The Brightly Shining Sea-Alter Self-count your days-Delete The Mass, 8/4 @ An Club

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 8 Απριλίου 2010 στο An Club θα διεξαχθεί live show με τη συμμετοχή τεσσάρων νέων underground συγκροτημάτων της εγχώριας ακραίας heavy μουσικής σκηνής. Η συναυλία διοργανώνεται από τα ίδια τα συγκροτήματα χωρίς την ανάμειξη κάποιου διοργανωτή, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τη μουσική.

[B]The Brightly Shining Sea /B
Το πλήρωμα μπάρκαρε για πρώτη φορά την άνοιξη του 2006! Συνδυάζοντας στοιχεία από την post rock και metal σκηνή με ψυχεδελικά ηχοτόπια έως ακραία hardcore ξεσπάσματα, διανθίζουν τις γαλήνιες και παράξενες μελωδίες τους με groovy στιγμές. Τα πρώτα κύματα έσκασαν το 2009, με την κυκλοφορία του ομότιτλου αυτοχρηματοδοτούμενου ΕP της μπάντας.

[B]Alter Self /B
Σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2007 και το μουσικό τους στυλ θα μπορούσε να περιγραφεί σαν ένα μείγμα death και thrash με κάποια progressive στοιχεία. Μετά από αρκετές συμμετοχές σε live σε Αθήνα και επαρχία, μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους demo CD, το οποίο κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2009 με τίτλο ?Ashes Over Eden?.

[B]count your days /B
Oι μέρες μετρούν αντίστροφα από το 2006! Το στυλ της μπάντας κινείται μεταξύ του brutal death metal και του death core με επιρροές από συγκροτήματα όπως Suffocation, Hate Plow, Carnifex κλπ. Το πρώτο demo CD της μπάντας κυκλοφόρησε το 2009.

Delete The Mass (www.myspace.com/deletethemass)
Την άνοιξη του 2009, δύο φίλοι με όρεξη για δημιουργία σχημάτισαν το D.I.Y. σχήμα με σκοπό τη διασκέδαση παίζοντας μουσική! Πειραματίστηκαν μπλέκοντας grind, black και crust ήχους καταλήγοντας στο τελικό αποτέλεσμα ενός 20λεπτου ΕP που θα κοπεί σύντομα. Μέλη: Γιώργος (τύμπανα), Γιώργος (κιθάρα-φωνητικά), Στέργιος (μπάσο) και Εμίλιος (φωνητικά).

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΣΤΟ AN CLUB, Σολωμού 13-15 Εξάρχεια
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:30
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 8 ΕΥΡΩ

bump

ρε πουστη μου ηθελα να δω delete the mass…
γαμωτο:(