The Bliss/Beyond perception 31/5 six dogs

The Bliss Live

w/ Beyond Perception

Πέμπτη 31 Μαϊου στις 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ 3 ευρώ

The Bliss
Μετά απο την τελευταία τους εμφάνιση στο six d.o.g.s πλάι στους Γερμανούς Long Distance Calling, όπου ήταν και η τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, μας άφησαν γα αρκετούς μήνες, αφου ?κλείστηκαν? στο στούντιο και συνθέτουν μανιωδώς καινουριο υλικό. Πληροφορίες μάλιστα, θέλουν το ίδιο το συγκρότημα να παρουσιάζει μέρος του καινούριου υλικου σε αυτή τους την ερχόμενη ζωντανή εμφάνιση στις 31 Μαίου. Όσοι γνωρίζετε τους The Bliss, οφείλετε να δώσετε το παρών, για να απολαύσετε για μια ακόμη φορά αυτό το τεχνικά άρτιο ψυχεδελικό τριο που με τη metal αισθητική του και τον κρυστάλλινο ήχο, μας ταξιδεύει σε αλλο τόπο με κάθε άλλο ριφ που ακούγεται στο χώρο που εμφανιζεται. Τώρα, για εσάς που ΔΕΝ τους γνωρίζετε?ισχύουν ακριβώς τα ίδια.

Beyond Perception
Αν οι Beyond Perception ήταν άνθρωπος θα είχε ατιμέλητο μαλλί, παχύ-παχύ μούσι, και γροθιές σα βαριοπούλες. Κυριολεκτικά. θα ήταν αρκετά άντρας για να σε βουτήξει απ?τα α@!#δια με το καλημέρα σας, αλλά και αρκετά μπάσταρδος για να το κάνει, all at the same time. Κατι σαν (τυχαίο παράδειγμα) τον Bud Spencer ας πούμε. Βαρύς μεταλλικός sludgy ήχος, που κανει το εσώρουχο να αγγίζει αστραγάλους. Μετά απο σχεδόν έξι μήνες απουσίας, έρχονται να μας θυμίσουν για ποιό ακριβώς λόγο τους αγαπάμε τόσο, και γιατί περνάμε πάντα αξέχαστα στις συναυλίες τους.

Με άλλα λόγια, στις 31 Μαίου, και ημέρα Πέμπτη, στο six d.o.g.s θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε ζωντανά, τους The Bliss παρέα με τους Beyond Perception, σε μια μοναδική βραδιά για φίλους, και οχι μόνο.

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

[http://i223.photobucket.com/albums/dd133/dewalex/blissbeyond.jpg[/IMG]"]]([IMG)

η άγνοια είναι ευτυχία :stuck_out_tongue:

τι είναι αυτοί ρε ? ? Μέσα, αν και πέφτει καθημερινή.

ζουγκλα τεινω στο μυαλο μου να σε καθιερωσω γεροντα σοφο που δε μιλαει με γριφους

αυτά να μου τα πεις από κοντά την Πέμπτη :stuck_out_tongue:

Lost paradise πάρε μια γεύση :

Είναι πολλά χρόνια μπάντα οι Bliss, τρίο από τον Πειραιά, πέρσι έβγαλαν τον πρώτο τους δίσκο. Τσεκ :slight_smile:

[COLOR=“DarkRed”]Gabbatha[/COLOR] για δυσκολες ωρες

σήμερις! στο 3ευρω η είσοδος ,ψηθείτε 8)

αντε τι εγινε πηγε κανενας?