The Black Heart Procession

Έχοντας ακούσει τα ‘‘1’’ και ‘‘2’’ από τους The Black Heart Procession και με αφορμή την επικείμενη συναυλία τους στο gagarin στις 21 Μαίου, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για τα του συγκροτήματος και να πούμε την άποψη μας (όσοι ακούμε)! Λοιπόν, κάνω την αρχή :stuck_out_tongue: Εμένα, προσωπικά, μου αρέσουν πάρα πολύ…παίζουν κάτι μεταξύ indie, alternative και psychedelic rock και τους πρώτο άκουσα στην ‘‘10η εντολή’’, χωρίς να γνωρίζω ποιοι είναι, και πολύ αργότερα τους ξανά άκουσα τυχαία στο γιουτιούμπ. Αγαπημένα μου τραγούδια, μέχρι στιγμής, είναι τα A Cry For Love, Blue Tears, The Letter, A Light So Dim, The Old Kind Of Summer, Release My Heart, Bluewater Blackheart, It’s A Crime I Never Told You About The Diamonds In Your Eyes, When We Reach The Hill, We Always Knew και το Even Thieves Couldn’t Lie! Πολλά είναι :P, αλλά είναι όλα ένα κι ένα!

Πάρτε και τρία τραγούδια…

Even Thieves Couldn’t Lie
http://www.youtube.com/watch?v=emtk1GoeGvM

A Cry For Love (τελειότητααααα)
http://www.youtube.com/watch?v=yz8b7GaYcFg&feature=related

Blue Tears
http://www.youtube.com/watch?v=11ZSKfuRtFI

‘‘Ακούω’’ λοιπόν… :stuck_out_tongue: Δεκτές όλες οι απόψεις! 8)

ολα τα σι ντι τους ειναι φοβερα! και λαιβ βγαζουν φοβερη ατμοσφαιρα! ολο το μερος μυριζε ερωτα!

MΠΑΝΤΑΡΑ !

Βεβαια ο πρωτος δισκος τους που ακουσα ηταν το SIX ,το οποιο θεωρειται απ`τις λιγοτερο καλες δουλειες τους.Παρ ολαυτα μου αρεσαν και ετσι σιγα-σιγα τσεκαρω και τα προηγουμενα.Το the spell που εχω ακουσει πιο προσφατα ειναι δισκαρα !

Για το Live τους παντως δν ειχα παρει πρεφα. :-k

Ξερει κανεις τιμη εισιτηριου γτ το ψηνω αν ειναι νορμαλ το κοστος.

Προπώληση: 25 ευρώ
Πώληση στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής (στην είσοδο): 30 ευρώ

We will be there! :smiley:

Εννοείται ότι θα είμαστε εκεί!
Πάρα πολύ καλό συγκρότημα… προσωπικά αγαπημένα:


+

Γεια σου Νεφελάκι! Πολύ ωραίες επιλογές! Το When You Finish Me, ειδικά, είναι καταπληκτικό, καθώς και το δεύτερο! Εγώ, που ξεκίνησα σχετικά πρόσφατα να τους ακούω, δεν ξέρω ποιο να πρωτοακούσω! Μου αρέσουν ΟΛΑ! Και, ναι…μου είναι αρκετά δύσκολο να αποφασίσω ή μάλλον να καταλήξω σε κάποιο τραγούδι και να πω ότι είναι το αγαπημένο μου…α, ίσως το Blue Tears…ή το When We Reach The Hill ή το A Cry For Love!

Το Six το άκουσα χθες και το ξανά άκουσα και σήμερα. Είναι πραγματικά πολύ όμορφος δίσκος! Μέχρι στιγμής ξεχώρισα την πρώτη σου επιλογή, το Witching Stone, καθώς και το Last Chance!

Την συναυλία την περιμένω πως και πως! Από τις περιγραφές των παιδιών πιο πάνω πιστεύω ότι θα ναι πολύ ωραία! Αααααχ και να παίξουν λάιβ τα A Cry For Love και Blue Tears! Για την ακρίβεια ΟΛΑ τα παραπάνω…