The Black Keys - El Camino

το ακουω για τριτη φορα μεσα σ’ενα διωρο και “ξερω ξερω”, δισκος της χρονιας !!!

Δεν το ακουσα ακομα, αλλα ασε μας ρε στραβογιαννο! Τωρα τους εμαθες?

Απειρα πινκς.

Mαρεσει πολυ το νεο αλμπουμ, αν και να παραδεχτω οτι εχω λατρεψει πραγματικα το Brothers. Παιζει τουρ αρχες του επομενου χρονου οποτε μαζευτειτε.

η αληθεια ειναι πως τους εμαθα αργα κλεαρχε, αλλα μπορω να δω το χαηπερ χιτινγ του μπραδερς οσο κι αν το κρυφογουσταρω. το ελ καμινο λοιπον εχει το κατι απ’ τα παλαιοτερα τους και αυτη τη στιγμη οι μπλακ κηζ ειναι μια μεηνστριμ ωριμοτητα που παιζει ροκ μουσικη.

ναι, ειναι πολυ πολυ καλο

Το ακούω δεύτερη φορά στα καπάκια και ναι, είναι πολύ ευχάριστος δίσκος στα ίδια υψηλά επίπεδα με τους προηγούμενους δίσκους τους που έχω προλάβει να ακούσω μέχρι τώρα. Ξεχώρισα το Little Black Submarines.

είναι ένας δυνατός και πάρα πολύ καλός δίσκος.
σε σχέση με τις προηγούμενος δουλειές φαντάζει λιγότερο ψυχωμένος και με τίποτα δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει σε αυτό ο Danger Mouse. Όσο μπορεί να μοιάζει με τις προ brothers δουλειές τους άλλο τόσο φαίνεται καλογυαλισμένο και καθαρό κάτι αντίθετο με τα παλιά και σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του ο Burton με τον ιδιαίτερο indie ήχο του που έχει διαμορφώσει τα τελευταία χρόνια.
το little black submarines είναι το τραγούδι που αρέσει πιο πολύ στους περισσότερους απο ότι βλέπω, δεν ξέρω γιατί αλλά σε αυτό το τραγούδι είναι λες και ακούω Raconteurs!

Το αλμπουμ ειναι πολυ καλο και το little black submarines μαζι με το run right back ειναι νομιζω τα αγαπημενα μου κομματια μεχρι στιγμης.
Δεν ξερω αν μοιαζει με raconteurs το Little Black Submarines παντως εμενα η αρχη μου θυμιζει Red Hot Chili Peppers κυριως λογω φωνητικων.Το τελος απλα δεν παιζεται.
Τους γνωρισα με το Brothers,που το γουσταρω πολυ,αλλα το γεγονος οτι ακουω συνεχεια οτι το El Camino μοιαζει με τα παλια αλμπουμ με εχει κανει να μπω στην περιεργεια να τα ακουσω.

Το Gold on The Ceiling ειναι σαν να εγραψε τη μουσικη ο Jack White για το Icky Thump

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430833_3133404011530_1157697408_3435059_281048537_n.jpg

Για να ζηλεψετε!

Πολύ πολύ ωραίος δίσκος. Αμεσες συνθέσεις που σου κολλάνε στο μυαλό, καμία φλυαρία, ρετρίλα. Από τις καλύτερες κυκλοφορίες του προηγούμενου έτους.

Το ακούω από τότε που έχει βγεί και έχουν κολλήσει για τα καλά τα περισσότερα τραγούδια στο μυαλό μου!
Σούπερ ευχάριστος δίσκος που φτιάχνει την διάθεση!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ LIVE!!!
Πολλοι καλοι, παιξανε 2 γεματες ωρες, ηταν λες και ακουγες CD! Σκαλωτικα φωτα και πολυ καλη διαθεση, μιας και ηταν το τελευταιο λαιβ του τουρ!!
Ελλαδισταν το κοβω σε κανα 1-2 χρονια ναρθουν… ελπιζουμε.
Band of skulls αξιοπρεπεστατοι, μοιρασανε και τσαμπε αλμπυμακι.

Θα ανεβασω καμια φωτο λατερ.

Παιζουν Λονδινο Δεκεμβρη… ! 2 φορες φετος για να κλεισει καλα η χρονια :slight_smile:

20κάτι λίρες που έχει το εισιτήριο για την Αγγλιά ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ.Όποιος μένει στο νησί και δεν πάει,τι να πω,δεν αξίζει να ακούει μουσική

Που το είδες ότι έχει 20 λίρες Αγγλία?
Τώρα μόλις που τσέκαρα βλέπω 33 λίρες και έχει μόνο κερκίδες και για τις 2 μέρες.
Θέλω σαν τρελος να παω να τους δω γιαυτό ψάχνω που και με πόσα φράγκα θα γίνει το ταξίδι μου!8)

Γιατί δεν έκραξε κανένας το μπριζολό-ουισκό commercial videoclip του little black submarines στο οποίο έκοψαν και κοντά 1 λεπτό από το original? Αφού δεν έπαιζαν και με τις τάπες των βαρελιώνεε πάλι καλά… Τι είναι αυτά ρε!? Χώστε πάλι κανά funkasaurus rex με γκομενέτα…

Να κάνω ένα bump εδώ γιατί είναι κάτι βράδια τα οποία λιώνουμε el camino για αγνώστους προελεύσεως λόγους