The Black Angels-Indigo Meadow [2013]

Μιας και τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να “υπάρχει εκεί έξω”, ας ανοίξουμε και το θρέντ λοιπόν.

Εγώ το έχω ήδη λατρέψει το δισκίον και το έχω ακούσει πιο πολλές φορές από κάθε άλλη φετινή κυκλοφορία. (βέβαια κάποιες μουσικές δεν μπορείς να τις ακούς συνέχεια και ας σου αρέσουν περισσότερο, επειδή δεν είναι για όλες τις ώρες) Άποψη [B][I]εδώ[/I][/B].

Γενικά έχει μια ιδιαιτερότητα, δεν είναι αρκετά trippy για τους ψυχεδελικούς, δεν είναι αρκετά σοφτ για τους χιπστερς, δεν είναι αρκετά βαρύ για τους ρετρομεταλλάδες κτλ Όλοι οι in between, όμως, πιστεύω ότι αξίζει να το λατρέψουν.

Για το πόσο μπαντάρα είναι οι Black Angels γενικότερα, δε χρειάζεται να το αναλύσομε εδώ ε. Το θεωρώ δεδομένο ότι το ασπάζονται όσοι θα ποστάρουν.

Πάρτε και το Always Maybe http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z4aFlkyA-Fo με προσοχή στα περπατήματα του μπάσου. (υπάρχουν άλλα 2-3 κομμάτια εκεί έξω στα γιουτιουμπς, αλλά η αλήθεια βρίεσκεται στα Love Me Forever και Broken Soldier)

εδιτ: Α και το The Day υπάρχει. http://www.youtube.com/watch?v=SlOs5IGKpgY&NR=1&feature=endscreen Τα σπάμε :hippy:

εδιτ2: Τελικά υπάρχει όλο “εκεί έξω”

bump.

Κρίμα να μιλάει μόνος του ο μάνος για τέτοια δισκάρα. Έχει παίξει στο ριπιτ πολλές φορές. Ειδικά αυτό το [B]Holland[/B] σκοτώνει. Βέβαια δεξιά αριστερά στα ιντερνετς έχει φάει αρκετό κράξιμο ως ο χειρότερός τους δίσκος που ίσως να ισχύει αλλά και πάλι είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ποσώς μ’ενδιαφέρει βασικά αν αρέσει σε χιψτερς ή ρετρομεταλλάδες!
Αλλά σε ό,τι έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα και ειδικά στο Phosphene Dream έχουν και trippy κομμάτια και σοφτ και γκαραζιάρικα, απ’ολα , απλά είναι πρώτη φορά που είναι τόσο… νερόβραστοι…

Είναι κρίμα δηλαδή. 2-3 κομμάτια μετα βίας σώζονται. Χάθηκε η βρωμιά, έσβησε ο μαγικός καπνός, ψυχεδέλειες ούτε για πλάκα και γενικώς χάσανε την τσαχπινιά τους.
Και με τις ακροάσεις χειροτέρευε το πράγμα… τέλοσπάντων, πρώτο φάουλ τους το συγχωρούμε.

Εντυπωση μου κάνουν τα γραφόμενα. δεν έχω ακούσει το άλμπουμ ολόκληρο, αλλά πριν κάνα δίμηνο έπαιζε ένας σταθμός τραγούδια του (σφαγμένα βέβαια, απλά για να πάρουμε ιδέα) και θυμάμαι που μου είχαν κάνει καλή εντύπωση. Θα το ακούσομε και θα αποφασίσομε λοιπόν.

Love me forever ρε να φύγει η βροχή

:rasta:

Το passover ήταν από άλλη εποχή. Οι επόμενοι δύο δεν εντυπωσίασαν και πολύ, για αυτό μάλλον βγήκαν και λίγο στο περιθώριο. Ο τελευταίος ωστόσο είναι πολύ καλός. Αλλά για όποιον έχει το passover, όλα τα άλλα είναι περιττά.

αυτό το evil things είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια για φέτος. πανέξυπνο. γενικά το album κυλάει νερό και αν είναι όντως το χειρότερό τους, έχω φύγει τρέχοντας να ψάξω τα παλιότερά τους.

Χειρότερός τους σίγουρα δεν είναι. Όσο πας πιο πίσω, απλά γίνονται πιο ψυχεδελικοί. Ξεκίνα με τη δισκάρα “Phosphene Dream”.

Ωραίος καλοκαιρινός δίσκος με μερικά πολύ ωραία κομμάτια. Δεν είμαι τόσο αυτού του στυλ, κάθε άλλο μάλιστα.
Απλά ότι προτείνει ο Μανος και επιμένει για το ποιόν του το ακούω. (-:

Καταφέρε να με κερδίσει γιατί είναι φρέσκος και μοντέρνος όσο πρέπει συνδυασμένος με τις ρετρό καταβολές του, σε μια εποχή που έχουμε γεμίσει με vintage μπάντες σε κάθε είδος που κερδίζουν την προσοχή μόνο και μόνο επειδή αναβιώνουν τα 60’ς-70’ς.

Ωστόσο δεν μπορώ με τίποτε να παρεμελήσω τον χιπστερικό αέρα που αποπνέει.
Και αναπόφευκτα τα “Don’t Play With Guns”, “Love me Forever” θα γίνουν τα νέα “Lonely boy” ή “Rock N Roll Queen”.

Τώρα για να λέτε ότι είναι το χειρότερό τους κάτι θα ξέρετε.
Θα ακούσω από περιέργεια έναν προηγούμενο δίσκο τους και θα συγκρίνω.