The Cinematic Orchestra 5&6 Νοεμβρίου

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ? Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 6 Νοεμβρίου ? Fuzz Club, Αθήν
α

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του sold out διημέρου στην ??Τεχνόπολις?? του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο φιλοξενήθηκαν κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής, τo Ark Festival δεν περιμένει το επόμενο φθινόπωρο και συνεχίζει τις δραστηριότητές του φιλοξενώντας τους Cinematic Orchestra σε δύο συναυλίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Το βρετανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Principal Theatre της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και στο Fuzz Club της Αθήνας το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

[i]πηγή[/i]

λεξοτανιλ.

Δεν χάνεται αυτό, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ

Γαμώ τις μπάντες. Δε χάνεται στις 6, στις 5 έχουμε πιο σημαντικές δουλειές.

Από τα πιο συμπαθητικά αλτερνατιβοτέτοια συγκροτήματα, και ένα απ’τα καλύτερα της ninja tunes. Όμως έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει και τόσο νόημα να τους βλέπουμε κάθε χρόνο, και γενικότερα παίζουν υπερβολικά πολλές καλές συναυλίες μέχρι το τέλος του έτους για να προτιμήσω την δικιά τους.

Ωραίοι είναι. Θα πάω με έτερον ήμισυ που γουστάρει (αυτό έλειπε δλδ να μην:p)

γαμάνε πάρα πολύ, πράγματι έχουν παίξει αρκετές φορές, αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί, οπότε απλά δεν χάνεται

γαμανε λαιβ οσοι μπορειτε να πατε :slight_smile:

Φοβερό live το χθεσινό. Δεν ήξερα τι ακριβώς περίμενα να ακούσω, και τελικά για πρώτη φορά βρέθηκα σε κάτι τόσο jazz. Μου πήραν τα μυαλά. Αν κάποιος ήταν στο live και γνωρίζει ποια κομμάτια ακούστηκαν ας γράψει μερικά.

Σκατά, η ατυχία μου ήταν μεγάλη και δεν μπόρεσα να πάω χθες:(

Μάλλον πάει με την ομάδα που υποστηρίζω (αρειανάρα ολέ:p)