The biggest assholes της ροκ σκηνης

den kserw ama legete kati tetoio kai bebaia kai ama isxiei pantws to thema einai oti dustoixws opws exoume ksanapei oi sava einai mia istoria sthn opoia pote kaneis den exei balei telos.
toulaxistwn ama bgaloun ayto to taileftaio pou apo oti lene theloun na einai teleio as to stamathsoun ekei kai as meinoun sth metal istoria.
re gamwto tha ithela oso kanena syggrotima ston kosmo na tous dw olous mazi
[-o<[/quote]Otan les olous ennoeis kai ton Criss?? Na kati pou to xrhma den borei na ferei! Pantws mas evale ntoumani sta batzakia prin fygei afou h teletaia tou douleia(Edge of thorns) itan kai h plhresterh kitharistika. Sigoura eixe polla na dwsei akoma,krima…

Ένας από τους The biggest assholes της ροκ σκηνης
είναι και ο Slash. Πολύ τρέντης με το γαμημένο το raybar γυαλί και το τσιγάρο η
παλιοπρεζού . Δε συμφωνείτε?

rayban
+
gaybar

raybar

:lol:

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

όχι…

μου φαίνεται πως δεν είσαι true…
:lol:

περιπου

O τυπος που νιαουριζει σε μια μπαντα που ισχυριζεται οτι πρεσβευει το Μπλακ Μεταλ.Τσου ρε Λακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

χα…χ.α.χ.α…χ.χ…

άσε άλλους να είναι true, εγώ περισσεύω!

Δυστυχώς για ΄σένα, ακόμα και η πιο ανέμπνευστη νότα που έχει παίξει ο Slash είναι ανώτερη από τα μεγαλύτερα “έπη” που έχει αναδείξει το thrash… :evil:

Για να εξηγούμαστε, ακούω thrash 13 - 14 χρόνια… αλλά η παραπάνω γνώμη είναι στην καλύτερη περίπτωση… αστεία!!! (εκτός αν κάνεις πλάκα…)

Δυστυχώς για ΄σένα, ακόμα και η πιο ανέμπνευστη νότα που έχει παίξει ο Slash είναι ανώτερη από τα μεγαλύτερα “έπη” που έχει αναδείξει το thrash… :evil:

Για να εξηγούμαστε, ακούω thrash 13 - 14 χρόνια… αλλά η παραπάνω γνώμη είναι στην καλύτερη περίπτωση… αστεία!!! (εκτός αν κάνεις πλάκα…)[/quote]

Αν οι Μεταλλικα θεωρουνται thrash τοτε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα.

Για να εξηγούμαστε, ακούω thrash 13 - 14 χρόνια… αλλά η παραπάνω γνώμη είναι στην καλύτερη περίπτωση… αστεία!!! (εκτός αν κάνεις πλάκα…)[/quote]

Αν οι Μεταλλικα θεωρουνται thrash τοτε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα.[/quote]
Εξαρτάται ποιούς Metallica εννοείς… Αν εννοείς από το Βlack Album και μετά, σαφώς και δεν είναι thrash.

Οποιουσδηποτε κι αν θεωρησουμε το αποτελεσμα δεν αλλαζει… :slight_smile:

Αν οι Μεταλλικα θεωρουνται thrash τοτε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα.[/quote]

Οι Metallica ήταν πολύ “large” για να ενταχθούν στην κατηγορία “thrash metal”.
Μιλάω για αμιγώς thrash groups, όπως Sodom, Slayer, Exodus, Nuclear Assault κ.ά.

Ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να θίξω thrash μπάντες, πολλές είναι ψηλά στην μουσικές προτιμήσεις μου (Megadeth, Sepultura, Kreator κ.ά.) και φυσικά η φράση “η πιο ανέμπνευστη νότα που έχει παίξει ο Slash είναι ανώτερη από τα μεγαλύτερα έπη που έχει αναδείξει το thrash” είναι επίτηδες υπερβολική!!!

Έχω πρόβλήμα όμως με κάποια κολλημένα παιδάκια (κυρίως thrashers, deathsters και blacksters…) που ακούνε 5 - 10 groups συγκεκριμένου χώρου και έχουν άποψη για τα πάντα…
Αυτή τη φορά μας βγάλανε τον Slash trendy…
Τα trends ακολουθούν τον Slash, όχι αυτός αυτά…
Όταν ο Slash έπαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ, κάποιοι άλλοι απλά ξύνανε…

Συμφωνουμε 100% σε ολα εκτος ενος. Ο Slash δεν επαιζε μουσικη. :stuck_out_tongue: Αντε, για να μην ειμαι υπερβολικος, απλως επαιζε. Αλλοι εγραφαν, αλλος επαιζε. Μου κανει λιγο για τσαμπα μαγκας του Αξλ. Το μονο που πιστευω οτι τον σωζει ηταν το συναισθημα και η αλητεια που ταιριαζαν με την μουσικη του συγκροτηματος του.

Φίλε μου, για αυτό ακριβώς έγραψα “έπαιζε”!
Ξέρω πολύ καλά ότι ο Izzy και ο Axl ήταν οι βασικοί συνθέτες της μπάντας… (τα έχουμε αναλύσει όλα αυτά σε άλλα topics, δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε!)

Οταν λεμε assholes το λεμε κυριολεκτικα???Αν ναι ειναι η Βισση :lol: :lol: :lol: (εχει κανει ροκ οπερα,αρα Συμπερασμα:ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ) 8) :? :lol:

Μιλάω για αμιγώς thrash groups, όπως Sodom, Slayer, Exodus, Nuclear Assault κ.ά.

Ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να θίξω thrash μπάντες, πολλές είναι ψηλά στην μουσικές προτιμήσεις μου (Megadeth, Sepultura, Kreator κ.ά.) και φυσικά η φράση “η πιο ανέμπνευστη νότα που έχει παίξει ο Slash είναι ανώτερη από τα μεγαλύτερα έπη που έχει αναδείξει το thrash” είναι επίτηδες υπερβολική!!!

Έχω πρόβλήμα όμως με κάποια κολλημένα παιδάκια (κυρίως thrashers, deathsters και blacksters…) που ακούνε 5 - 10 groups συγκεκριμένου χώρου και έχουν άποψη για τα πάντα…
Όταν ο Slash έπαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ, κάποιοι άλλοι απλά ξύνανε…[/quote]

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Και οι Coroner είναι αμιγώς thrash band και οι Voivod και οι Watchtower και πολλοί άλλοι και σίγουρα έχουν παίξει και κυρίως έχουν γράψει πολύ καλύτερη μουσική απ τα σολάκια του Slash. Τώρα αν είναι πολύ τρέντης όπως ειπώθηκε, απλά στα @@ μου. Ο καθένας ντύνετε και φορά ότι θέλει.

Sharon Osbourne!!!

Όταν ο Slash έπαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ, κάποιοι άλλοι απλά ξύνανε…[/quote]

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Και οι Coroner είναι αμιγώς thrash band και οι Voivod και οι Watchtower και πολλοί άλλοι και σίγουρα έχουν παίξει και κυρίως έχουν γράψει πολύ καλύτερη μουσική απ τα σολάκια του Slash. Τώρα αν είναι πολύ τρέντης όπως ειπώθηκε, απλά στα @@ μου. Ο καθένας ντύνετε και φορά ότι θέλει.[/quote]

Πολύ ευχαρίστως να διαφωνήσεις!!! :smiley:
Όμως και τα 3 groups που αναφέρεις, “τυχαίνει” να είναι ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ από τις μουσικές μου προτιμήσεις που μου φαίνεται αστεία, και φυσικά άτοπη, η μεταξύ τους σύγκριση! (το έγραψα όσο πιο ευγενικά μπορούσα, γιατί αν έγραφα την “οπαδική” μου γνώμη … άστα … :wink: )
Επειδή είναι τεχνικοί (μέχρι αηδίας για τα δικά μου γούστα) δεν σημαίνει ότι παίζουν με ψυχή και συναίσθημα όπως ο Slash…(επαναλαμβάνω, για τα δικά μου γούστα!)