[-X [-X ντροπή ντροπή…
1)Mustaine gia afto poy ekane stoys Rotting Christ
2)Varg Vikernes giati einai skatofasistas
3)Axl Rose … logw Chinese Democracy
Axl Rose+Dave Mustain
Eκκρεμούν σε βάρος μου κατηγορίες για διακίνηση κομματιών των metallica μέσω του Napster…Επομένως Lars Ulrich…
Mustaine kai pali MUSTAINE!!!
Kai mono pou ton vlepo, leo makari na imoun dipla tou gia na tou spaso ta moutra kai na ton afiso anaisthito apo to vromoksylo! :roll: 8)
Parola tauta theoro to RUST IN PEACE terastia diskara, kai leo: e, akoma ki autos kati kalo ekane stin zoi tou, tha tou tin xariso telika! :lol: :roll: :walkman:
E ρε και τι δεν εχει ακουσει αυτος ο mustaine:lol: #-o ,νταξ ειπαμε ειναι λιγος περιεργος…
μια χαρα ειναι ο Mustaine, απλα η αληθεια πολλες φορες τσουζει…:roll:
Για ποιο Gene χτυπά η καμπάνα?:–
Ντάξει εκτός από τους προφανείς -M. Schenker, Axl Rose, Gene, Mustaine- εμένα μου τη σπάει πολύ ο Kerry King όταν το γαμάει…
Και ποια ειναι αυτη?
[SIZE=“3”]dave mustaine…
k xwris kanena sxolio…[/SIZE]
οτι δημιουργησε τη thrash και οτι αλλο εχει πει γενικα…
axl rose ο ενας κ μοναδικος μπουφος κατ’εμε. κατεστρεψε μια τοση δυνατη μπαντα κ στη συνεχεια κατεστρεψε κ τον εαυτο του. μηπως να αρχιζε ψυχαναλυση λεω τωρα εγω μηπως… :lol:
Α, ΟΚ.
Νομιζα οτι ειχε πει κατι σοβαρο.
Έχει πεί. Όλους τους δίσκους των Megadeth…
DAVE MUSTAINE δαγκωτο.α,και jon schaffer,joey demaio μη ξεχναμε κι αυτους.
εμμμ…και να σου παλι ο ξέμπαρκος με το ασχετο genre μουσικής…εγω σαν μεγάλο asshole ψηφιζω noel gallagher 8)
:lol: :lol: :lol: Παλι mustaine?
Αν και γαμώ τους μουσικούς, ο Zakk Wylde είναι και πολύ μεγάλος μαλάκας! Έλεος με αυτήν την πολεμοκαπηλία! Πήγαινε πιάσε ένα όπλο και πήγαινε στο Ιράκ να δούμε αν θα γουστάρεις και αν συνεχίσεις να είσαι υπέρ του πολέμου. Ηλίθιε!
και ο Τed Nugent…πιο χοντροκομμένος όμως.κλασικός καράβλαχος.
Τον Axl βασικα γιατι δεν ειχε και την καλυτερη συμπεριφορα στους Guns… Απο οτι τον χαρακτηριζει και ο Slash στην αυτοβιογραφια του δεν του καιγοταν καρφι. Τη μια φεροταν σαν DrJekyll και την αλλη Mr Hyde. Ενταξει δεν λεω… Ειχε περασει δυσκολα παιδικα χρονια… Αλλα δεν φεροταν και τοσο καλα…