The biggest assholes της ροκ σκηνης

Ναι ρε σεις, τι θα πει καλυτερη μουσικη? αυτο δεν οριζεται.

Δυστυχώς για ΄σένα, ακόμα και η πιο ανέμπνευστη νότα που έχει παίξει ο Slash είναι ανώτερη από τα μεγαλύτερα “έπη” που έχει αναδείξει το thrash… :evil:

Για να εξηγούμαστε, ακούω thrash 13 - 14 χρόνια… αλλά η παραπάνω γνώμη είναι στην καλύτερη περίπτωση… αστεία!!! (εκτός αν κάνεις πλάκα…)[/quote]

Αν οι Μεταλλικα θεωρουνται thrash τοτε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα.[/quote]

Οι Metallica ήταν πολύ “large” για να ενταχθούν στην κατηγορία “thrash metal”.
Μιλάω για αμιγώς thrash groups, όπως Sodom, Slayer, Exodus, Nuclear Assault κ.ά.

Ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να θίξω thrash μπάντες, πολλές είναι ψηλά στην μουσικές προτιμήσεις μου (Megadeth, Sepultura, Kreator κ.ά.) και φυσικά η φράση “η πιο ανέμπνευστη νότα που έχει παίξει ο Slash είναι ανώτερη από τα μεγαλύτερα έπη που έχει αναδείξει το thrash” είναι επίτηδες υπερβολική!!!

Έχω πρόβλήμα όμως με κάποια κολλημένα παιδάκια (κυρίως thrashers, deathsters και blacksters…) που ακούνε 5 - 10 groups συγκεκριμένου χώρου και έχουν άποψη για τα πάντα…
Αυτή τη φορά μας βγάλανε τον Slash trendy…
Τα trends ακολουθούν τον Slash, όχι αυτός αυτά…
Όταν ο Slash έπαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ, κάποιοι άλλοι απλά ξύνανε…[/quote]

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Και οι Coroner είναι αμιγώς thrash band και οι Voivod και οι Watchtower και πολλοί άλλοι και σίγουρα έχουν παίξει και κυρίως έχουν γράψει πολύ καλύτερη μουσική απ τα σολάκια του Slash. Τώρα αν είναι πολύ τρέντης όπως ειπώθηκε, απλά στα @@ μου. Ο καθένας ντύνετε και φορά ότι θέλει.[/quote]

Πολύ ευχαρίστως να διαφωνήσεις!!! :smiley:
Όμως και τα 3 groups που αναφέρεις, “τυχαίνει” να είναι ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ από τις μουσικές μου προτιμήσεις που μου φαίνεται αστεία, και φυσικά άτοπη, η μεταξύ τους σύγκριση! (το έγραψα όσο πιο ευγενικά μπορούσα, γιατί αν έγραφα την “οπαδική” μου γνώμη … άστα … :wink: )
Επειδή είναι τεχνικοί (μέχρι αηδίας για τα δικά μου γούστα) δεν σημαίνει ότι παίζουν με ψυχή και συναίσθημα όπως ο Slash…(επαναλαμβάνω, για τα δικά μου γούστα!)[/quote]

Nα απαντήσω, αν και λίγο αργοπορημένα. Τα group που ανέφερα είναι απλά παραδείγματα (απλά είναι τα πιο γνωστα ονόματα), υπάρχουν και άλλα. Το ότι δεν είναι μες στις μουσικές σου προτιμήσεις είναι σεβαστό, άλλωστε δεν κάνω σύγκριση ακουσμάτων. Τα γούστα είναι γούστα.
Όσο για την ψυχή και το συναίσθημα που αναφέρεις, το ότι ο Slash παίζει έτσι (δεν το αρνούμαι, έχει το attitude) δεν σημαίνει κάτι, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Θα μπορούσα άλλωστε να σου παραθέσω λίστα μουσικών, με πολύ κατώτερη τεχνική απ αυτή του Slash, οι οποίοι έχουν πολύ περισσότερο feeling στο παίξιμο και στα κομμάτια τους. Αυτά εντελώς φιλικά.

Δεν διαφωνούμε σε κάτι!
Η διαφορά μας απλώς ειναι ότι στη “λίστα” που αναφέρεις, εγώ τοποθετώ τον Slash στις πρώτες θέσεις (αφήνοντας πίσω εκατοντάδες άλλους μουσικούς) όσον αφορά το feeling που βγάζει σε κάποιο τραγούδι! Εσύ βάζεις άλλους σ’αυτές τις θέσεις…
No problemo, που έλεγε και ο Arnold… :wink:

OXI…!
gt mporei opws ypo8hke k prin, na mhn egrafe musikh, alla otan paizei exei to pa8os k to synais8hma ligwn.
k eixe dwsei polla stus guns k twra stous velvet.epishs ntynetai etc epeidh gustarei. paizei problem?

Πάντως στους Velvet revolver σπέρνει… 8)

επικοινωνουμε… 8) τωρα ακουω το fall to pieces.

Ας κανουν οτι γουσταρουν τυπισσες σαν την Slash κτλ.
H πρωτh glam ηταν η David Βowie.
Το κακο με αυτο το glam που ακουτε ειναι οτι κοροιδευει,μολυνει
τη ροκ και γενικα τη μουσικη. Tο ροκ δεν είναι αντιδραση στην εξουσια,τρελα,πωρωση?
Τι ειναι δηλαδη?Αποκριες?Γελοιοτητα?Τρεντυ μοδα,λαμψη,αφυσικη σεξουαλικοτητα? Η μουσικη εκφραζει συναισθηματα δεν ειναι gallery και ειδικά
η πραγματικη ροκ ειναι αγρια,επιθετικη,ελευθερη .Δε μιλαει για ψευτοlove,love,love σε ολες τις αφυσικες μορφες της. Αν δεν το πιστευετε ή αν σας φαινεται αυτο αστειο τοτε τη μισειτε τη ροκ.
Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειτε την αντριλα συγκροτηματων
σαν τους Manowar,Thor ποζα . Η δυναμη,μεγαλοσυνη δεν ειναι ποζα,οι φουστες
και τα κραγιον ισως.

Οικογενεια , μαγαζια,πωλητες,δισκογραφικες, κρατος και λογοκρισια
γουσταρουν glam-pop ,alternative rock, nu <<metal>>,rap metal.
Γιατι αραγε?

Μηπως οι ναρκομανεις ,οι gay και οι τρεντυδες αποτελουν ενα καθησυχασμο
για το κρατος? Μηπως νιωθετε θαυμασια σε εναν ψευτικο κοσμο(που το θεωρειτε πραγματικο και ωραιο-για μενα ειναι βαρετος) γεματο στολιδια και Χριστουγεννιατικa glam παρτυ?

Δωσε θεαμα στο πληθος να χορτασει και να το κατευνασεις.
Κατι σαν την αρχαία Ρωμη. Μονο που τωρα αντι για Κολοσσαια
και αρενες εχουμε glam γιορτες στην ΤV ,στο δρομο , στα club,
μπολικη μπαλα στα καφενεια,στο σπιτι, μπολικη τσοντα και και…
πολλες διαφημισεις.

Δυστυχώς για ΄σένα, ακόμα και η πιο ανέμπνευστη νότα που έχει παίξει ο Slash είναι ανώτερη από τα μεγαλύτερα “έπη” που έχει αναδείξει το thrash… :evil:

Για να εξηγούμαστε, ακούω thrash 13 - 14 χρόνια… αλλά η παραπάνω γνώμη είναι στην καλύτερη περίπτωση… αστεία!!! (εκτός αν κάνεις πλάκα…)[/quote]

Αν οι Μεταλλικα θεωρουνται thrash τοτε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα.[/quote]

Οι Metallica ήταν πολύ “large” για να ενταχθούν στην κατηγορία “thrash metal”.
Μιλάω για αμιγώς thrash groups, όπως Sodom, Slayer, Exodus, Nuclear Assault κ.ά.

Ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να θίξω thrash μπάντες, πολλές είναι ψηλά στην μουσικές προτιμήσεις μου (Megadeth, Sepultura, Kreator κ.ά.) και φυσικά η φράση “η πιο ανέμπνευστη νότα που έχει παίξει ο Slash είναι ανώτερη από τα μεγαλύτερα έπη που έχει αναδείξει το thrash” είναι επίτηδες υπερβολική!!!

Έχω πρόβλήμα όμως με κάποια κολλημένα παιδάκια (κυρίως thrashers, deathsters και blacksters…) που ακούνε 5 - 10 groups συγκεκριμένου χώρου και έχουν άποψη για τα πάντα…
Αυτή τη φορά μας βγάλανε τον Slash trendy…
Τα trends ακολουθούν τον Slash, όχι αυτός αυτά…
Όταν ο Slash έπαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ, κάποιοι άλλοι απλά ξύνανε…[/quote]

1.Ακουω οτι ειναι true και εχω αποψη για τα παντα τα οποια γνωριζω-γιατι οχι?
2. O Slash ειναι μονος του trendης, δεν το εκανα εγω.Aν ειναι δυνατον να δημιουργησα εγω τη glam σκηνη.
3.Ναι , αυτος και καποιοι αλλοι οδηγησαν σε χειροτερες trendy-glam-gay φασεις
στυλ Him,Μarilyn Manson.Τον ακολουθησαν επομενως σε μια χειροτερη εξελιξη της φασης.
4. Οταν αυτος επαιζε μουσικη, δισεκατομμυρια αλλα συγκροτηματα,(πλην
των παλιων ροκ συγκροτηματων που βρισκονταν σε παρακμη) ιδρωνανε μεσα στα
studio καιγωντας τις κιθαρες.

Έφαγες ban σαν “thrashothrash” και τώρα επιστρέφεις ως “mageia”; :twisted: :twisted: :twisted:

Το κολλοσιαίο μέγεθος της ασχετοσύνης σου φαίνεται από το γεγονός ότι αποκαλείς τον Slash glam… 8O

Όταν μεγαλώσεις και μάθεις κάποια πράγματα, τότε τα ξαναλέμε!!! 8)

το οτι το glam/alternative κτλ. ειναι μαστιγα της rock μουσικης δεν το σχολιαζω, αν και δεν συμφωνω ειναι αποψη σου και τη σεβομαι. γιατι ομως δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ολα ειναι θεμα γουστου και εξελιξης? η rock οπως τα περισσοτερα πραγματα εχει δεχθει καποιες μεταβολες με το περασμα των καιρων, ειτε αυτα ειναι προς το καλυτερο ειτε οχι, και 'γω προτιμω τα παλαιοτερα αλλα δεν λεω οτι ακουω ο,τι ειναι “true” η οτι καποια αλλα που δεν μ’αρεσουν δεν ειναι rock, εκτος βεβαια απο καποιοες περιπτωσεις που ειναι ολοφανερο οτι υπερισχυει η παραπληροφορηση και η διαφημιση.

Συνδεεις ενα ειδος μουσικης με κοινωνικα ζητηματα, καλα κρασα…

Έφαγες ban σαν “thrashothrash” και τώρα επιστρέφεις ως “mageia”; :twisted: :twisted: :twisted:

Το κολλοσιαίο μέγεθος της ασχετοσύνης σου φαίνεται από το γεγονός ότι αποκαλείς τον Slash glam… 8O

Όταν μεγαλώσεις και μάθεις κάποια πράγματα, τότε τα ξαναλέμε!!! 8)[/quote]

απο αληθινο thrashothrash.
Mπηκα με το password του φιλου locke

Εισαι ενα βλητο απ’οτι καταλαβαινω

Ελεγξε στην πρωτη σελιδα του θεματος το photo του Slash . Αν η εικονα δε σου λεει τιποτα μπορεις να βρεις τα παντα για τους Guns n’ Roses στο Internet μέσω
μηχανων αναζητησης. Ψαξε φωτογραφιες και μπες στην εγκυκλοπεδια
Wikipedia. Εδω απογοητευτηκα που και οι ΑC/DC ειναι glam , δε θα ειναι οι Guns n’ Roses ή μηπως δεν ειναι και οι Kiss?[/i]

εμενα μου αρεσει ο slash.μπορει να μην ειναι καλος τεχνικα αλλα τα σολακια του εχουν ωραιες μελωδιες.ο τυπος ειναι καργα επειρεασμενος απο michael schenker.

Ναι ρε φιλε, γαμησε τα. Εγω εχασα καθε ιδεα γι’αυτους οταν το γυρισαν απο Metalcore κι εγιναν funk.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο BLACKMORE ΕΙΝΑΙ ΑSSHOLE.

O BLACKMORE ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ
ΜΕ ΤΟ HARD ROCK!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ PURPLE.
ME ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝΕ.
ΤΟ LADY DOUBLE DEALER ΚΑΙ ΤΟ STORMBRINGER ΕΧΟΥΝ ΚΙΘΑΡΕΣ
ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΣΟΛΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.

Socrates πρεπει να σου πω οτι είναι μαστιγα της rock το glam γιατι
βαζει το ποπ μες στο ροκ. Δηλαδη το μολυνει, το βγαζει απο το σκοπο
του εξαλειφοντας την ιδεολογια του. Πονταρει στην εμφανιση και οχι στη μουσικη.Αλλα πιστευω οτι
Hippies and punks are not dead.