The Black Keys - Brothers

Το ποσταρα και πριν καιρο στις νεες κυκλοφοριες αλλα μαλλον δεν εδωσε κανενας σημασια.
Καινουργιο album απο το blues-rock/hard rock διδυμο που indie-rockιζει ωρες ωρες αρκετα και ειναι ΔΙΣΚΑΡΟΣ! Εχει μεσα και τραγουδι απο τα χερακια του Danger Mouse (μουσικου ηρωα μου :smiley: ) το Τighen Up " ο Frank μεγαλη αγαπη".

Και δειτε και αυτο Next Girl .
Kαι τα 2 βιντεο τα εχει φτιαξει η δισκογραφικη τους για την προωθηση του δισκου.

Πολυ καλοι, με τραγουδια και δικο τους ηχο blues/soul/garage/lo-fi. Aδικημενοι απο την υπερπληθωρα του ιντερνετ…

Bump*

Official video για το Tighen Up http://goo.gl/ptYv :smiley:

O δισκος χαλαρα στα καλυτερα της χρονιας!

Επειδή ετυχε να ξανακούσω τον τελευταιο καιρό το rubber factory μονο η λεξη δισκάρα μπορεί να το χαρακτηρίσει.αρτιο σφιχτοδεμενο αλμπουμ χωρις filler θα τολμούσα να πω.

Θα ακούσω και το νέο και ελπίζω να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που μου έχουν δημιουργήσει τα μαυρα κλειδιά.

Θα τα γραψω γιατι θα σκασω!
Το album ειναι τοσο παλιομοδιτικο αλλα και τοσο συγχρονο, ειναι τοσο βρωμικο αλλα και τοσο καλογυαλισμενο. Αλητικο γεματο tatoo “next girl” , μοντερνο “everlastin light και tighten up” , ωρες ωρες λες και το εχουν φτυσει οι zz top “howlin for you” και οπως πάντα ερωτικο και αγαπησιαρικο με την λεξη love να ακουγεται 1000000 φορες σε ολο τον δισκο με blues απο το παρελθον αλλα και απο το μελλον!
Ειναι Black Keys! Ειναι Rock!

Δεν με χαλάνε οι Black Keys έχουν ωραίο ήχο και το next girl είναι καβλωτικό…
Ευγέ nodi σε ευχαριστώ για την επιλογή!!!

Nodi to cd-ονι οντως μετραει παρα πολυ!!:slight_smile: O Danger Mouse ειναι και απο τους δικους μου αγαπημενους (τοσο solo οσο και με τις δουλειες του με Broken Bells,Gnarls Barkley κτλ & Gorillaz-ως παραγωγος) και η η συμμετοχη με ξαφνιασε ευχαριστα!!:roll:
Ποιο αλλο cd προτεινεις απο Black Keys , μιας και η μονη επαφη περα απο το Brothers ειναι το Keep it Hid του Dan Auerbach( μαματο cdονι κι αυτο) και το Blakroc…

Ε περνα μια απο το Attack & Release που εχει παραγωγη Danger Μouse και εκει αν δεν κανω λαθος. Ακου και το βρωμικο Rubber Factory που ειπε και ο censored πιο πανω που τα τραγουδια του τα εχουν λιωσει σε τρειλερ και διαφημισεις.

Bump γιατι ετσι και για το παρακατω vid!

και πολυ σωστα οπως σχολιασε καποιος απο κατω με μια λεξη UnbelievabloctopusmaniasuperiorityfreakinCool :stuck_out_tongue: