Ναι,αλλά Dave Mustaine top μουσικός επίσης…το ίδιο όνομα θα έπρεπε να βγάλει ο Ulrich για τους Metallica…
Ναι,αλλά Dave Mustaine top μουσικός επίσης…το ίδιο όνομα θα έπρεπε να βγάλει ο Ulrich για τους Metallica…[/quote]
Ναι ρε δεν υποτιμάω τις μουσικέςικανότητες του Dave απλά από χαρακτήρα…έ…δεν ειναι και ότι καλύτερο.
Τώρα για τον Ulrich και τους Metallica ουδέν σχόλιο γιατί πιστέυω ότι χρειάζονται κλωτσίδια για να ξυπνήσουν.
Aman! Kapoios diedose proswpika dedomena mou!
Ba den eimai kakos, anoikw kai egw se loutrinh kathgoria alla eimai ligo(ews poly) peiraxtiri, peirazei??? :roll: O:)
Ολοι ξερουμε οτι κατα βαθος ολοι αυτοι ειναι λερες.Ξερετε οτι απ’αυτους εχουν πλουτισει οι εμποροι ναρκωτικων.Παρτε για παραδειγμα το μ@λ@κ@ Kurdt Kobain.
φίλος του axl είσαι τι να περιμένει κανείς?
και για την αποκατάσταση της αληθειας κι επειδή λένε ότι δεν πειράζει τι γράφει κάποιος για σένα αρκεί να γράφει το ονομά σου σωστά… Kurt Cobain…
Φιλικά πάντα
[size=2]
κατα τ’άλλα συμφωνω[/size]
Eλενη εχω δισκους τον Nirvana και το ονομα γραφεται ετσι που το εγραψα εγω.Αλλα μη σκαμε κιολας.Δεν ειναι τιποτα το σοβαρο.
εννοώντας το bleach? θα σου εξηγούσα τώρα αλλά είναι long story και δεν θα σε ενδιέφερε…
εννοώντας το bleach? θα σου εξηγούσα τώρα αλλά είναι long story και δεν θα σε ενδιέφερε…[/quote]
Δεν πειραζει! Ενδιαφερομαι εγω!
Για να ειμαι ειλικρινης κι εγω ενδιαφερομαι.
Στο Bleach αν θυμαμαι καλα ειχε γραφτει σαν Kurdt(δεν γνωριζω τον λογο).Παντως και ετσι κι αλλιως να τον γραψεις δεν θα σου κανει και μηνυση…
πριν το bleach όταν οι nirvana ήταν σε φάση που παρακαλούσαν για να κυκλοφορίσουν κάτι συμπεριελήφθηκε σε μια συλλογή Teriyaki (αν δεν απατώμαι)το mexican seafood (σήμερα το βρίσκετε στο incesticide) εκεί λοιπόν γραφτηκε από λάθος έτσι το όνομα (γιατί αυτός που έκανε την επιμέλεια νόμιζε ότι ήταν ξένο το όνομα) γενικά τον κερτ δεν τον χάλασε ιδιαίτερα και αρχισε να γράφει το όνομα του έτσι(δεδομένου ότι το bleach κόστισε 600$ πολύ πιθανο να έινε κι εκεί το ίδιο λάθος-αν συμβουλεύτηκαν την συλλογή αυτή ή μπορεί και να 'εγινε επίτιδες επειδή διασκέδασε πολύ να κάνει αναγραμματισμούς ή γενικά να αλλάζει τις λέξεις όπως μια γνωστή φωτο που κυκλοφορεί που στα παπούτσια του έχει γράψει κάτι που θυμίζει… τους fugazi) αυτά…
στο bleach kurdt γραφεται. μπορει να γραφοταν ετσι αλλα στην πορεια να το αλλαξε γιατι γενικα φαινεται καλυτερο.
on topic, ένας μεγαλος κιθαριστας και μουσικος, ο μεγαλυτερος για μενα οσων αφορα την κιθαρα στη heavy metal σκηνη, ο yngwie j. malmsteen, αν και τοσο μεγαλος, είναι απ’τα μεγαλυτερα κωλοπαιδα που υπαρχουν. στην συναυλια πχ που ειχε γινει στην ελλαδα, ένας φιλος μου μαζι με πολλους αλλους τον πλησιασαν για αυτογραφα, και αυτος βγηκε απ’το πουλμαν με μια γκομενα, τους κοιταξε περιφρονητικα και εφυγε.
Πολλοι απ’αυτους ειναι τετοιοι.
Τι να κανουμε ομως, αν κοιταγαμε να ειναι καλα παιδια θα ακουγαμε ολοι Πλουταρχο.
Ή Γρηγορη Αρναουτογλου.
:lol:
Tα πρωτεία στον τομέα της μαλακίας ανήκουν δικαιωματικά και άξια στον έναν και μοναδικό Joey de Maio (ή αλλιώς de Magkakio,de Iounio,κτλ…) :lol:
xe xe xe:D
ΣΩΣΤΟΣ!!! Επισης εκτος απο τον κυριο de Maio να μην ξεχναμε τους(τις)ΗΙΜ H οποιοι βαρανε μαλ**ια με την σεσουλα και ειδικα ο τραγουδιστης τους ο οποιος ειναι τελειωμενος!!!:lol:
DeMaio, Oasis, Axl Rose 8)