγω σ αυτα, γενικα μιλαω).

Το πως προστατεύει ο καθένας την προσωπικότητα του και το πως διαφυλάσσει τον εαυτό του από κάθε είδους άτομα και λεγόμενα είναι κυρίως δικό του θέμα. Το να απαντάς σε κάποιον συνεχόμενα και μετά να περιμένεις από τον admin να διευθετήσει την κατάσταση (γιατί στο κάτω κάτω ο άνθρωπος -ως thirdcoming- δεν έβρισε κάποιον ούτε έκανε κάτι το αποτρόπαιο) είναι το λιγότερο αστείο. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να απαντήσει σε κάποιο μήνυμα και κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να πάρει στα σοβαρά κάποιον άλλο.

Πάντως αφού βλέπετε ότι το άτομο απαντάει εδώ και μόνο εδώ, τι το συνεχίζετε; Αφήστε το να πάει…

βασικα, ο οποιοσδηποτε εχει διαβασει τα προηγουμενα, θα εχει πετυχει τα σημεια στα οποια βριζει οχι απλως ενα ατομο, αλλα ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ και οχι μονο!!
επισης, απαντησα για το λογο που απαντησαν και οι υπολοιποι προφανως, δλδ να διαχωρισουμε τη θεση μας, απο τα φασιστικα και φαλοκρατικα αισχη που διαβαζαμε.!γτ αν τοα φηνα ετσι θα ηταν σα να συνυπογραφω! λυπαμαι, αλλα αυτα δεν μπορουμε να τα αφηνουμε ετσι αν θελουμε να λεγομαστε ανθρωποι με ελευθερη βουληση και σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα!!!αλλα δεν πειραζει, η απαντηση με καλυψε πληρως!κατι τελευταιο ομως, θεωρεις πως το να θεωρουνται οι γυναικες κατωτερα οντα δεν ειναι αποτροπαιο???

Κάτι τελευταίο και από μένα τότε: Θεωρείς ότι εάν κάποιος 20 (τουλάχιστον) χρόνια τώρα δεν έχει μάθει μερικά στοιχειώδη πράγματα, θα έρθει ο Θεούλης ο kourou να το κάνει; Να αποτρέψω τι; Τη βλακεία ή τη στενομυαλιά; Μακάρι να μπορούσα να τα εξαλείψω, αν ήταν έτσι δε θα ήταν ο πρώτος ο thirdcoming… Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου να αφαιρέσω τη στενομυαλιά από κάποιον. Και πιθανόν δεν είναι και σε κανενός το χέρι όταν μιλάμε για ένα άτομο 20+ χρόνων.

Δεν μου πεφτει σοβαρος λογος, απλα ηθελα να πω οτι οταν ενα ατομο πεταει ασυναρτησιες μονο για να προκαλεσε, η καλυτερη απαντηση ειναι η μη απαντηση…Αν δει οτι οι επιθεσεις του δεν προκαλεσαν καμια αντιδραση,τι θα κανει,θα το βουλωσει…

χμμ…μαλιστα,αλιμονο εγω δεν υπεδειξα σε κανεναν τι να κανει!!! ουτε ζητησα τπτ!απλως φανηκε καπως σα να συμφωνουσες η να μη σε πειραζαν τα υπολοιπα ,παρα μονο το μηκος των ποστ του! τελοσπαντων , με μπερδεψες λιγο γτ τωρα γραφεις για στενομυαλια και βλακεια του εν λογω χρηστη, ενω πριν υποστηριξες πως ‘‘δεν εκανε τπτ αποτροπαιο ο ανθρωπος, ουτε εβρισε’’…
u confuse me :roll: :roll: :roll: αλλα τελοσπαντων , τουλαχιστον καπου καταληξαμε.(ωστοσο θα ηθελα να με ενημερωσεις στελνοντας μου σε πμ τους λογους για ban ενος χτηστη συμφωνα με τους κανονες του φορουν, αν γινεται οκ?)

ετσι που το θετεις ναι.ομως εγω ως κοριτσι και ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ (γτ αντιθετα με ο,τι λεει αυτο το ατομο, οι γυναικες ειναι ανθρωποι!!!), πρεπει να απαντησω για να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους.και οι φασιστικες αντιληψεις δεν πρεπει να περνουν ετσι , ξαναλεω. εμενα τουλαχιστον μου προκαλλουν τραγικη αποστροφη.

Εγώ δε διαφώνησα ποτέ για το ότι τα όσα γράφει ο thirdcoming είναι τραγικότητες και πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα δε συμφωνούν με τα λεγόμενα του. Ούτε εγώ. Αλλά δεν παύει να είναι η άποψη του. Δε μπορούμε να του πούμε “φύγε γιατί πιστεύεις ότι οι γυναίκες είναι χαζές”. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να λέμε και “φύγε γιατί βρίζεις τους black sabbath”. Πολλών οι απόψεις πολλές φορές διίστανται, ωστόσο αυτό που πιστεύει ο ένας λάθος, ο άλλος το θεωρεί σωστό. Εδώ είναι που δε μπορώ να επέμβω. Να 'σαι σίγουρη πως αν η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει (όπως πχ με τους δύο προηγούμενους λογαριασμούς του “κυρίου”) θα υπάρξει άμεση επέμβαση. Πάντως όντως, όσο περισσότερο απαντάτε/απαντάμε τόσο περισσότερη τροφή του δίνουμε. Και ξέρετε, άλλο που δε θέλει…

Δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω απο απλως να ασχολουμαι με εσας και να σας φτιαχνω τη μερα με τα <<αστεια>> μου. Βρε κανω surfing παραλληλα με το download απο το grammy.ru.
Και για να ακριβολογω προσπαθω τελευταια να μιλαω παρα να βριζω αν το καταλαβατε. Αν εσεις ομως δε θελετε να μου μιλατε μην απαντατε .Δε θα κλαψω. Εγω δε γραφω για να σας αλλαξω το μυαλο σας(πιο ευκολο ειναι να εκπαιδευσω
σκυλους παρα γερους ανθρωπους) αλλα για τους τριτους(γι’αυτο προσπαθω τωρα να μη βριζω), γι’αυτα τα κακομοιρα παιδια που μαθαινουν τωρα για τον κοσμο και οπως φαινεται θα ασπαστουν τις αποψεις σας για το ροκ.Ενα απ’αυτους ασπαστηκε ηδη την αποψη σας για το τι σημαινει ροκ ν’ ρολ!!! Η πρωτη του εμπειρια απο την μουσικη ηταν το nu metal να φανταστειτε!
Οσο για σενα πριγκηπεσσα αποδειξες ποσο πολυ φεμινιστρια και ανεραστη εισαι.
Μαθε οτι μισω μονο τις Ελληνιδες σαν και εσενα και οχι τις Ευρωπαιες(Νορβηγιδες κτ.λ) που ειναι οι πραγματικες γυναικες. Ακομα και οι Ιταλιδες κανουνε καλυτερο κρεβατι απο εσας.
Εγω φταιω που σου εγραφα γλυκολογα.
Οι λοιποι <<αντρες>> προχωρηστε στην τελικη φαση που ειναι η αλλαγη φυλου.
<<Αφήστε το να πάει…>>. Γιατι δεν ολοκληρωνεις την προταση?

+1. Etsi bravo, merikes fores to ban kai to lock den einai oi kalyteres lyseis. :slight_smile:

Οσο για σενα πριγκηπεσσα αποδειξες ποσο πολυ φεμινιστρια και ανεραστη εισαι.
Μαθε οτι μισω μονο τις Ελληνιδες σαν και εσενα και οχι τις Ευρωπαιες(Νορβηγιδες κτ.λ) που ειναι οι πραγματικες γυναικες. Ακομα και οι Ιταλιδες κανουνε καλυτερο κρεβατι απο εσας.

βασικοι κανονες ελληνικης γραμματικης και ορθογραφιας:
1.το πριγκιπεσσα, γραφεται με ι.
2.αοριστος του΄’‘αποδεικνυω’’ ειναι το απεδειξες, οχι το αποδειξες.

ναι, ειμαι φεμινιστρια και δε χρειαζεται να το αποδεικνυω.
ανεραστη παλι οχι, ισα ισα αλλος παραδεχτηκε πως ειναι στερημενος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ισως εχει δικιο ο κουρου πρεπει να τον αφησουμε να παει…)

αλλα ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και κατι πρωτο και κατι δευτερο και κατι τελευταιο :lol: :lol: :lol:

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ ΝΤΕ!!!

ελα ρε συ η σειρα σε πειραξε?εδω ο ανθρωπος μου εγραφε γλυκολογα και εγω η ανεραστη του κανα τη μουρη κρεας! ντροπη μου!!! :lol: :lol: :lol:

άσε τα σάπια roseprinces… του την έπεφτες του παιδιού… γιατί σε συναρπάζει αυτή η πρωτόγονη αίσθηση του ανδρισμού του… :lol: :lol: :lol: :lol:

άσε τα σάπια roseprinces… του την έπεφτες του παιδιού… γιατί σε συναρπάζει αυτή η πρωτόγονη αίσθηση του ανδρισμού του… :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ωωω!τωρα με αποκαλυψες!! :stuck_out_tongue: :lol: :lol: αχ γτ! ξερεις ποσο παλευα μεσα μου για να το κρυψω? μα ειμαι τοσο ερωτευμενη μαζι του!ξερεις ποσο με ελκυει το στυλακι ‘‘αγορακι των σπηλαιων’’?? αυτη η υπεροχη ανωμαλια του, η επανασταση του εναντια σε εμας τις αμαρτωλες τις γυναικες, τα φασιστικα του, η γραφικοτητα του, ολα πανω του ειναι τοσο ακαταμαχητα! πωωω
αλλα ξερω πως δεν εχω ελπιδες…γτ δεν ειμαι ουτε σκανδιναβεζα, ουτε αφγανη…
ειμαι μια ανεραστη!

άσε τα σάπια roseprinces… του την έπεφτες του παιδιού… γιατί σε συναρπάζει αυτή η πρωτόγονη αίσθηση του ανδρισμού του… :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ωωω!τωρα με αποκαλυψες!! :stuck_out_tongue: :lol: :lol: αχ γτ! ξερεις ποσο παλευα μεσα μου για να το κρυψω? μα ειμαι τοσο ερωτευμενη μαζι του!ξερεις ποσο με ελκυει το στυλακι ‘‘αγορακι των σπηλαιων’’?? αυτη η υπεροχη ανωμαλια του, η επανασταση του εναντια σε εμας τις αμαρτωλες τις γυναικες, τα φασιστικα του, η γραφικοτητα του, ολα πανω του ειναι τοσο ακαταμαχητα! πωωωω
αλλα ξερω πως δεν εχω ελπιδες…γτ δεν ειμαι ουτε σκανδιναβεζα, ουτε αυγανη
ειμαι μια ανεραστη![/quote]Ou six hundred sixty six/anorthografh!

το λαθος ηταν θεμα βιασυνης…και μην ανησυχεις εκθεση-εκφραση γραφω πανω απο 18, και δεν ειμαι καθολου ανορθογραφη.επισης, οταν εγραφα greeklish , ηταν επειδη ειχε προβλημα το πληκτρολογιο…αλλα ετσι και δεν την πεις την κακια κατι θα παθεις! :twisted: :evil:
Υ.Γ. κοιτα τα greeklish σου χαρουλη
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
666% κακος…(μηπως επεσες στο καζανι με το δηλητηριο που ετοιμαζε η witch???) :roll: :wink: :lol: 8) :stuck_out_tongue:

Dave Mustaine top malakas de koitaei na vrei kana pio kalo onoma sti banta tou, px “o dave kai oi malakes tou” i kati allo tespa