Για το θέμα των φωνητικών διαφωνώ αλλά anyway.
Επίσης: Δεν είναι biggest, είναι greatest. Να διορθωθεί παρακαλώ!
Για το θέμα των φωνητικών διαφωνώ αλλά anyway.
Επίσης: Δεν είναι biggest, είναι greatest. Να διορθωθεί παρακαλώ!
Εγώ βρίσκω ατείο να λέει για φωνητικά ένας οπαδός των Linkin’ Park.
βρε εσεις οι 2 στα οπλα ειστε κατευθειαν να απαντησετε…
εγω βρισκω αστειο να βλεπω εναν 45 χρονων κοιλαρα,με ραστα και πολυ jio εμφανιση να το παιζει τζοβανος και υστερα απο 1 λεπτο τραγουδιου να εχουν ετοιμο το οξυγονο μην πεσει κατω…
οσο για τα φωνητικα,να ξεκαθαρισω την θεση μου,ειμαι τρελος με lp και gnr,ειναι τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.μπορει ο chester να μην ειναι barlow αλλα ο axl ειναι πολυ χειροτερος.η φωνη του εχει πολυ μικρη εκταση και απλα ηταν ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ για τον ηχο των gnr.σε οποιοδηποτε αλλο συγκροτημα θα γελαγαν και οι πετρες…
ακομα,ο chester εχει τραγουδησει και linkin park(nu metal) και linkin park (rock) και linkin park(ballads).η φωνη του μπορει να μην ειναι τελεια αλλα εχει τεραστια εκταση και μπορει να τραγουδησει τα παντα.
δες εδω…
φανταζεσαι τον axl να τραγουδαει ψiλα,το crawiling η το what i’ve done??ας μην συγκρινουμε λοιπον την βουρτσα με …
Το πράγμα γίνεται όλο και πιο αστείο! :lol:
το πραγμα ειναι πραγματικα αστειο οταν σε εναν διαλογο ο ενας μιλαει με επιχειρηματα και ο αλλος μη εχοντας τι να πει χαρακτηριζει το πραγμα αστειο.
Δεν έχω να πω τίποτα απέναντι στο επιχείρημα ότι ο Axl είναι χειρότερος από τον φλώρο που νομίζει ότι τραγουδάει στους LP.
περα απο τον χαρακτηρισμο σου,το γεγονος οτι δεν εχεις να πεις τπτ μου αρκει.ευχαριστω!
Aχαχαχαχαχ! :lol3:
Μου 'φτιαξε το κέφι ο αποπάνω τυπάκος! :lol:
Όχι Μήτσο!
Απάντησε αν έχεις επιχειρήματα!!
Να περιμενεις μηνυση απο τον δικηγορο του Axl…:-- :hippy: :lol: :lol:
Tι να πει και ο κυριος παρακατω…:lol:
το κοιλαρα το ειπα για να δειξω την αντιθεση σε σχεση με το παρελθον,εγω εχω μεγαλυτερη κοιλια.
αποψη μου,η φωνη του axl ηταν ιδανικη για τους gnr και μονο.και το λεω εγω που το πρωτο cd που πηρα ηταν gnr.
Φιλε η φωνη ειναι το λιγοτερο ,δλδ αν ειναι σε καλη η σε κακη κατασταση,το χειροτερο ειναι η συμπεριφορα του,η κακη συμπεριφορα του Axl στους φανς,η κακη συμπεριφορα του Axl απεναντι στα original μελη, γενικα ο Axl ειναι προβληματικος σαν ανθρωπος,εδω επειδη ο αλλος μπορει να ειχε μια καμερα ξερω γω , πηδουσε στο κοινο να την αρπαξει κ εκανε φασαρια,πλακωνε στο ξυλο τους καμεραμεν,αργουσε στις συναυλιες οταν η υπολοιπη μπαντα ηταν στην σκηνη κ τον περιμεναν…Καθε τρεις κ λιγο τον πιανανε κ τον πηγαινανε φυλακη…:lol: Μιλαμε για ψυχοπαθη τυπο…#-o #-o
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να εισαι φαν ενος συγκροτηματος η ενος καλλιτεχνη,να πληρωνεις εισητηριο για να τον δεις κ αυτος να σε στηνει για 1-2 ωρες,να περιμενεις σαν χαζος ποτε θα του καπνισει να βγει στην σκηνη κ να σου τη λεει απο πανω κιολας οτι αφου ηρθατε να με δειτε θα περιμενετε.Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια σε αυτο…[-X :?
Αν δεν ήταν έτσι ο Axl, δεν θα ήταν ποτέ οι GnR αυτοί που γνωρίσαμε.
EEEEEπππππ,Pay respect σε μια μπακα γεματη εμπειριες… :lol: :lol:
Για να καταλαβω,συγκρινουμε τον Axl Rose,με ενα ατομο που το βαφτησαν Chester ???:lol: :lol::lol3: :lol3:
KIMI να περιμένεις μηνυση από μένα :-- :lol: (είμαι η δικηγόρος του James:p είναι official. )
Λίγο σέβας για τη μπυροκοιλιά του άρχοντα!:drunk:
(στα λεει κι ο απο πανω:P)
σιγουρα,θα ειχαν κυκλοφορησει 5 albums ακομα που θα μαμουσαν και θα εδερναν με κορυφαιους στιχους,κλπ…
ρε κρισπ ειναι λιγο καφρικο αυτο που κανεις…
τι προσωπικη επιθεση ειναι αυτη?ο αλλος λεει την αποψη του και συ αρχιζεις να θαβεις στο ασχετο τους λπ.
λες και οποιος ακουει λπ δεν μπορει να μιλησει για αλλο συγκροτημα…
ανοιχτε τα μυαλα σες ρε παιδες!!
ενας απο τους μεγαλυτερους ειναι ο αξλ
Αν ο Axl δεν ήταν αυτός που ήταν δεν θα είχε κυκλοφορήσει ποτέ (στη μορφή που το ακούσαμε) το Appetite, δηλαδή ο κορυφαίος hard/sleaze δίσκος όλων των επόχων.
Η άποψη ήταν “ο καραγκιόζης Axl που σκούζει σα γάτα” και προερχόταν από οπαδό μιας μπάντας που ο τραγουδιστής της σκούζει σα μετροσέξουαλ γάτα που της έκλεψαν τον γκόμενο. Τι περίμενες να απαντήσω? Κανείς δεν του απαγορεύει να μιλάει για άλλο συγκρότημα και κανείς δεν μου απαγορεύει να απαντήσω.
Η προσωπική επίθεση σε ποιον ήταν ακριβώς?
+1
Μας τιμάει η πίστη ορισμένων στο φόρουμ μας, αλλά ούτε οι Linkin αλλά ούτε και ο Άξλ γράφουν στο φόρουμ μας, άρα δεν βλέπω καμία προσωπική επίθεση…
ΥΓ. Φίλε linkin, το επιχείρημα “o chester έχει τραγούδησει Linkin Park, Linkin Park και Linkin Park άρα έχει μεγάλη έκταση φωνής”, δε στέκει ως επιχείρημα ούτε σε παράλληλο σύμπαν…