Τελικά ολόκληρους πρόλαβα μόνο τους Bliss. Σταθερά καλοί, αυτό για τους Tool το είχα πει κι εγώ παλιότερα, αλλά σιγά σιγά ξεκολλάνε. Ο ντράμερ θεούλης, έχει τρομερές δυναμικές στο παιξιμό του και μου θυμίζει τη σχολή χτυπήματος του Jason Roeder (Neurosis) με το τετράγωνο παίξιμό του. Πολύ δεμένοι πάντως, και περιμένω να γράψουν καινούρια τραγούδια.
Μπράβο Κρισπ πάντως γι’ αυτό που έγραψες (πως δεν είχες ακούσει αλλά στήριξες).
Νοθεία? ποια νοθεία? Όποιος έχει στοιχεία ας μιλήσει αλλιώς ας σωπάσει για πάντα. Πιείτε κει πέρα το κρασάκι Αριδαίας και αφήστε τα πολλά πολλά .
Για τη συναυλία τώρα
Routes πολύ δυνατοί, νομίζω πως δείχνουν καλά στοιχεία και πως τιμούν το είδος που γουστάρουν . heavy/stoner και δώστου 8)
Planet Of Zeus , κλασσικά καλοί αλλά ήθελα να τους ακούσω παραπάνω. Περιμένουμε νέο δίσκο να γουστάρουμε.
Shock Absorber πρώτη φορά έβλεπα live και τους ευχαριστήθηκα. διασκευή saxon στο τέλος, η φωνή έχει περάσει από σχολή sentenced νομίζω και μου άρεσε το όλο metal/sweden/stoner/heavy ύφος με πινελιές alice in chains( φωνή κυρίως). Εύγε στους Βόρειους!
Potergeist άλλαξαν εντελώς lineup και τα πήγαν αρκετά καλά .Νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός θα δένουν όλο και πιο πολύ.
Bliss αν και μπροστά σε λίγους παίξαν σούπερ. Με ταξίδεψαν. Νομίζω πως έχει καεί ο εγκέφαλος τους με toολ όπως ακριβώς έχουν καεί οι Cathedral με Sabbath. έχουν να μας δώσουν πράγματα αυτοί οι καμμένοι πιστεύω.
Χαίρομαι που το rocking forum συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες συναυλίες. For those about to rock we salute you 8)
ζουγκλα με εψησε πολυ η παρατηρηση σου για sentenced,βασικα jarva χεχε.
heavy metal Μονο
με bliss και εγω μπορω να πω οτι νταξ ξερω γω,ξερω γω ενταξ…οποιος ηταν μεσα ενιωσε το χειροκροτιμα και την επιμονη του κοινου για encore.
ευχαριστω τους φρονιμιτες (φορουμιτες) που τιμησαν το λαιβ.