The biggest assholes της ροκ σκηνης

΄Ολοι οι Αμερικάνοι κυρίως που κάνουν σχόλια για την πολιτική και είναι υπέρ του πολέμου,μπλα,μπλα,μπλα(Simmons,Wylde,…).Δεν συγχέω τις αντιλήψεις τους με τη μουσική τους έτσι?

To χειροτερο απο ολα ειναι οτι αφηνει τους φανς στις συναυλιες να περιμενουν το λιγοτερο 1 ωρα και βαλε,και αντε οταν ηταν ποιο νεος λες ενταξει με την τρελα που κουβαλουσε ενταξει,αλλα τωρα 45ρης ρε Axl κ ακομα μυαλο δεν εβαλες μου φαινεται…αφηνεις την μπαντα και τους οπαδους σου να σε περιμενουν κ οποτε θα σου καπνισει εσενα να ανεβεις στη σκηνη τοτε ερχεσαι…[-X

AXL Rose nearly sparked a riot at a reunion concert by refusing to go on stage until he had eaten a roast lamb dinner.Τhe 44-year-old Guns n’ Roses singer kept fans waiting an hour and 15 minutes in sweltering heat while caterers rushed to prepare his grub. :lol:

Τρως με το πασο σου και το αρνακι κ ολα καλα…:lol:

Δλδ ελεος…:-- :-- :tomato: :tomato:

http://www.mirror.co.uk/news/tm_objectid=17428673&method=full&siteid=94762&headline=axl-rose-guns-n–roasties–name_page.html

αφου μας ξερεις τωρα.

Αxl για μενα. Οταν ειχα διαβασει τι ειχε κανει με τα δικαιωματα στους Guns ειχα τρομαξει.:!:

Ρε KIMI! #-o

Έλεος ρε φίλε!

Δεν φτάνει που ξέθαψες νέο 2 χρόνων ώστε να θάψεις τον Axl, ούτε καν μπήκες στον κόπο να τσεκάρεις αν είναι αληθινό; #-o

O Axl αργούσε σε πολλές συναυλίες στο παρελθόν (μέχρι το 1993), γιατί πολύ συγκεκριμένους λόγους!

Στα πρόσφατα lives όμως αυτό έγινε ελάχιστες φορές, και όχι λόγω του Axl!

Σε πολλά lives μάλιστα βγαίνανε και νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα, όπως π.χ. όταν τους είδα εγώ στην Αγγλία, τον Ιούνιο του 2006!

Τώρα, στο συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεις, γιατί αναφέρεις μόνο την μια πλευρά; :wink:

Σαν οπαδός των Guns που υποτίθεται ότι είσαι, δεν το είχες ψάξει και δεν θυμάσαι τι ακριβώς είχε γίνει;

Ήταν τότε που προς το τέλος του setlist είχαν πετάξει ένα νόμισμα στον Axl και αυτός προειδοποίησε ότι αν ξαναγίνει θα σταματήσει η συναυλία… και τελικά ξανάγινε και η μπάντα έφυγε!

Και έτσι η σοβαρή και έγκριτη φυλλάδα “Sunday Mirror” είπε να γράψει τα ψέματά της για μια ακόμα φορά!

Η απάντηση ήρθε λίγο μετά από τον Richard Fortus!

Γιατί δεν την πόσταρες και αυτή; :-k

Responding to published reports, Fortus has issued the following statement:

"During ‘Night Train’, someone threw a coin and it hit Axl and he stopped us and we walked off. We made an announcement that we weren’t going to keep playing if anything else was thrown. Unfortunately, we came back, started the song again and the same thing happened. So we left. That’s what this band has always done when people keep throwing shit. Maybe people were booing in the back. If they were, I sure as hell didn’t hear it nor did I see it. Except for some asshole that ruined it for everyone, it was one of the greatest shows of my life. The Newcastle audience was amazing.

“The press reports that I’ve read made it sound as though we were bottled and booed off the stage, but as usual they are full of shit. That includes the story about Axl refusing to go on until he got a roast duck dinner. Complete bullshit. I know, I was with him. Blatant lies. Don’t believe what you read kiddies!

By the way, Δημήτρη στη Μαλακάσσα το 2006 είχε καθηστερήσει κοντά στη μια ώρα, μπορεί και περισσότερο. Ξέρεις μήπως το λόγο?

Ξέρεις Bill, το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος γενικά εκλαμβάνει την ώρα που μεσολαβεί από το τέλος της εμφάνισης του support εως την έναρξη των Guns, ως καθυστέρηση! #-o

Κάτι το οποίο δεν ισχύει! :wink:

Καθυστέρηση είναι όταν όλα είναι 100% έτοιμα και ο καλλιτέχνης δεν βγαίνει για προσωπικούς του λόγους!

Στην Μαλακάσα, από την στιγμή που τελείωσαν οι Star Star, επί μια ώρα στήνονταν η σκηνή κ.τ.λ.

Όταν ήταν όλα έτοιμα, δεν νομίζω να περιμέναμε πάνω από 10 - 15 λεπτά!

Αν ο κόσμος βαρέθηκε (ως συνήθως) και ήθελε να βγουν το επόμενο λεπτό από τους Star Star, πρόβλημά του! :wink: :smiley:

Μια ώρα στήσιμο σκηνικών κλπ, πολύ μου φαίνεται. Συνήθως αυτά θα έπρεπε σε μισή ώρα να είναι έτοιμα νομίζω. Τέσπα, μικρή σημασία έχει άλλωστε. Θυμάμαι πάντως στο συγκεκριμένο λάιβ πολλοί κράζανε για τη καθυστέρηση. Όταν ήρθε το riff του Welcome To The Jungle ξεχάστηκαν τα πάντα:D 8)

Eλα ρε maiden τωρα! :!: Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια σε αυτο το πραγμα,τι με νοιαζει εμενα και οποιονδηποτε αλλο οπαδο του Axl και των GNR για ποιους λογους αργουσε ο Axl,στο κατω κατω δεν με ενδιαφερει το γιατι αργουσε και αργει,η ταμπακερα ειναι οτι δεν μπορει να αφηνεις τον αλλον που εχει πληρωσει εισητηριο η που μπορει να εχει ερθει απο την αλλη ακρη για να σε δει να περιμενει 1 ολοκληρη ωρα και βαλε και οχι μονο αυτο να προκαλεις κιολας λεγοντας οτι αφου ηρθαν να με δουν ας περιμενουν.:?

Δλδ στη μαλακασα το 2006 που αργησε να βγει καμια ωρα απο την προγραμματισμενη ωρα υπαρχει καμια δικαιολογια?Μην τρελαθουμε,αυτο που κανει ο Axl ειναι απαραδεκτο,ειναι ασεβεια απεναντι στους φανς του κ οχι μονο.Πληρωνω κυριε και απαιτω να εισαι βγαινεις στην ωρα σου,απλα πραγματα.:wink:

Οτι και να μου πεις δεν υπαρχει δικαιολογια σε αυτο,δεν ξερω αν ευθυνεται ο Axl η οποιος αλλος η ποια ειναι η αιτια που συνεβαινε παλια και ακομα συμβαινει , σε καθε περιπτωση ομως ειναι απαραδεκτο.[-X Οποτε για μενα ο Axl δικαιοτατα εχει αναφερθει σε αυτο το thread…

ΥΓ Υπαρχει και το thread του Axl αν θες να το συνεχισουμε…που εγω δεν θελω…:stuck_out_tongue:

σορρυ κιολας αλλα ως καλος γνωστης της ιστοριας των gnr εχω να πω πως ειναι μεγαλος αλητης.

a)κατεστρεψε τους gnr ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ τα δικαιωματα των αλλων μελων

β)ειναι χειροτερος και απο ν…δουλος.στις δοξες του δεν κατεβαινε με τπτ να χαιρετισει τον κοσμο,τωρα που του λειπουν χρημματα γλυφει τον κοσμο και χαιρεταει τον καθενα ξεχωριστα.ελεος

γ)πλεον οταν τραγουδαει σαν κλαμμενη γατα,η φωνη του δεν βγαινει.ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ καραγκιοζη,κλωτσησες την ευκαιρια να μας κανεις να αναφερομαστε στους gnr ως το καλυτερο συγκροτημα ολων των εποχων

α) Τι εννοείς κλέβοντας? Δικιά του μπάντα είναι, κανέναν δεν έκλεψε.

β):lol3: :lol3: :lol3:

Τι του κάνουν τα χρήματα???

γ) Η φωνή του βρίσκεται σε άριστο επίπεδο, ίσως καλύτερα και απο τις δόξες των GnR. Πρόσφατα Bootlegs θα στο αποδείξουν.

κλωτσησες την ευκαιρια να μας κανεις να αναφερομαστε στους gnr ως το καλυτερο συγκροτημα ολων των εποχων

Τίποτα δε κλώτσησε. Οι Guns n’ Roses είναι η μεγαλύτερη μπάντα που πέρασε από το hard rock ιδίωμα. Simple:wink:

Φυσικά και δεν “εκλεψε” τα δικαιώματα. Απλά έσπασε τα νεύρα σ’όλους τους υπόλοιπους μέχρι να του τα παραχωρήσουν. Είναι λίγο εως πολύ dickhead o Axl οπως και να το κανουμε. Πάντα θεωρούσε πως οι Guns n Roses ηταν το σολο προτζεκτ του και όχι ότι ήταν όλοι ισότιμα μέλη. Διάβαζα τη βιογραφια του Slash, και απ’οτι καταλαβαινω ήταν …:-# Νομιζω ότι χρηζει επαγγελματικης βοηθειας:p Το ότι κακοποιηθηκε μικρός, εννοείται δεν είναι ελαφρυντικο…αμα ήταν έτσι τι να πει π.χ. ο Kirk? που τον έδερναν οι πάντες?

Καλός performer ο Axl, -oxi παντα- αλλά σαν χαρακτηρας είναι πολύ στραβοξυλο…

Γι΄αυτό τον γουστάρουμε. Επειδή είναι ιδιότροπος, στραβόξυλο, επειδή απλά είναι ο Axl:wink:

axl rose

α)τι σημαινει δικια του μπαντα ειναι?δεν ηταν δικια του,μελος της ηταν.

β)οχι,τραγουδαει ακομα και χαιρεταει τον κοσμο για την ψυχη της μανας του???

γ)http://www.youtube.com/watch?v=LzUvISDzVLQ

αχαχαχα,φωναρα…η γατα μου τραγουδαει καλυτερα…δεν χρειαζομαι bootlegs,εχω 500 vids των ‘‘new guns n roses’’ που η φωνη του ειναι για γελια.

δεν κλωτσησε αυτη την ευκαιρια?να στο πω αλλιως τοτε,κλωτσησε την ευκαιρια αντι να γραψει 10 τραγουδια που αφησαν εποχη,να γραψει 50.better?? :stuck_out_tongue:

Για το μπολταρισμένο συμφωνώ.

Σχετικά με τα υπόλοιπα:

α) Κάτι παραπάνω από μέλος. Τα τραγούδια αυτός τα έγραφε εξ΄άλλου, μαζί με τον Izzy.

β) Εννοώ οτι τα λεφτά δεν τελειώνουν ποτέ.

γ) Στο συγκεκριμένο βίντεο πάω πάσο. Σε βίντεο από το Download του 2006 αλλά και στην εμφάνιση της Αθήνας ήταν άψογος για μένα.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=284&page=20&highlight=axl+rose :slight_smile:

α) μα τα περισσοτερα τραγουδια των Guns ηταν προιον συνεργασιας όλων των μελών. Εγραφε κάποιος τη κεντρικη μελωδια, άλλος εδινε μια ιδεα π.χ για τη “γεφυρα” (καλά το είπα?),προσθετε ο Slash τα solo -o iδιος τα εγραφε-… ΟΛΟΙ γραφανε τα τραγουδια (ισως εκτος του Steven Adler)O Axl ηταν ο καλυτερος όμως στο να γραφει τους στιχους.

β)Βαβέ-παπέ-ουέ!!!
Τι κρίμα που δεν είναι ετσι και για εμας…:frowning:

Τη γάτα σου τη λένε Chester μήπως? :-k

a)μελος ηταν,με τον izzy εγραφαν τους στιχους,το paradise city και το wthj θα ηταν τα ιδια αμα δεν υπηρχε τα ριφακια του slash?δεν εγραφε αυτος τα ριφακια του slash…

b)καποια στιγμη τελειωνουν,α οχι,ξεχασα,ο axle παιρνει αυτος τα λεφτα απο τους gnr…

γ)δεν ειναι μονο το συγκεκριμενο βιντεο,ειναι απειρα που εχω απλα τα ειχα βρει σε ενα σαιτ το οποιο εκλεισε και δεν μπορω να δωσω λινκ…απο τις καταχρησεις εχει αλλαξει πολυ η φωνη του,φαλτσαρει,σκουζει,δεν παιρνει σωστες ανασες…

ακριβως,ολοι σε μια μπαντα ειναι ισαξιοι.

οχι,την γατα μου την λενε κογκα,γνωριζεστε??? :stuck_out_tongue: